Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Све ово време пеки стварно био трол.. Која сиса...
Ok, ja sam iz zajebancije kikovao janpija i skočimiša, ali sam mislio da će ovi da se naljute na mene, pa sam smislio to, eto. Ali nisam nikad trolovao.
Ne vadi se sad, trol si bio, priznaj i oprostićemo ti :p
Alo, sad sam se samo zajebavao, ali ako ćete tako i dalje da se ponašate, neka vam, znao sam da je moj dolazak ovde bio loša ideja. Aj' zdravo.
pa kad ne umes da se ponasas....
Što smarate, a da je ovo uradio bilo ko drugi, ništa ne bi bilo. Samo sam se zajebavao i to je to.
Ne bi bilo ok nego bi se svi još više ljutili na njega, ali ti si generalno miran pa si bolje proš'o.
treba da trazimo od kaizena da trajno banuje pekija i sve njegove duple zbog ovog uzasa koji je pocinio!!! ovo ne smije proci nekaznjeno!!!
Pa zar nije očigledno da sam se bio zezao? Pa kikovao sam ih, nisam ih banovao. :)
eo me
care radili su pojedini i veca sranja pa nikom nista, opusteno bole te kurac....
Kad igramo?
Pustite Pekkyja na miru
Нимице кад можете ?
Само да се упишем да сам ту
igra se igra se igra seeeeeee
krajina - propali snosaj 5 : 2, naj bolji mec na vuki dosada, bruka sansi :D
3 gola To ; 2 gola Jorgandzija ; 1 gol lupus ; 1 gol bond james bond
Kompaund,kada igramo?
konacno da pobedimo :)