U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam preko tog linka skidao, cepao mi je preko 400kbs i skinuo se za otprilike 3h.
meni je uvatio 2 ipo oko 70 posto.
Је л' тешко отићи на кикес торентс или неки други торент сајт и само укуцати Футбол менаџер 2013?
Елем, ја почех са Миланом у Италији и Виљареалом у Шпанији, размишљам да водим Ренџерсе у Шкотској, ал' јебо их ћаћа, четири сезоне се треба борити за повратак у прву лигу.... Видећемо, засад ми све ваља....
UZEO SAM CAPITAL ONE CUP SA SWONSIJEM! OJEBAH TOTENHEM U FINALU 4:1 !
Počeh ja sa Partizanom , puknem od zestafonija u gostima 3 1 , doslo iz dvojke u keca.
Ja što ću renoviram postavu , Ilić napolje , luka unutra, 4 0 kući. Prodjem dalje u kvalifikacijama. Predlog za desnog beka pod itno.
Upao sam u Premijer ligu s Vulvsima, 4:3 ukupan rezultat protiv Kardifa u polufinalu, 1:0 protiv Birmingema u finalu. Dobio sam 10 miliona za transfere i odmah sam se zajebao - Palermo ispao i ja dovedem Abela Hernandeza za 7.75. Prvih pet utakmica, 1 gol i prosek 6.29. Trenutno sam 16, 2-0-6 skor. Mnogo loše transfere sam odradio, nadam se da ću do zime bar da ostanem iznad zone ispadanja, pa ćemo da vidimo.
Ja se zajebo, već vidim štutgart kako me puni. Kvalifikacione utakmice i sve utakmice do ove sam igrao u napadačkoj formaciji i bekap formacija bila napadačka. Ima da me jebu ko mladog majmuna.
Evo jednog zapazanja u ovom najnovijem menadzeru, i koje me neverovatno nervira. Radi se o transferima.
Vodim Arsenal, i ponudim Sanju za 17M, vrednost mu je 10.75M. Jave se najveci (citaj: najbogatiji) sa cifrom od 17M. Meni padne na pamet, ajd loadovacu ponovo sejv pa da ponudim vecu cifru. To i uradim, ponudim 20M. Jave se ponovo oni, sa cifrom od 20M. Ja opet load pa ponudim 23M, i ono kurcina, javlja se samo Atletiko i nudi 10.75M, umesto da se jave ti najveci, i ponude eto tih 20M iako sam ponudio 23.
Ovo me tako nervira i smara, jer prakticno ne znas za koliko maksimalno mozes da prodas igraca dok ne loadujes par puta i isprobas razlicite varijante. A 5-6 milki nije malo, ma koji klub da vodis.
e ja ne razumem ponekad ovaj menadžer. prošle sezone (prva kad se počne) doguram do četvrtfinala kupa uefa, ispadnem od milana zbog gola u gostima.
sada u LŠ završim kao drugi u grupi u kojoj je barsa, galata i šahtjor, poraz samo od barse u gostima, a kući sam ih pobedio 2:0, da ne veruješ. e sad, evropska takmičenja su blagorečeno-prelaka, pa stvarno, kapiram ja neralnost,ali da pobedim barsu 2:0 u mrtvoj tekmi, za neveru.
ono što me najviše nervira je ovo: operem galatu s drogbom i snajderom 4:1 kući, sledeće kolo igram sa spartak ZV takođe kući i šta se desi? izgubim 0:3, vašington het trik. okej, idemo dalje. sledeća tekma protiv javora u kupu, kući-puknem 1:3, ispadnem iz kupa. sledeću tekmu u gostima operem šahtjara 0:3 u gostima, a posle odigram nerešeno s metalcem u gostima 1:1 .
jebeš mi sve ako je ovaj menadžer realan. e da, doveo sam kumu babakara iz viole za 3milke hehe.
I OPET MI GA NEMA SANOGO U BAZI IGRAČA!
To sam i ja primetio, ali to je i realno, normalno da će klubovi da ti ubijaju cenu ako je igrač na transfer listi, po meni i to je mnogo što daju.
Kad smo već kod realnosti kod mene Grant vodi Radnički KG a Siniša Mihajlović Radnički Niš, po trenerskom umeću za bolje i nisu lololololol
Kako dele kartone i za koje sve gluposti, počinju opasno da mi se penju na kurac. Za sad je ovaj menadžer daleko gori od prethodnog al ajd da vidimo dajem mu još jednu šansu.
Lorenzo Insigne jebe kako igra na desnom krilu.
Ovaj menadžer je jedna velika kurčina i ništa više, za šta sam ja sad dobio dva crvena kartona krstim se i levom i desnom. nek mi se kurca naduvaju. Kad bi stavio hard takling umesto easy ja mislim da ne bi dočekao 45 minut isključili bi mi sve.
Tucani, bas sam sad proverio broj mojih zutih kartona. 0,9 po mecu a pritom u 90% tekmi igram sa GET STUCK IN. Ocigledno je kod tebe takva igra.. kad budes pravio sledecu, verujem da nece biti ni blizu toga.. I da, jedan crveni imam,a evo u martu sam..
Brate igrao sa Dortmundom i imao sam pa bar 3 po meču. I sad sa Napolijem isti kurac.
Nešto ne štima. I sad sam sa dva crvena kartona i zaostatkom 2-0 na poluvremenu protiv Milana na San Siru uspeo da u drugom dam dva komada i izvučem remi. Realno u pičku materinu.
Ja igram sa Arsenalom. Ne kuburim ni sa povredama, a ni sa zutim kartonima. Dobijem nekada 5-6 komada po mecu, a nekada ni jedan. To je dosta realno. Zavisi od utakmice.
Evropska takmicenja prelaka? Ja sam bio poslednji u grupi sa Dortmundom, Zenitom i Fenerhaceom. A ligu sam zavrsio na trecem mestu, jedan bod ispred Celzija.
Dosta je realno bilo: Junajted, Siti, Ja, Celzi, Totenhem...
Super je opcija ono anvanted plejer ili kako vec... Da ti ga uprava proda. Kako su mi se vratili sa raznih pozajmica Bentner, Ziru, onaj korejanac, odma sam ih sve prodao. A za njima i Zervinjo, Rosicki, Santos...
Papete, za koliko si prodao Zirua? Ja se opasno dvoumim da li da ga prodam ili da mu dam jos jednu sansu jos ove sezone, posto je prethodne sezone bio slab.
Ups... Izvini, nisam prodao Zirua, nego Zervinja.
Pazi, pisao sam vec o Ziru-u...
http://vukajlija.com/forum/teme/24660-football-manageri?strana=81#post_2386344
Pokusaj i ti ovako, pa vidi da li vredi.
Desilo mi se nekoliko puta da dam gol u 90+ i da odmah čim krenu sa centra i oni daju. To me užasno frustrira. Da li je moguće da treba da stavim kontejn ili tako nešto u zaustavnom vremenu?! Pa jebem mu mater, ovi umesto da se sjebu što sam im šuknuo u zaustavnom, a ne da odigraju najbolji napad na utakmici. -.-
Абел Хернандез је прорадио, променио сам га на поучера.
http://www.dodaj.rs/f/2d/gw/1NWupsCt/abel-hernndez-overview-a.png
Електро, код мене је Жиру прве сезоне био најбољи стрелац лиге, 29 голова. Ове га нисам пратио али је слабији сигурно.
Ортакиња ми скинула и набацила на флеш, и сад неће да отвори јебено говно! МРШ У КУРАЦ ВИШЕ И ТОРЕНТИ И КРЕКОВИ И СВЕ!