Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Komentar pobedio :D
Дајте снимак. НИМИЦЕ КАД СТЕ СЛОБОДНИ ?
hahaha i ELEMENTI SU TRECI NA TABELII
stefane ocemo uskoro posto sam kontao da palim napolje? :)
Nisam siguran,ovi nisu tu.
До кад се игра ово коло ?
Знате шта , прошле сезоне се није играо супер куп из разлога што је Крајина освојила дуплу круну ,а пошто супер куп нема име предлажем да се зове "Jérémy Malherbe Супер Куп" ...... шта кажете ?
HAHAAHAHAAH
ne...
i kako je Krajina osvojila duplu krunu bre...
zvezdale ih pobedio u finalu i kao im prepustio titulu, a to ne moze...
Stele odoh a sutra radim do 23h tako da jedino pre 15h ili posle ponoci ;)
Pa hajde,ovih nema,niti su pokazali interesovanje za dogovor.
Stele ako ti treba igrač u slučaju da se pojave ovi reci da cimam Grimiznog.
Kompaund nije pokazao interesovanje za dogovor oko termina meca,ja sada idem.
11. Kolo je još uvek u toku! Imate još 1:30 da odigrate sve mečeve!
Kompaund : Zvezdale
Obilić : Nimitz
Arčeri : Elementi / 0:1 (janpi 1 gol)
Propali Snošaj : Krajišnici
ŠOKERU IZBACI SNIMAK KRAJIŠNICI - SNOŠAJ KAD PROČITAŠ OVO!
Ima još vremena za odigravanje mečeva.
Видели сте по коментарима да је Обилић на окупу и спреман је да одигра, ако се нимиц не појави то је службени за нас
Bravooo tigrovi.. Sjajan taktički potez mene da ubacim To'a ... !!!!! Čestitam mojim tigrovima....
Какав снимак, нема снимка, није нико снимао
http://www.mediafire.com/?g12ajcn5n321k3k