HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. 11. Kolo počinje večeras u 23h i igra se do četvrtka u 23h!

Wihnehwotumepro : LAG
    Kompaund : Zvezdale
    Obilić : Nimitz
    Arčeri : Elementi
    Propali Snošaj : Krajišnici

2. Wihnehwotumepro : LAG 1X
    Kompaund : Zvezdale 2
    Obilić : Nimitz 1
    Arčeri : Elementi X2
    Propali Snošaj : Krajišnici 1X

3. Jesi li ovoliko jak skocimisu?

4. Malo sam jači, ja sam teškaš.

5. stele se izjednačio po broju golova sa prošlosezonskim najboljim strelcem, sada ima 20 golova...
    u prošloj Ligi na listu strelaca se upisao 21 igrač, dok je ove sone to uradilo 20 igrača, samo jedan manje...

6. janpi
    pa ajde oko pola 9 da vidimo da se skupimo, trebalo bi da sam tu. nego dzanki trenira kung fu, gledao kung fu pandu pa se naprzio, nzm dal ce da stigne do 22 :D

Da li je onda dogovoreno za pola 9?

7. Hahaha. lagano smo 5.

8. Е да смо добили текму сад би били трећи. Добра нам је лига, мала је разлика између тимова у средини табеле

9. pa vuneasdpro je zadnji, izgubili od laga...gleda se medjusobni skor

10. Prvo nauči da napišeš ime, drugo gleda se gol razlika, što se vidi i na samoj tabeli.

11. Ксело , ај напиши ове резултате како треба ако мислиш да их ставим на прву страну , формат како треба да изгледа имаш на првој страни ...

ЕДИТ ; не мора ја сам натего муда и одрадио сам

12. Dzanki, je l dogovoren termin ionda sutra u pola 9?

13. Izvinjavam se, evo sad radim.

14. Лаки измену листу играча на првој страни

15. рекох одрадио сам ја , не мораш , него ми копирајте те трансфере да их наслажем тамо..

16. Marko_bre u Arčere
    Dzankee iz Arčera u Elemente

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.