Football manageri

1. Kakvi tripovi, ljudi su stvarno tu

E onda se izvinjavam zbog svoje neobaveštenosti. Vidim naigra se onaj u Voši... Za Amera znam.
    Ima posebno drugi tim (rezerve) a Sopot je i dalje filijala. To je baš bilo loše, moraš da platiš da uzmeš te igrače, a oni naši.

2. Ne znam kako je bilo urađeno kod vas ali iz ja za igrače Teleoptika nisam morao da plaćam ništa, ponudim 0 i oni prihvate i to je to.

3. Ovi iz Sopota su morali da se plate, doduše simbolično. Nije ni bitno, ionako su bili sranje lololo.

4. Ne, ne, u Zvedi sada imaju i rezerve, i B tim odvojeno od rezervi. Ja nisam dovodio Sopotove igrače u Zvezdu, ali jesam u Slogu Krnetu i Ostojića iz Teleoptika za smešne pare, tipa 20-30 'iljada.

5. Da l' si mogao da nađeš dve veće kiksare? lololo

6. jel, imal neko problema sa žutim kartonima? pa i crvenima, ajde. ovo nije normalno, ne znam više koi kurac da im kažem da se iskuliraju, smire malo, kažnjavam ih redovno, i to sad i ako dobiju 2 žuta odma 2 nedelje plata, al džaba sve. i na tekling izi, ništa se ne menja. ae da probam sa agresiv, neam šta da izgubim

7. је ли да вас питам јел изашо тај печ јесте а? има ли ваљаног торента са креком печом и свим курцима?

8. Manijace, ja imao na pocetku celendza sa Svonsijem.. bukvalno sam svakom igracu isao na easy tackling.
    Pre pocetka tekme, tamo gde pise i vreme tekme imas kao opis sudije.. Tipa strog, blag, realan i tako to.. mozda su zbog sudija dobijali malo vise kartona.. kad vidis da je sudija strog, obavezno u shouts namesti STAY ON FEET, i tackling na easy ..

INACE U PODMLADKU MI SE POJAVIO KLINAC SA POTENCIJALOM 5 ZVEZDA!
    TRENUTNO IMA 1, AL JE ODMAH POSLAT U FILIJALU NA 3 MESECA, A OD SLEDECE SEZONE IGRA ZA PRVI TIM!

9. Ma i ja se već žalio za te kartone, jbt svaki start dobijem žuti jebeni. Preterali su sa tim. Nema opomene odma žuti, uvalim im kruti.

10. Ово је убедљиво најгори менаџер који сам играо. Не могу да опишем колико ми је криво шта сам га инсталирао, поготово што сам чекао више од пола године.

11. Бенисијо
    Ово је убедљиво најгори менаџер који сам играо. Не могу да опишем колико ми је криво шта сам га инсталирао, поготово што сам чекао више од пола године.

Opusteno bre, sacekaj da pobedis nekog, videces da nije sve tako crno.

12. He... A koliko je nerealan FM, o tome se moze pricati koliko hoces... Prve sezone sam osvojio ligu sa OFKom, u drugoj su na prva dva mesta Vojvodina i Rad... Zvezda na trecem, Partizan na jedanaestom... Mogli su malo da ubace to realnije, ima koliko hoces liga kao nasih gde se vrte 2-3 kluba na vrhu, ovako to nije pravi osecaj kad osvojis titulu... Igram i ligu sampiona, vodio sam sa 1:0 do 61. minuta, a onda sam popio 4 gola...
    A da, igram FM 2012, nisam znao da je napokon kako treba krekovan FM 2013...

13. Pa ja mislim da to i nije toliko nerealno da OFKa recimo bude šampion ako dovedeš dva tri igrača solidnog kvaliteta, a Rad i Vojvodina realno gledano i nemaju slabije sastave od Zvezde i Partizana. Ja se ne sećam kad je Zvezda nadigrala neki od tih timova onako muški a vala ni Partizan se nije proslavio protiv istih. E sad što jedan od ta dva kluba MORA da bude šampion to ljude iz FM ne zanima, oni igrače prave kakvi jesu i ne bave se nameštanjem utakmica, pretnjama i šta ti ja znam kojim sve sranjima. 3 za 3 u FM ne postoji.

14. Ma to čo'ek priča za 12-icu. Ja još uvek nisam uspeo da skroz provalim koliko je realna ova 13-ica jer nisam kretao s jačim timovima.

15. Pa znam da priča za 12 a situacija se i nije mnogo promenila za godinu dana, sem da su Zvezda i Partizan još slabiji i lošiji.

16. Sa ovim sto sam se ja do sad susreo, prilicno je realno..
    Sa svonsijem ide tacno onako kako sam ocekivao.. ove slabije uglavnom pobedjujem, od jacih uglavnom pucam, sa ostalima moze da bude sta oces..
    kup je kao i uvek dobro odradjen.. Mucio sam se sa treceligasem jer sam izveo drugi tim,al je zato prvi tim grizao protiv sitija..
    Sta znam, i timovi dovode realna pojacanja.. Junajted je doveo levandovskog i hamsika.. Celzi kavanija..

17. E sad što jedan od ta dva kluba MORA da bude šampion to ljude iz FM ne zanima

Na to sam i mislio, bilo bi mnogo zanimljivije kada bi njih gurali u prvi plan... Osvojiti ligu u takvim uslovima bi bilo ravno osvajanju lige sampiona...

18. Doveo sam Đorđevića iz Zenita u Zvezdu, ima 5 zvezdica potenšl.

19. Šta napisah ja

Na koju foru si ga doveo, transfer, pozajmica i koliko para?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.