HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Колико ја знам обавезно је остављање поста на форуму

2. E, aj ne drkajte me, igram sa kompa od devojke, daj da odigramo ovo i da idem jebem li vas dosadne.
    Kreirajte!

3. Ne taktizirajte, Šoker je tu, evo i linka do njegovog 6. profila.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/39236

4. Поста на форуму , доказ да је ту , па онда можемо да играмо.Правила , јебте се масони!!!

5. Ајде лаки креирај, мени слаб нет, или ако има неко добре воље да нам учини то

6. Како да знам да је то стварно Шокер?

Па питасмо и ми једном, како да знамо да је то стварно Србин?
    Шта си ти одговорио? И, да, ко је то беше потврдио?

7. Ja sam tu,medjutim,nemam saigraca.

8. Kompaund je i dalje prisutan i čeka Zvezdale...

EDIT:

Ja sam tu,medjutim,nemam saigraca.

Xela, zovi mu saigrača, pa da igramo.

9. Ukoliko se ne odigra do 11 službeni za Nimic, jebiga Laki ima dokaza nemoj da taktiziraš.

10. Ljudi, znate sta, jebite se, eto vam jebeni rezultat, necu ni da igram. Kakve ste picke, ja ne verujem. Srecno vam bilo. Laku noc.

11. казнени, казнени шалалалала!

12. Мадафака не сери , тада није било тог правила , сада га има , оћу да постује овде са свог оригиналног профила , то пише у закону.Ако је то рупа у закону , ко вас јебе , поправите га на следећем састанку.

Обилић је присутан , Нимица није комплетан , немамо са ким да играмо.Пишите службени за нас.

13. Ukoliko se ne odigra do 11 službeni za Nimic, jebiga Laki ima dokaza nemoj da taktiziraš.

Ponavljam.

14. Stele zvao sam Grimija, trebalo bid a dođe sad :)

15. samo da napisem da smo rekli da bez obzira na sve ako igraci protivnika zahtevaju da se igraci iz druge ekipe potpisu, moraju, nemojte mijenjat pravil.!!!!

16. L@ki
    Мадафака не сери , тада није било тог правила , сада га има , оћу да постује овде са свог оригиналног профила , то пише у закону.Ако је то рупа у закону , ко вас јебе , поправите га на следећем састанку.

Обилић је присутан , Нимица није комплетан , немамо са ким да играмо.Пишите службени за нас.

Мени је ово довољно, сад ме називај говном од човека, Јудом, пљуј мој тим, причајкако се циганишемо, мени је сад пуно срце.

17. Мадафака не сери , тада није било тог правила , сада га има , оћу да постује овде са свог оригиналног профила , то пише у закону.Ако је то рупа у закону , ко вас јебе , поправите га на следећем састанку.

Понављам и ја и немој да ме игноришеш , ово су врло јасне ствари , немој да ми мутиш неке радње , кристално је јасно.

Пиши службени за Обилић.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.