HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Све ово време пеки стварно био трол.. Која сиса...

2. Ok, ja sam iz zajebancije kikovao janpija i skočimiša, ali sam mislio da će ovi da se naljute na mene, pa sam smislio to, eto. Ali nisam nikad trolovao.

3. Ne vadi se sad, trol si bio, priznaj i oprostićemo ti :p

4. Alo, sad sam se samo zajebavao, ali ako ćete tako i dalje da se ponašate, neka vam, znao sam da je moj dolazak ovde bio loša ideja. Aj' zdravo.

5. pa kad ne umes da se ponasas....

6. Što smarate, a da je ovo uradio bilo ko drugi, ništa ne bi bilo. Samo sam se zajebavao i to je to.

7. Ne bi bilo ok nego bi se svi još više ljutili na njega, ali ti si generalno miran pa si bolje proš'o.

8. treba da trazimo od kaizena da trajno banuje pekija i sve njegove duple zbog ovog uzasa koji je pocinio!!! ovo ne smije proci nekaznjeno!!!

9. Pa zar nije očigledno da sam se bio zezao? Pa kikovao sam ih, nisam ih banovao. :)

10. care radili su pojedini i veca sranja pa nikom nista, opusteno bole te kurac....

11. Pustite Pekkyja na miru

12. Нимице кад можете ?

13. Само да се упишем да сам ту

14. Само да се упишем да сам ту

15. igra se igra se igra seeeeeee

16. krajina - propali snosaj 5 : 2, naj bolji mec na vuki dosada, bruka sansi :D

3 gola To ; 2 gola Jorgandzija ; 1 gol lupus ; 1 gol bond james bond

17. Kompaund,kada igramo?

18. konacno da pobedimo :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.