janpi
pa ajde oko pola 9 da vidimo da se skupimo, trebalo bi da sam tu. nego dzanki trenira kung fu, gledao kung fu pandu pa se naprzio, nzm dal ce da stigne do 22 :D
Evo da kažem igramo u ČETVRTAK, definitivno je ČETVRTAK, termin predložite vi, Skočko je slobodan celi dan a ja serem na svakih 5 minuta tako da sam takođe slobodan celi dan :)
Dakle, ipak ste odigrali. Drago mi je, više volim da se odigra utakmica, nego da se dobija službenim.
E, sad, službeni sam tražio iz sledećeg razloga:
Svi ovde znate da ja nikad do sad nisam tražio službeni. Prošle sezone sam u više navrata tražio da se utakmice odigraju naknadno kada se protivnici nisu pojavili. Ove sezone smo odložili meč protiv Snošaja, iako su oni zakazali termin, Lupus se nije pojavio i na kraju je Bond otišao sa kompa. Tada nismo tražili službeni, zato što smo znali da možemo sledećeg dana da odigramo.
Sada, pošto je Xela rekao da može tek posle 22, mislili smo da se nećemo sakupiti u utorak, jer smo svi imali obaveze. Došli smo u ponedeljak još u devet, više puta smo rekli da nećemo moći sutradan da igramo, a Skočimiš se nije pojavio. Ok, imao je čovek obaveze, nije njegova krivica. ALi, u tom slučaju je trebao da bude službeni za nas.
Ipak, bolje je što je na kraju odigrana ta utakmica.
Xela, razočarao si me, tvoje ponašanje je bilo stvarno... Nadam se da si srećan zbog osvojena tri boda...
Ćuti sad je još teže, danas sam na svakih 15 minuta bacao peglu.
Jabu možda sam ispao cigan i sisa sam u pravu priznaješ li ti ili ne.
Iskreno jebe mi se za 3 boda, kao i Skočku, koji ima predlog koji podržavam i koji ću izneti na prvom sastanku.
Edit:
Guzmane .!.
Ne kontam zbog cega rasprava, treci dan je uvijek bio mec za igranje, ako se prije odigra, to je jednostavno dogovor dvije ekipe. I ne moze se sluzbeni upisati ako ima jos jedan dan da se odigra, ne kontam vas nikako. To su pravila lige, kup je druga prica.
Šećer i kifla u Wihnehwotumepro
MiloshMix u Zvezdale
http://www.haxball.com/?roomid=a65be69cf5a6b564e9493be3dc124a5d4aeb712157b661dd6ceeb771706aa151&pass=1
vuka
pa ajde oko pola 9 da vidimo da se skupimo, trebalo bi da sam tu. nego dzanki trenira kung fu, gledao kung fu pandu pa se naprzio, nzm dal ce da stigne do 22 :D
Da li je onda dogovoreno za pola 9?
http://www.haxball.com/?roomid=85ad582e5106b6d53799ee1f455fd39113d077d19224ea6a419976f6859d5ecb&pass=1
СПАРНИГОВЦИ ИМАТЕ ПВТ!
ladno smo zadnji -.-
e u kurac. a nadao sam se da ce Vunevokuracpalac da se raspadne i da im uzmemo sluzbeni u sledecem kolu :P e jebem li ga....
A to li je, a? E, nema jebiga :)
Izvinjavam se zato što mi je sad ispala soba, krešovao se fleš plejer opet.
pa kad cemo kselomire?
Evo da kažem igramo u ČETVRTAK, definitivno je ČETVRTAK, termin predložite vi, Skočko je slobodan celi dan a ja serem na svakih 5 minuta tako da sam takođe slobodan celi dan :)
lolo tebi taj proliv hronicna bolest? :D
ok vidjecu kad ko moze pa javljam, dakle cetvrtak
Dakle, ipak ste odigrali. Drago mi je, više volim da se odigra utakmica, nego da se dobija službenim.
E, sad, službeni sam tražio iz sledećeg razloga:
Svi ovde znate da ja nikad do sad nisam tražio službeni. Prošle sezone sam u više navrata tražio da se utakmice odigraju naknadno kada se protivnici nisu pojavili. Ove sezone smo odložili meč protiv Snošaja, iako su oni zakazali termin, Lupus se nije pojavio i na kraju je Bond otišao sa kompa. Tada nismo tražili službeni, zato što smo znali da možemo sledećeg dana da odigramo.
Sada, pošto je Xela rekao da može tek posle 22, mislili smo da se nećemo sakupiti u utorak, jer smo svi imali obaveze. Došli smo u ponedeljak još u devet, više puta smo rekli da nećemo moći sutradan da igramo, a Skočimiš se nije pojavio. Ok, imao je čovek obaveze, nije njegova krivica. ALi, u tom slučaju je trebao da bude službeni za nas.
Ipak, bolje je što je na kraju odigrana ta utakmica.
Xela, razočarao si me, tvoje ponašanje je bilo stvarno... Nadam se da si srećan zbog osvojena tri boda...
http://bighugelabs.com/output/motivatord92a9fe58576cdae522a096bd970d536877ac088.jpg
Ćuti sad je još teže, danas sam na svakih 15 minuta bacao peglu.
Jabu možda sam ispao cigan i sisa sam u pravu priznaješ li ti ili ne.
Iskreno jebe mi se za 3 boda, kao i Skočku, koji ima predlog koji podržavam i koji ću izneti na prvom sastanku.
Edit:
Guzmane .!.
Ne kontam zbog cega rasprava, treci dan je uvijek bio mec za igranje, ako se prije odigra, to je jednostavno dogovor dvije ekipe. I ne moze se sluzbeni upisati ako ima jos jedan dan da se odigra, ne kontam vas nikako. To su pravila lige, kup je druga prica.
Јоргане, зато што је чиста срећа што смо се окупили овако. Ја сам једва стигао да одиграм као и Александар. Јабу није био ту, као ни Дотер.
U tom slučaju bi mi bili izbačeni iz lige da smo zatražili službeni.
Protekcije su čudo....
МОРЕМ ПЛООООВИИИИ ЈЕДНАААА МАЛА БАААРКАААА!!!
Živ je Dražo, umro nije.
Cekam janpija da se dogovorimo
Kompaund,mozemo veceras.