HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Четвртфинала купа се играју до уторка у 23:59 , е сад да ли се и лига , то јест ово коло игра регуларно до недеље у 23:00 ?

Нимице кад можете да се окупите , мислим за куп?

и пишем овде јер верујем да неће да им промакне :)

Више игре мање приче , Обилићу 3 бода и готово .....

Оће неко да прави?

2. E, od sad pošto kažete da nije moja zadnja, svaki spem post na ovoj temi se kažnjava kaznenim bodom za tim u kome je igrač, i kraj, Upravni odbor će nastaviti sa organizacijom ove lige dok se ne odaberu novi organizatori, i zamolio bih sve da tu raspravu prebace na HBSV temu jer ona nema veze sa ligom.

Kazneni bodovi idu Obiliću i Nimicu zbog neodigravanja utakmice, kao i dodatni kazneni bodovi Obiliću zbog nesportskog ponašanja i odbijanja da se utakmica odigra.

3. Kako li Xela prica o pravdi, a najvise mulja...treba da se izbaci iz odbora...igroa kao srbin, debilisao se protiv laga...i sad glumi ludilo

4. Ti si bojkotovao igru jer si šljam od čoveka koji traži rupe u zakonu nastale tokom određenih promena SAJTA. Samo se maži govnima, njih si hipnotisao i oni ta govna ne mogu da vide. Ti nisi hteo da igraš ne zato što si sumnjao da nisam tu već ZATO ŠTO SI GOVNAR KOJI IGRA ZBOG JEBENIH BODOVA.

5. Клинац ......

6. Ha-ha-ha kakav argument...

7. A šta sam ti ja rekao Laki pre, a ti me napušio jer si slušao njihove klinačke laži!

8. Четвртфинала купа се играју до уторка у 23:59 , е сад да ли се и лига , то јест ово коло игра регуларно до недеље у 23:00 ?

Да, лига се игра нормално као и до сад...

9. Nimic kazneni bod, Obilić kazneni bod, Elementi kazneni bod.
    Madafaka piši kad budeš bio prisutan.

10. Za sta bre kazneni bod bre?

11. A tebe je janpi Xela doveo da igraš jer su nam falili igrači za Elemente i time smo sprečili službene, pa nam nešto tvoja spika i ne znači mnogo.

dechk0 ako me je hela "doveo" gde sam bio prva 2 kola? pisali ste moje ime u nekim ekipama i pored toga sto sam se bunio (kao i da sam kandidat za repku???????????) i sad je on sprecio sluzbene???? ja sam sprecio sluzbene jer igram.

XelA
    Džanki tebi ne bih ni za sve pare na svetu rekao o čemu se radi jer si lajavac i smaraš brate, shvati, izneo si svoje mišljenje, vidiš da te niko ne jebe ni 2% sad odjebi.

zezator, reme, jorgandzija, iz senke, laki i ostali makar punoletni igraci haxbala ovaj hela kod mene ne bi mogo ni vodu da nam donosi dok igramo fudbal a vama je stigao da komanduje. svaka cast.

sokeru i hela posto ne kapirate da vam objasnim:
    nije problem to sto vi lose "rukovodite" ili kako god vec sto ste 2 balavca koji smaraju. smarali ste pre 3/4 meseca jos dok je bilo sve ono oko repke i smarate i sad.

vi ljudi smarate, dosadni ste i balavi (sokeru na tebe se ovo odnosi u mnogo manjoj kolicini nego za helu al ti brate kao da se trudis da budes on) a da pri tom ne kapirate a ovi ostali vam cute jer su videli da vi to necete da ukapirate bar dok ne napunite 20 godina a to izgleda nece skoro.

jos nesto svaka cast decku koji se tripuje sa tabelama, mene bi iskreno to mrzelo.

znaci moj predlog: ostaviti helu i sokera tu gde jesu, da prave tabele i da nam pricaju ko kad igra pod uslovom da se njihovi postovi na temi i u sobama sastoje iz 2 recenice/ tu sam, i moze da se igra, pa kad malo odrastu i nauce da se ponasaju onda da im prosirimo vokabular

12. Људи ја вас молим да се на свађате више. Ово не води ничему. Дајте нешто конструктивно, неке предлоге... Ок, Лаки је водио лигу добро, и ја се слажем са тим, без обзира да ли је муљао или није. Кажете да јесте, имате доказе, нећете да их објавите. Без обзира што вам верујем, јер је прича са лажним Србином била провидна, немојте да се напушавате без доказа. Ако имате принтскринове ваших разговора, окачите их овде и крај. Ако Лаки неће да води лигу, што је и потврдио, ја мислим да је најрационалнији Сенкин предлог о гласању свих оних којима је стало до даљег играња Хекса, уз остатак управног одбора за нека сложенија питања јер не може нпр Шокер да одлучује о репрезентацији јер није члан исте. Још једном зајебите препуцавања, дајте нешто конструктивно...

13. Ajde ližite čmarove jedni drugima, Nimitz zadržava čast i odjavljuje se iz lige tako da ostali rezultati protiv nas se vode kao sluđbeni.

14. Zamolio bih clana upravnog odbora visine tuborg i po da mi kaze zasto sluzbeni za elemente?

15. Nimic kazneni bod, Obilić kazneni bod, Elementi kazneni bod.
    Madafaka piši kad budeš bio prisutan.

klinac....

16. dechk0 ako me je hela "doveo" gde sam bio prva 2 kola? pisali ste moje ime u nekim ekipama i pored toga sto sam se bunio (kao i da sam kandidat za repku???????????) i sad je on sprecio sluzbene???? ja sam sprecio sluzbene jer igram.

Mongoloidu ti si još prve sezone došao da igraš za Elemente jer si sam želeo to, niko te ije dovodoio i pisao bez tvog znanja, prvo si želeo da igraš za Propali Snošaj a kasnije si prešao u Elemente jer nisi hteo da budeš samo izmena, evo potvrdiće i Lupus.

17. Propali Snošaj a kasnije si prešao u Elemente jer nisi hteo da budeš samo izmena, evo potvrdiće i Lupus.

Тако је. Питао сам јанпија у једној соби и рекао је да хоће. После тога ми је рекао да остаје код нас ако не нађе негде где ће играти, нашао је у Елементима, отишао код њих и ја му не замерам ништа јер смо тражили играча само да нам попуни број.

Немојте ме више увлачити у расправе јер нећу бити ту неко време...

18. Mongoloidu ti si još prve sezone došao da igraš za Elemente jer si sam želeo to, niko te ije dovodoio i pisao bez tvog znanja, prvo si želeo da igraš za Propali Snošaj a kasnije si prešao u Elemente jer nisi hteo da budeš samo izmena, evo potvrdiće i Lupus.

pa to je upravo ono o cemu ja pricam, nisi me ti doveo nigde :D

a potpisivali me bez mog znanja jeste, na temi za repku nego to je vec nebitna stvar.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.