kad se setim one epizode gde rendi pije na utakmicama malog bejzbola,pa izaziva kavgu i spadaju mu pantalone,il' spešl olimpiks - kartmen sa onim facama i kosopasicomi džimi na steroidima suze mi krenu.
blad ordži,lolo!
ali i ona sa dženifer lopez jebe kevu i mardžorin,kad je baters ubačen kao devojčica da otme "mašinu za proricanje sudbine"
i wow je zakon.
za 2,3 dana nova epizoda,iako su prve 3 mlake,cetvrta ce da iskida samo ako kartmen bude bio u prvom planu
T.M.I cetvrta epizoda ove sezone je genijalna!!!
Kartemnova faca kada kaze "I'm not fat, I'm big boned" je nenadjebiva!
Dobra dobra poslednja epizoda!
Kartmen ima kitu 13 inči!
Ova je do sada najbolja u ovoj sezoni!
Super epizoda !!
nova epizoda je vrhunska,moze da se meri sa najboljima...
Не баш са најбољима, али да је врхчина, јесте.
Ja sam takodje zadovoljan novom epizodom nasmejao me je dobro onaj deo kad kartmen ode sa kevom kod psihijatra....
samo da nastave sad ovako
:kuca u drvo:
+1
gledala sinoć.
dobar mi je baters isto kad meri pišicu za domaći.
i kad mu kartmen meri,a on mu tepa i hrabri ga da naraste.
Епизоде са Ренди Маршом ЈЕБУ!! Добра скроз 4. епизода.
rendi mars,kartmen,baters i timi su najjaci likovi u saut parku
ТИМАААЕЕЕЕХ!!
Da su izbacili još jednu sranje epizodu, život ne bi imao smisla. Izvukli su se.
kad se setim one epizode gde rendi pije na utakmicama malog bejzbola,pa izaziva kavgu i spadaju mu pantalone,il' spešl olimpiks - kartmen sa onim facama i kosopasicomi džimi na steroidima suze mi krenu.
http://content7.flixster.com/question/62/58/84/6258849_std.jpg
Koliko god još da naprave epizoda, ova će uvek biti najbolja.
iz senke,imaginationland je ipak bolesnija :)
blad ordži,lolo!
ali i ona sa dženifer lopez jebe kevu i mardžorin,kad je baters ubačen kao devojčica da otme "mašinu za proricanje sudbine"
i wow je zakon.
Passion of the Jew, Whale whores, China Probrem.. И она кад Кинез прави зид око СП-а, па га Монголи сјебавају!
skot ternoman mast daj,epizoda u kojoj mi je kartmen postao omiljeni lik iz svih serija ikada