Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Све ово време пеки стварно био трол.. Која сиса...
Ok, ja sam iz zajebancije kikovao janpija i skočimiša, ali sam mislio da će ovi da se naljute na mene, pa sam smislio to, eto. Ali nisam nikad trolovao.
Ne vadi se sad, trol si bio, priznaj i oprostićemo ti :p
Alo, sad sam se samo zajebavao, ali ako ćete tako i dalje da se ponašate, neka vam, znao sam da je moj dolazak ovde bio loša ideja. Aj' zdravo.
pa kad ne umes da se ponasas....
Što smarate, a da je ovo uradio bilo ko drugi, ništa ne bi bilo. Samo sam se zajebavao i to je to.
Ne bi bilo ok nego bi se svi još više ljutili na njega, ali ti si generalno miran pa si bolje proš'o.
treba da trazimo od kaizena da trajno banuje pekija i sve njegove duple zbog ovog uzasa koji je pocinio!!! ovo ne smije proci nekaznjeno!!!
Pa zar nije očigledno da sam se bio zezao? Pa kikovao sam ih, nisam ih banovao. :)
eo me
care radili su pojedini i veca sranja pa nikom nista, opusteno bole te kurac....
Kad igramo?
Pustite Pekkyja na miru
Нимице кад можете ?
Само да се упишем да сам ту
igra se igra se igra seeeeeee
krajina - propali snosaj 5 : 2, naj bolji mec na vuki dosada, bruka sansi :D
3 gola To ; 2 gola Jorgandzija ; 1 gol lupus ; 1 gol bond james bond
Kompaund,kada igramo?
konacno da pobedimo :)