HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. кхм кхм кхм

А изгледа да ће ово горе била моја последња донешена одлука.
    Ух , шта да вам кажем , мислим да се моје бивствовање овде као председника савеза ,селектора и капитена завршава.
    Покушао сам да промовишем хексбол на овом сајту и да га популаризујем и привучем што вечи број играча.Један сам од оснивача савеза , који је за циљ требао да има квалитетно организовање такмичења у којима ће учествовати вукајлијаши хексболаши.Основали смо репрезентацију , лигу.Направили еволуцију такмичарског хекс бола , били смо пионири наше врсте!
    У све то сам се трудио да унесем и карактеристичан вукајлијашки елемент.
    Међутим , у последње време све мање времена имам за организацију и планирање ,а од следећих дана скоро уопште.
    Стога подносим НЕОПОЗИВУ оставку на 3 горе поменуте функције и на функцију капитена тима на СХБ форуму.
    Што се тиче лиге и купа ,апдејтоваћу резултате на првим постовима.
    Вама , у духу демократских промена ( :)) ) остављам да изаберете између себе , људе на овим функцијама који би требало да одрже продуктивно стање у нашем савезу.Ја се у изборе уопште нећу мешати.
    На крају бих хтео да се захвалим мом тиму сарадника било директно или индиректно:
    Ксели , Србину , Биошокеру , Душану , Мадафаки (иако је на крају испао Јуда :))) ,Јабучилу , Сенки , Чавезу (химна је химна ) , Џанкију (непремостива препрека!) ....

И свима у овој нашој малој екумени!

Немаш ти шта да уписујеш, имамо ми власт...

2. Samo da se javim da sam prisutan.

3. Понављам и ја и немој да ме игноришеш , ово су врло јасне ствари , немој да ми мутиш неке радње , кристално је јасно.

Пиши службени за Обилић.

Dokaza ima da je Šoker tu, i to vrlo jasnih, nemoj ni ti mene da ignorišeš. Što se tiče mutnji - realno da sam na tvom mestu pokrio bih se ušima, iako ni ja nisam ništa bolji.
    Oba tima su tu, znači ipak će možda uleteti kazneni.

4. Мадафака ,ел ти неко реко да си глуп?

5. Ne piši službeni, tu smo i ja i Šoker. Daj link ako hoćete da igramo.

6. Udjite kod iz senke.

7. Потврђујем и ја да је Кершо ту...

8. Ксела , то што шокер шета по неким десетим сајтовима за време кад треба да се одигра лига за мене није доказ, доказ је пост на форуму, јер је тако правилима одређено

9. Imate dokaze 5 ljudi, njegov dupli nalog, sa njegovim imenom sa aktivnošću malopre, šta još očekujete?
    Gotivim vas obojicu ali ovo je prosto kurvinski i ne ide uz vaše dosadašnje ponašanje.

10. Srbine, samo daj link i ući će Šoker u sobu.

EDIT: ŠOKER JE TU, NE MOŽE DA SE JAVI JER NI NA JEDNOM DUPLOM NALOGU NEMA 50 POENA ŠTO JE OD SAD POTREBNO ZA PISANJE PO FORUMU, A GLAVNI NALOG MU JE BANOVAN.

11. Још једном , ми смо ту , а њих нема опет , а ти Ксело види шта ћеш да радиш , ајде прекрши правила која су записана....

12. Мадафака ,ел ти неко реко да си глуп?

Шта ти је, не знаш шта да одговориш па скрећеш са теме?

Предлажем да се Обилићу додели 1 казнени бод за неспортско понашање и због тога што не желе да одиграју меч упркос доказима да су сви аутори присутни.

ЕДИТ:

L@ki
    Још једном , ми смо ту , а њих нема опет , а ти Ксело види шта ћеш да радиш , ајде прекрши правила која су записана....

Беше једном један аутор који ми је одговорио, ,,мењамо правила у ходу''!

13. Sačekajte još 5 minuta, dao sam upravo Šokeru jedan dupli.

14. EVO ME JEBEM VAS U USTA HOSTUJTE

15. Ukoliko utakmica ne počne da se igra 5 miunta po kazneni bod ide.
    Čavez i Dunn (Skurdi) su se javili, Biošoker je potvrđeno tu, nema povoda da se dodeli službeni bilo kojoj ekipi.

16. Jel' sad u redu sve?

17. То сам био ја Мадафака , а ви сте сада демократе и доносите правила само на састанцима , тако да , опет си глуп .....

Оћу да се појави Биошокер , то можеш да будеш и ти Дуне са другог браузера , а да игра неко трећи , зајеби то .....

18. Ukoliko utakmica ne počne da se igra 5 miunta po kazneni bod ide.
    Čavez i Dunn (Skurdi) su se javili, Biošoker je potvrđeno tu, nema povoda da se dodeli službeni bilo kojoj ekipi.

19. Ukoliko utakmica ne počne da se igra 5 miunta po kazneni bod ide.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.