HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. 2 boda: LAki (extra je vodio dok je bio na vlasti i postovao svako pravilo sto je tada bilo)

Taj Laki što je ekstra vodio i poštovao svako pravilo je odigrao meč za Vune protiv Krajišnika na kraju prve polusezone.
    Senko ne želim da i tebe sjebem, zbog toga i neću da kažem šta si radio, inače pazi kada u javnoj sobi pričaš u vezi nameštanja mečeva. ;)

2. Taj Laki što je ekstra vodio i poštovao svako pravilo je odigrao meč za Vune protiv Krajišnika na kraju prve polusezone.

Ono oko čega se Sanšajn žalio da te podsetim...

3. Brate sjeba me u startu :D
    Onda i ja imam jedan predlog da se prijave svi oni koji bi da vode ligu, da ne glasamo bezveze, lakse je.

4. To smo mi znali, jer se tad dusan nije potpisao, al nije bilo pravilo, kao sto i srbin na kraju nije igrao, to ide vama na dusu, sto znaci da i ti ksela si neposten, tako da bolje onda i ti suti. :D

Nego hocemo igrati kup veceras, koga ces da dovedes :P lAkija :D hahahaha :P

5. Govorim o prošloj sezoni Senko, ne o ovoj.
    Inače Jorgane to za lažiranje mečeva je prvo palo Srbinu na pamet, u zajebanciji, onda sam ja pomislio da će ozbiljno to da uradi, kao i Laki sa kojim sam preko privatnog četa dogovorio kako ćemo igrati.
    EDIT:
    Ja priznajem da sam nepošten, za razliku od tvog Lakija koji i dalje tvrdi da su klevete.

Nego hocemo igrati kup veceras, koga ces da dovedes :P lAkija :D hahahaha :P

Dovedi ga ti slobodno, ja imam igrače :)

6. Pa čekaj, on se javio 300 puta i priznao.
    A šta radi lutkar?
    Jebe vas i prodaje laži kao papa.

7. Ksela je mnogo doprineo ligi sa svojim trecerazrednim igranjem.

8. Jedna zamjerka na upravni odbor, ako ste vec odlucili recimo kaznene da podijelite.
    To ide ovako, jedan se izjasni i kaze kazneni za te i te timove zbog toga i toga, i onda lepo iskulirate sve sto laki ili ne znam ni ja ko napise, jer vi to imate pravo.

Ovako ste ispisali 20 strana i smorili sve zivo.

9. Jel vi drkate na ovu igru da vas lepo pitam?

10. Ksela ako nisi provalio podjebavam te sve vreme, boli mene kurac sta ce usrani odbor na celu sa nesposobnjakovicima da uradi, meni bitno da budemo 3. ili 2. u ligi.

11. Jel vi drkate na ovu igru kaze covjek koji je clan upravnog odbore.
    Et jebem ti zivot :D pa dal je to normalno :D
    Rekao sam da je laki vodio extra jer je njegova bila zadnja i bez prepirke. Aman da vi ne znate tako.

12. Sve što radim je za dobro ove zajednice, pokušavam da to bude fer prema svima u čistim situacijama.
    Svaka čast Laki, bukvalno si ih hipnotisao, mislim da bi sada hteli lagano i kurac da ti popuše.

13. Da se ja pitam, ja bi sokera postavio na vise mesto :D

14. Ja sam vas lepo upozorio na Grim de Vita i Hektora NjamNjam, ali mi niste verovali...

15. Jorgane ja sam izbegavao raspravu dok si ti potpirivao i pominjao neka pravila koja nemaju vezu s vezom tako da nemaš nikakvo pravo da mi kažeš da nije moja zadnja jer si ti jedan od glavnih krivaca za ovu raspravu.

16. Zezatore mislim da je tema za dukatlije na drugom podforumu...

17. Xela previse dajes sebi za pravo..osilio si se i mislis ako si clan upravnog odbora ovde da mozes svasta da pricas i radis?
    Pocev od onog nepojavljivanja na mec jer "Nisi rekao tacan datum, vreme, sekunde i mesto gde cete se pojaviti" to je takodje bilo po mom misljenju za kaznene bodove sto si uradio, a sada prelazis preko pravila i oduzimas obilicu bodove zbog osvete i tvrdoglavosti, zaista nema smisla.

18. Kuzmane nemoj da sereš, kad ne znaš, molim te.
    To nepojavljivanje za meč je bila "borba" da se IZBEGNE službeni, tvoj dragi Kobilići su vodili "borbu" da DOBIJU SLUŽBENIM IAKO SU 2 IGRAČA NIMITZA BILA TU, I ŠOKER TREĆI PRISUTAN SA STRANE. I NE PRELAZIM PREKO PRAVILA VEĆ POŠTUJEM ISTA!
    I koja kurčeva osveta kada sam ja Obiliće kao tim i Lakija i Srbina kao osobe do sad gotivio i bio spreman da uvek stanem na njihovu stranu, što može potvrditi bilo ko!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.