Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Брале, стварно си неук човек. Инсталираш најобичније, после прекопираш сва три фајла из фолдера КРЕК и налепиш тамо ђеси инсталирао.
Ма неће да ми отвори флеш меморију. Инсталирао сам већ једном, али неки с цедеа што има грешке, па ме избацује из игрице пре него што завршим припреме.
Je l' si ti stavljao onaj skrinšot, gde si imao .dll error? Mrzi me da tražim po temi.
Ako jesi, samo prepiši taj broj .dll fajla u Gugl, nađi ga i stavi gde treba. Nije neka nauka.
Кажу да није баш много безбедно скидати то с нета, може да направи срање. Тај проблем сам решио инсталирањем директ икса и прорадила је игрица, ал' курац, није добра верзија, извалио сам да је то та што има грешке и прекида у августу.
E jebiga onda, nađi drugu memoriju pa prebaci kod nekog ortaka sa jedne na drugu.
Doveo sam Roterhem do Čempionšipa, i sad se grudvam na sredini tabele, kontam da imam neku mini šansu da uletim u plej of za Premijerku, ali sumnjam.
Jebe me keš, jer pucam haos na te novce što sam dužan za ligu da plaćam, a sponzori mi haos slabi, pa pucam po 800k mesečno, što nije baš simpatično. Na kraju sezone mećem izveštaj.
Kynan Barron, ako neko želi da potraži. Lik odbija od sise kod mene.
Завршио другу сезону са Радничким, квалификације за ЛЕ као четврти играм од првог кола. Прво коло Шкендија укупно 9:0. У другом колу АЕЛ са Кипра 0:0 и 4:1 (практично су једну шансу имали у целом двомечу што по мени показује колико су ретардирано одрађена европска такмичења). Треће коло Добијем Фејнорд и пукнем два пута 2:4 и 3:4, отворио се и играо офанзивно јебига.
Сан о Европи распршен, бек ту риалити и мечевима са Бежанијом и Чуком...
...који су наравно дупло тежи за победити од Фејнорда. Серем ти се у менаџер.
Dobro ljudi ne znam sto vas cudi to sto se mecevi u ligi teze dobijaju. Pa i Borusija iz Dortmunda odvali Real gajbi,al zato pukne od Volfsburga koji je smesan.. S obzirom da ti je liga primarno takmicenje, tako i treba da bude.. da ne pricamo o znacaju recimo 17. kola lige u poredjenju sa recimo dvomecom za ulaz u LE ili LS..
Jebga ljudi, vidim da se najviše žalimo mi koji imamo ovog pirata. Ko ima FM na steamu, stalno dolaze update-ovi i patchevi, pa je igra mnogo realnija. štaš
Meni se u poslednje vreme desava da imam po 30+ suteva za gol, a dam jedan, eventualno dva.
U kupu protiv Barnlija, za 120 minuta, imao 49 suteva. Dao sam samo jedan gol.
Zavisi ti to od mnogo stvari. Smanji svim igračima long shots i postavi target man-a. Manje šuteva, više golova.
Papete, ista situacija i kod mene. 10+ suteva u okvir gola, jedan gol. Oni 2 suta u okvir gola, isto jedan gol. More nosi se u.. I onda sledi momentalni alt+f4. :) Mada i ja vodim Arsenal, izgleda da ima nesto u tome. :)
10+ ?
Ja ne pamtim utakmicu ispod 30+ :)
Al evo, malo sam njakao, namestio krila da igraju drugacije, i eto 4:1. Sa Kardifom doduse, ali liga je liga :)
Pa da, 10+ u okvir gola, ne racunam ove van okvira.
Moracu malo da ih korigujem, definitivno.
Jest, to je problem s 13-ticom, ima suteva kao u rukometu...
BOgme kod mene nema problema sa sutevima.. retko kad imam 20 suteva ukupno na tekmi.. Jeste da sam Svonsi,al taj Svonsi je na trecem mestu premijer lige sa 3 boda manje od prvog :D
Stavite na pocetku tekme PLAY THROUGH DEFENCE, i nece vam sutirati ko konji sa 30 metara nego ce da izbace spica u prostor i on ce od 3 suta sigurno 1 dati gol.
JEBEM TI ZENO MAJKU!
http://upload.slike.com/slike/tNaDO.png
Koji bogalji leb im jebem, minut nadoknade i gle sta uradise degenerici..
Au Gmudo, koji bedak... Saosećam se.
Ne mogu da zadržim rezultat da ga jebeš. Povdeme 0:1 protiv Štutgarta sledeći napad mi daju gol, povedem 1:2 opet sledeći napad daju gol, povedem 2:3 opet daju gol i ja se uzjebo i stavio attacking i izgubio 5:3 na kraju.
Igram sa Napolijem prvu sezonu i reko aj da kupim Jovetu dala mi uprava pare u novembru pa reko bar nekog da kupim pošto na leto nisam doveo dva igrača ukupno. Dolazi on drugog januara a tekma mi je šestog. I metnem ga na klupu. POvedem i Atalanta krajem prvog izjednači a odma na početku drugog povede a igram kući jebeno. U 60-om umesto Pandeva na levo krilo mećem Jovetu pa šta bude. 65 Joveta gol za 2-2 u 67-om za vođstvo a u 88 čisto da potvrdi pobedu. Jebeni het trik za pola sata na debiju a nije ni tri dana u timu, jebeni majstor fudbala.