Plus je ovaj moj spavao umesto da gradi madafaku .
Jebem li ti ljude iz ADSL-a ima da ih bijemo ja i Skurdi :D (gle uspeo sam da stavim smajli) . A i jebeš mi sve , odjednom se ispostavilo da ćemo da igramo plus sam ja bio pod pritiskom od kvalifikacija i mnogo sam čučao na golu , ništa mi se to ne sviđa . Sledeći put ulazim hladnije glave .
Nemoj da se ljutiš Lupuse, jebiga, mislio sam da će da bude ozbiljan, ali nije, ako se ne dogovore za prvih par kola onda da gasimo klub, meč protiv njih kao da i ne postoji, šta da radim...
Пази Ксела, јако неозбиљан је тај вештачки покушај прављења тима. Јел нема ко да игра, 9 тимова и ћао. Ја шаљем ПВТ-ове, један члан ми не одговара а други нема појма да је у тиму и да се игра лига, мислим стварно....
Odjavljujem se za naredna tri dana , mogu komotno da legnem u postelju i umrem .
KRAJIŠNICI : LAG / 6-0 (Саншајн 3г)
Propali Snošaj : Elementi /
Arčeri : Nimitz / 1-0 (Мадафака Шит 1г)
Obilić : Zvezdale /
Kompaund : Wihnehwotumepro / 2-0 (Реме 2г)
Ajde boli me srce , zbogom , čuvajte se , Laki po onom šablonu uploaduješ ako preostale utakmice uopšte budu bile odigrane .
Dobra igra nimitza lepo su se zatvorili ali mala greska sokera i lopta se odbila...
Nimitz je imao lepu sansu na 00:45
Plus je ovaj moj spavao umesto da gradi madafaku .
Jebem li ti ljude iz ADSL-a ima da ih bijemo ja i Skurdi :D (gle uspeo sam da stavim smajli) . A i jebeš mi sve , odjednom se ispostavilo da ćemo da igramo plus sam ja bio pod pritiskom od kvalifikacija i mnogo sam čučao na golu , ništa mi se to ne sviđa . Sledeći put ulazim hladnije glave .
ЈАКО НЕОЗБИЉНО!!! САМО ТОЛИКО
Nemoj da se ljutiš Lupuse, jebiga, mislio sam da će da bude ozbiljan, ali nije, ako se ne dogovore za prvih par kola onda da gasimo klub, meč protiv njih kao da i ne postoji, šta da radim...
Пази Ксела, јако неозбиљан је тај вештачки покушај прављења тима. Јел нема ко да игра, 9 тимова и ћао. Ја шаљем ПВТ-ове, један члан ми не одговара а други нема појма да је у тиму и да се игра лига, мислим стварно....
A šta da radim, ja sam probao bilo kako jer stvarno ružno izgleda sve poređano službeni...
Слажем се и ја да ружно изгледа све службени, али брате онда лига од 9 клубова и један клуб слободан свако коло...
Tako će na kraju i da ispadne.
Па ако је тако било мање више цело прошло коло, зашто смо их ког ђавола пуштали да се пријављују ?
Дај бре...
И да, само да вас подсетим на нешто...
http://vukajlija.com/forum/teme/18994-haxball?strana=78#post_1029078
Мој предлог за ''спаринг тим'' који сте сви схватили као глупост... Кхм... Ја сам несхваћени геније !
Prijavljujem se, u LAG timu sam, munite me tamo čisto da se zna.
Звездале , да пробамо да се скупимо.....
Laki,kada cemo?
a kad ce bude drugo kolo otprilike? posto je Laki pominjao neku pauzu za prvi maj, tako da kontam da ne igramo u nedelju nego u utorak jel??
Стелекс , ми смо ту.Можемо и сад....
Iz senke nije,budite vi u pripravnosti ...
Е сад нисмо , кад се врати Кузман , за сат ,сат и по , тако нешто....