Football manageri

1. Нисам играо 13 до сада али у осталим серијалима сам пичио ово.
    Голман
    4 одбрамбена
    ДМ(дм, ако имам плејмејкер)
    Два централна (адванст пм, или бокс ту бокс)
    Крила (амл, амр)
    Шпиц (цф)
    Ако јурим резултат онда ДМФ ПРЕЛАЗИ У АМФ разигравача најчешће.
    Ако немам екипу са крилима онда играм дијаманта
    ГК
    ДР,ЦД,ЦД,ДЛ
    ДМ
    ЦМ, ЦМ
    АМФ
    ЦФ
    ЦФ
    и то би било то, некад играм ону бразилску али ријетко
    ГК
    ДР, ЦД,ЦД,ДЛ
    ДМ, ДМ
    ЦМ, ЦМ
    ЦФ, ЦФ
    ту сам углавном експериментисао на припремама и никад није успјела лолол

2. Ja skoro uvek protiv slabijih timova ili timova iste jačine igram sa jednim ST, tri AMC, jednim MC i DMC, fino mi je išlo u dvanaestici. 2013 još nisam igrao, čekam vaše utiske :)
    Manijače, koja piše da je pozicija Vešoviću u novom menadžeru? Meni je u 2012 kidao, ali bukvalno kidao na pozicijama AML i AMR, da sam ga za 15 miliona lagano prodao Šahtjoru, a da nisam pohlepan i da sam sačekao još sezonu, mogao sam uzeti i 20 milki. On mi je bio najprijatnije iznenađenje. A da, i Filip Knežević iz Borca.

3. Ako nekog ne mrzi, neka mi sibne na pvt sve linkove i objasn kako se instalira i kurci palci, da krenem u pohod na titulu! Ja ne znam za vas, ali meni ne mogu da igraju igraci koje ne podnosim u stvarnosti, pa ne znam kakve da su im ocene... Cim udjem, odmah ih bacim na transfer listu, i prebacim u rezerve. Vidim da je Kasalica dao gol Laciju kod Manijaka... Jel moze nakako igrac da se izbrise iz igrice? :D

4. Ostalo mi jos oko sat i po vremena da skine. Planiram da uzmem Monako. Imaju para, druga su liga (znaci da ima dosta posla za pravljenje ekipe kompetentne za LS). I dobro je sto francuze zabole za strance i to. Kupuj sta hoces.

5. bvdlga, buraz, imam osjećaj da si bio na mom mjestu i sliko se sa Kasalicom da bi ga ubio odma posle slikanja lolo

6. Ne bih, odsekao bih mu sekirom nogu, pa da mora da prosi na ulici da ima za hleb...

7. Ja ne znam za vas, ali meni ne mogu da igraju igraci koje ne podnosim u stvarnosti, pa ne znam kakve da su im ocene...
    Cim udjem, odmah ih bacim na transfer listu, i prebacim u rezerve.

Takodje.

8. Ево ја мало да се распишем. Кренуо ја са Звездом и прво коло квалификација прођем у укупном скору са 2:0, против неког тима за који нисам ни чуо, први меч 0:0 :). Друго коло ми падне Металург РУСТАВИ и њих баш развалим, чини ми се 9:1 укупно и у последњем колу ми западне Паок. Кући добијем после преокрета 3:1 у гостима метнем да играју на контре и ови моји им увале 4 комада! На сред ТОМБЕ! На крају у укупном скору 7:2 резултат и у групи ми западну Марибор, Розенборг и ЦСКА. Марибор у последњем колу избацио Интер 5:1 укупно као. Прођем групу као други уз 3 победе, један реми и два пораза. Марибор (победа од 3:1 и нерешено 2:2) ЦСКА (победа од 3:2 и пораз од 2:1) Розенборг (победа и пораз од по 1:0). Даље ми падне Билбао и избаци ме 3:0 укупно иако сам у првом мечу кући ставио четири играча у одбрани и Мијаиловића на задњем везном који је требало да буде фластер на Љорентеу, и буквално се није одвајао од њега, играо 3. штопера, али јебига ипак ми га баш Љоренте завукао. Код њих ме лагано добили, нисам имао шансе. Е сад, што се тиче лиге, меч одмах после победе над Паоком у гостима од 4:1 дође ми Борча на Маракану и на полувремену губим 3:0. Гледам који курац красни, шта се догађа? Узмем убацим Дауду он момак хет-трик, на крају 4:4. Нисам задовољан како играм у лиги, много ми се умарали играчи док сам играо и ЛЕ, и зато сам губио доста бодова овамо. Тренутно сам други а имам скор 12-6-2, из купа сам испао на пенале од Радничког из Ниша (Милијаш промашио два пенала, један у регуларном делу). И да, како ви принтскринујете :)? Ја кад лупим принтскрин он ми слика десктоп, иако сам у игрици, а када идем тамо на ону опцију у менаџеру принт скрин прави ми нека срања десета, не слику.

