Football manageri

1. E da, kupio sam Ljajica za 4,5 milke. Dolazi mi na kraju sezone.
    Ne znam da li necemu valja, al posto mi Maluda igra samo jos sledecu, moram imati zamenu.. kontam da ga ovu prvu sezonu pustim negde na pozajmicu..
    Nego, nemam pristup treningu, ne mogu da menjam opcije, i pravim nove rasporede, mogu samo onaj prematch preparation da izmenim. Verovatno jer sam u challenge modu..
    A bas bi mi koristilo jer mrtvi Ljajic moze da igra samo AML, da ga bar naucim na ST ili ML, pa i da koristi necemu..

2. Sad cu malo da se kurcim,al bole me patka.
    Osvojih jebote premijer ligu! Nisam se ni nadao, mislio sam da cu u najboljem slucaju izvuci 4. mesto, kad ono medjutim. Nakon onog poraza od Celzija igraci su naprosto samleli sve pred sobom,a zahvaljujuci Celziju koji je otkinuo 2 boda Sitiju u predposlednjem kolu, bio mi je dovoljan i bod protiv Aston Vile u poslednjem kolu!
    Okacicu sutra skrinsotove neke, mada realno, ko da vas zanima :D

3. Okači, i stavi ceo prvi tim da vidim.
    Čestitke.

4. Evo prvo tekme koju je resio brat Djordjevic, predposlednje kolo:
    http://upload.slike.com/slike/JVBns.png

Evo tabele nakon kraja sezone (inace QPR ispao,tako da dzaba im sto su bili pri vrhu prosle sezone):
    http://upload.slike.com/slike/PeHTm.png

I evo igracke statistike:
    http://upload.slike.com/slike/GmntP.png

Sutra kacim sliku tima, sad sam izasao iz FM, a mrzi me da ulazim opet, ovom mom abakusu treba 5 minuta.

5. mogu samo onaj prematch preparation da izmenim. Verovatno jer sam u challenge modu..

Jeste Gazimudo, znas da imas kao onaj obicni i onaj neki drugi mod. Ja sam probavao oba i vidim da je tvoj onaj "osakaceni". Razlikuju se po izgledu. Dosta tu stvari fali, ne samo trening...

6. Ja verujem skautima. Sve sto ima 4 ili vise zvezdica, za mene je dobro :)

7. Kida, a biće još bolji, samo mu postavi da ternira dribling. Kad ga nabudži do 15, 16 prebaci na quicness, ima da jede malu decu.

8. Sta da li valja, pa meni bi bez pardona odigrao 20ak tekmi u premijer ligi..

9. Retoričko pitanje momci. Kida dečko, otkad igram menadžer nisam imao tako dominantnog igrača u skoku. Pokupio sam još par dobrih igrača ali ovaj je najbolji.

10. Ja imam problem sa takvim klincima.. nadjem ih u tipa Salkeu, Betisu, Bordou, i oni mrtvi ladni kazu da nisu uopste zainteresovani za prelazak.. A da ne pricam o tome da moram da dam po 5 miliona iako vrede 300-700k

11. Ja sad dao za nekog klinca iz sent entjena 23 miliona. Trebao mi ko za leba stoper, a ovaj je kao jako perspektivan.

12. Mora još da ti se nabudži reputacija pa će da postanu zainteresovani, ja sam za ovog puko 4,6 miliona, milionče odmah, ostalo na kredit. To da mora dobro da se plati, mora, dobra stvar je što ima dosta dobrih Brazilaca sa niskim klauzuluma, pa mogu da se uzmu za male pare, i to u potpunosti na kredit.

13. A koja je fora sa tim kreditima? Ja nikada ne kupujem tako. On ti odbije iz budzeta celu sumu koju placas, pa sad da li ces da placas na rate ili odmah, nebitno je. Ili gresim?

14. Moći ćeš više igrača da kupiš jer pare ostaju u budžetu, ali kada otplatiš sve rate moš samo da se uvatiš za muda i da igraš.

15. Npr. ako kupiš igrača na 48 meseci otplate skida ti se budžet samo za prvu godinu, odnosno, ako si kupio igrača za 4 miliona, skida ti se milion. A ovo da moš da se uvatiš za muda i nije baš tačno, jer ako imaš dobre prihode lako to pokriješ, ja npr. igram redovno Ligu Šampiona, od nje godišnje imam oko 15 miliona i lako to pokrijem.

16. Jedno je kad igraš LŠ, a drugo kad si u 5-oj engleskoj. :)

17. Pa jebiga,al u petoj engleskoj se podrazumeva da neces kupovati igraca od 5 miliona.

18. Ja, kad sam počinjao sa Roterhemom u prve dve sezone sam se pogadjao sa klubovima u 500 evra, bilo mi bitno da li je 2500 ili 3000 evra igračina, tada za mene. Sad, kad sam u Čempionšipu, već polako nazirem šestocifrene brojke. Naučiš da ceniš novce.

19. Najjaci trailer ikad!
    http://youtu.be/iOwybu4IhR0

If you can keep your head when all about you are losing theirs, and blaming it on you
    If you can trust yourself when the board, fans and media doubt you, yet inspire your team to win by a goal, or two

If you can save your team from certain relegation with nothing but your will to win Then give them all the credit, massaging the egos of eleven men
    If you can push your superstar, to always up his game Or meet with total disaster and shoulder all the blame
    If you can take a rising star and teach him the pitfalls of success Or stand up to the short-sighted board, when they're demanding more for less

If you can go in 3 nil down, then take your men and lift their heads Or endure abuse from the opposition and leave the retorts unsaid
    If you can handle the media spotlight, whilst knowing they wait like wolves for your fall Or bring on another striker, risking it all
    If you can motivate your men to fill those dying seconds with a last minute run

Yours is the glory, the game and everything that's in it And what's more, you'll be a MANAGER my son.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.