Football manageri

1. HAhahaha :) Gde se njega seti jbt :))) Ja i dalje mislim da je on fudbal igrao samo u slobodno vreme :))

2. Ne znam, ja sam ga gotivio, solidno je igrao on u Zvezdi, mali, a brz kao munja... Ja sam na tom 2003 doveo Nasrija i Gurkufa, imali su samo 16,17 godina, a Nasriju pisalo da je ćist špic...

3. Bilo je i onih nesrećnika po Partizanu da su svojevrsno bili do jaja na mendažeru,a sad nekog novopečenog navijača da pitaš za njih gledaće te belo. :) Vukelja iz Voše je čak bio trsitelj na starim fm-ovima

4. I to sa pozicijama kad gledaš iz današnje perspektive,retko kome su ostale iste.Burzanović je bio čudo na svakom manageru dok ne ode u Japan,ali po mom mišljenju on je više neradnik i neiskorišćeni talenat nego omaška u FM skautingu.

5. Mada i dosta je menadžera menjalo pozicije igračima, npr. Alan Smit je ubijao na špicu u Lidsu, a posle je u Mančesteru igrao sredinu, Sisoko igrao u Valensiji i špica i krilo, a posle u Liverpulu i Juventusu zadnjeg veznog, Švajnštajger igrao krilo, Kujt igrao špica, a sad krilo...

6. Podsetio si me na Alana Smita :) Koliko sam gotivio Lids,bili su četvrta,peta ekipa po jačini početkom dvehiljaditih,čini mi se i u UEFA kupu da su jedne godine pravili dar-mar.Vama dvojici usmeno dajem admina na ovoj temi,oživeste je samo tako :)

7. Gracias ;)... Ja sam ih obožavao i mnogo mi je bilo krivo kad su ispali, igrali su jedne godine polufinale ili četvrtfinale lige šampiona. Mark Viduka, Alan Smit, Rio Ferdinand, Jan Hart, Dani Mils, Pol Robinson, Džejms Milner, Robi Kin,... Koja je to ekipa bila

8. Eh,greota :( Pali su jedne sezonu čak u treću ligu.

9. Pa tek su ove ušli u čempionšip...

10. Ne znam da li se sećate ekipe koja je dolazila iz Velsa u to vreme. Belami,Širer,Geri Spid. To su mi bili omiljeni igrači :))

11. Jbg,ne pratim toliko niže lige pa nisam u toku,neka su,drago mi je. :)Znam i da je QPR ušao u premijer ligu

12. Solano, Dajer, Dženas... Jeste da sam Zvezdaš, ali sam ubeđen da su oni propali zbog onog ispadanja u kvalifikacijama za ligu šampiona od Partizana, tu su pukli finansijski i više nisu mogli da se oporave... i Ser Bobi Robson.

13. i Ser Bobi Robson
    Bog da mu dušu prosti,on je od Murinja napravio trenera.Geri Spid je uvek igrao k'o na spidu :D

14. A sećate li se možda ovog čoveka, toliko me je puta vadio iz govana na menadžeru 2003 da sam mu i definiciju posvetio :)
    http://vukajlija.com/anatoli-todorov

15. U nekom sa tripu da mi je poznat,ali moguće je i da je zbog prezimena,svaki treći jebeni Bugarin se tako preziva :) Uglavnom uvek si imao dobre Bugare,pogotovo na 2005-ci

16. Pa nije bilo nešto Bugara na ovim zadnjim menadžerima...
    Na 2011-ci su ubice igrači sa severa Afrike, znači Maroko, Egipat, Tunis, dok su na 2010 bili ubice Južnoafrikanci (verovatno zbog svetskog prvenstva), mislim na ove izmišljene igrače...

17. Na 2011-ci su ubice igrači sa severa Afrike, znači Maroko, Egipat, Tunis
    To!Jednog kod mene dovela OFK-a iz Maroka za neku siću,lik je sjajan potencijal
    Pa nije bilo nešto Bugara na ovim zadnjim menadžerima
    To jeste,ali su na ovim starijima znali da budu hit za osrednje ekipe

18. Ja sam doveo klona iz Južne Afrike i sad mi košta oko 3M, a traži ga Arsenal, Ajax i Lazio. Dvaes i jednu godinu, a sabija. Moraću da ga zadržim kako znam i umem :))
    A za klona iz Bugarske sam mislim već pričao, tverovatno najbolji igrač :)

19. Junior Khanye,Južnoafrikanac(nije klon),levi vezni i krilo,flair 20,na manageru 2005,nosio mi je zvezdinu igru sa još dva igrača,kasnije sam morao da prodam govno jer nije hteo da produži ugovor,zinula guzica za lovu. :)

20. Један је био Роби Севиџ из Блекбурна у 2007...

Бабакар је Бабакар :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.