9. а кад лупим принтскрин он ми слика десктоп, иако сам у игрици

Ne znam što to, meni najnormalnije, lupim print i pejstujem u pejnt (koi sam Englez lololo).

10. Алт Ф9 за принтскрин.

11. бвдлга имаш едитор ту мош да радиш шта оћеш, па и да бришеш играче из игрице...

12. Poceo sam sa Monakom. Ide sve kao podmazano. Doveo 2 igraca potencijala po 4 ipo zvezdice. Pobedio prijateljske 3/3, ali nije mi to to. Ne znam ni jednog igraca, ne znam cak ni klubove u ligi. Razmisljam se da pocnem sa nekim drugim.

13. zajebano kad upadneš u rezultatsku krizu, vazda ne moš se ičupaš.

14. Ne znam ni jednog igraca

Pa upoznaj lololo. Šta misliš kako je meni sa Jedinstvo putevima? Meni je baš fazon digraš sa klubovima koje ne poznaješ dobro.

15. A da ga jebeš! Zašto u Zvezdi bre svi crkavaju posle "teškog ritma četvrtak nedelja" jebem ih u usta...

Ne znam da li ste primetili koliko koštaju solidni igrači u Brazilu. Po 20 milki... Mnogo je teže dovesti talente za male pare, za svakog moraš da se isprsiš za par miliona.

Neko je spomenuo trio veznjaka iz Argentine. Čini mi se da je jedan od njih Paredes, ubica. 3,4 miliona treba za njega. Eksperimentisao sam sa Borusijom i posle ovog posta

Igram sa jednim isturenim, sa dva krila i ofanzivnim veznim, dole vezni i defanzivni vezni. Joveta ima sve al se često povređuje a i skaut kaže da to nije dobro. On ili Kevin Voland to se sad razmišljam. Voland je veći potencijal al je Joveta trenutno za dve klase bolji al opet te povrede, ne volim kad mi se sjebe igrač na 3-4 meseca nikako.

sam pomislio da mi je lik dupli

a ovde sam siguran da jeste

Ahahhahaha da zaboravio sam da kažem da sam uzeo Rodriga odmah posle prodaje Levandovskog, nije loš. On, Voland i Mitar. Fiero ide na pozajmicu. Krila Rojs i Lajtner, amc Gece, mc Gindogan, dmc Bender. Toeto rešeno. Imam još brda keša al ćune više da kupujem, dosta je ovo.
    Hteo sam iskusnog špica jednog al reko nastaviću Klopov rad, dovodim samo vrhunske klince lolo

LOLO

NE znam da li ste primetili da sad ima opcija ADD AS A TRANSFER TARGET , i onda valjda asistent pokusa sve sto moze da ga dovede

Ovo sam i ja pokušao, ali samo mi je rekao da je sve to propalo... Ako neko sazna kako funkcioniše, neka javi

16. Provalio sam sta je ovo za transfer target. Imas da mu odredis koliko kinte hoces max da das za igraca,a on radi smaranje sa ponudama. Za jednog mi je izbacilo da nema nista od transfera,a za drugog su mi rekli da bi se klubovi dogovorili ,al da nece da predje igrac u moj tim (nece lik iz Gladbaha u premijer ligu usta ga jebem, Ter Stegen, golman).

Development list sluzi da na njega stavis klince , i onda ti asistent smara ostale klubove za pozajmicu i bira najbolju ponudu. U mom slucaju, jeste izabrao najbolje.. Klinca sa potencijalom 5* je poslao u Rendzers na pozajmicu, placaju 100% plate, bez one klauzule za otkup, i sto je najjace , obecavaju mu "valuable first team player". Verovatno baronisu,al praticu..

I da vam se pohvalim. Odvalio sam Luzerpul na svom stadionu sa 3:0, brat Djordjevic dao 2 komada, i trenutno je treci strelac lige iza levandovskog i runija valjda..

17. ja doveo Ter Stegena u Atletiko u fm12 odličan je

18. Znam da je odlican, al nece da dodje.. Moram nadjem nekog drugog golmana, ovaj Vorm mi strasno ide na kurac.. mislim da ima mozda 1 odbranu po tekmi.. A u stvarnosti je sasvim solidan golman..

19. Jašta, solidan je Vorm u stvarnosti. Daj skautima zadatak, iskopaće štogod.

20. Dobra je i ona opcija Unwanted, staviš igrača koji ti ne treba i ovi iz uprave ga ili uvale nekom, ili se nagode za raskid ugovora.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.