U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Odlilčan sajt na kome neki od najuticajnijih umova današnjice drže govore o veoma aktuelnim i zanimljivim temama. Za neke govore ima i titl na srpskom. Mislim da je jako dobar sajt, pa zaslužuje i posebnu temu. Na ovoj temi moći ćemo da preporučujemo i komentarišemo neke konkretne govore sa tog sajta. Ja sam sajt tek otkrio, pa tek treba neke stvari da odgledam.
www.ted.com
Ima i lokalna verzija TED-a u Beogradu: TEDx Belgrade
www.tedxbelgrade.com
Је л' залазио неко на ова два сајта?
Јовичићу? Како ти се чини, имаш неки предлог?
Ако ми нико не одговори, бар ће ми стајати у темама у којима сам учествовао, па ћу сам ових дана да бацим око.
Jebote, čim se Jovičić i Vlasuljar poklapaju u vezi nečega znači da treba bježati što dalje.....
nedavno sam gledao nekog indijca tamo koji razvija sixth sense tehnologiju gestikulacija sa računarom. mind blown
Predavači su sve sami Pedja d Boj.