Laki mislim da bi trebalo uvesti da ako se neka ekipa dogovori oko nekog termina, i ne pojave se članovi iste u roku od 15 minuta gubi službenim. Kao što je Vune izgubio prošle sezone protiv LAGa.
-.- Ксела читај правила , време за одигравање је од момента уговореног термина + сат и петнаест минута преко тога .....
Службени за Сношај. Ми смо им послали време, а они се нису удостојили ни да кажу да им не одговара. То је најбоље што ми можемо да урадимо - да им пошаљемо поруку или две и да чекамо одговор. Не можемо их тражити по граду и молити да дођу или да барем одговоре на поруку. Ја не знам што сте их који курац и примали у лигу кад су целу прошлу одиграли 2-3 кола ?
pozdrav ljudovi! vidim pobeda krajisnika kao sto je bilo ocekivano... :) neka neko iz repke bude ljubazan i javi mi sifru koja se koristi za sobu gde su treninzi. :)
Arcer : Nimitz 1:0 / madafaka sit 1 gol
Dzankee i skurdi suse malo zalili na lag, ali kada smo krenuli manje-vise sve je bilo ok
tvrda utakmica bez mnogo sansi, mada su Arceri imali loptu u nogama u vecim delom napadali kroz gustu odbranu nimitza prosla je samo jedna lopta, kasnije se ispostavilo i pobednicka :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
-.- Ксела читај правила , време за одигравање је од момента уговореног термина + сат и петнаест минута преко тога .....
Ja hoću da igram za reprezentaciju B jer u reprezentaciji A su svi klošari i kriju šifre.
Taj ko primi tebe i Sedplasa može da se oprosti od bilo kakvog uspeha :P
Службени за Сношај. Ми смо им послали време, а они се нису удостојили ни да кажу да им не одговара. То је најбоље што ми можемо да урадимо - да им пошаљемо поруку или две и да чекамо одговор. Не можемо их тражити по граду и молити да дођу или да барем одговоре на поруку. Ја не знам што сте их који курац и примали у лигу кад су целу прошлу одиграли 2-3 кола ?
Bonde oni se nisu javili kako možete službenim da dobijete?
Прочитај поново мој пост Ксело. Зар није 10 пута горе ако се чак ни не јаве !?
Pa nisu se jebeno javili jer im ne odgovara, javiće Gospod kad odgovara i igraćete tad...
igra se i sutra, opustite se...
APSOLUTNA POBEDA!
pozdrav ljudovi! vidim pobeda krajisnika kao sto je bilo ocekivano... :) neka neko iz repke bude ljubazan i javi mi sifru koja se koristi za sobu gde su treninzi. :)
http://www.haxball.com/?roomid=2142df141b0af41d88ab9899137c761ae3673daea77bb6b2e0ddc637178adbe9&pass=1
sifra to
Dub: pa dokle više čovječe, dali si normalan
APSOLUTNA POBEDA!
ko da sam bogami namjerno davao golove..... ccc
Brate dominirao si :D
Arčeri - Nimitz
1 : 0
Jebi ga iznenađenje , a i Skurdija je jebo net .
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=7597859f
Arcer : Nimitz 1:0 / madafaka sit 1 gol
Dzankee i skurdi suse malo zalili na lag, ali kada smo krenuli manje-vise sve je bilo ok
tvrda utakmica bez mnogo sansi, mada su Arceri imali loptu u nogama u vecim delom napadali kroz gustu odbranu nimitza prosla je samo jedna lopta, kasnije se ispostavilo i pobednicka :)
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=7597859f
Гледам и нервирам се. Нисам лепо покрио мадафаку и јеби га. Мртви Телеком и њихов оупен АДСЛ.
ЕДИТ: Следећу играмо преко дана кад не лагује.
Локи је уз вас!
Е да сам ово видео пре меча... Испунили би их 6:0...
Једно питање за масонерију. Јел чланови Елемената знају да постоји нека лига на овом сајту и да су у неком тиму?
Znaju, i radim na tome da se organizuju, ako ne onda da gasimo klub, jebeš ga...
Хм, па не би баш рекао... Не бих да износим ПВТ ове овде, али ово је јако неозбиљно...