Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebote gledam ovo i smejem se. OVO JE JEBENA IGRICA LJUDI! ALO IGRICA! Što ste deca čoveče? Jebali vas bodovi da vas jebali. Daj jebote sjebali ste dobru zajebanciju jurnjavom za bodovima. Da li je to uopšte bitno u životu? Dajte ćutite i ne serite više, smorili ste. Odradite sezonu do kraja, pa se posle rasturajte koliko hoćete. Koga boli kurac ko je prvi, ko je drugi. Poenta ovoga je zezanje. Pa dajte čoveče gde gori? Igra li se u pare neke? Ne. Do jaja. Meni je trulo jedino da vidim da se sve više timova ovde ciganiše. Inače pravilo za 50 bodova da bi se postovalo na forumu je uvedeno pre pet dana, uhvatilo je nespremne neke banovane članove. A svi na sajtu znaju ko je čiji dupli. Čemu sve ovo? Zbog svega ovoga u ovoj polusezoni sam ja rekao da nemamo više nikakve takmičarske ambicije Jabu i ja, jednostavno ovo je mesto na koje čovek treba da dođe da se opusti a ne jebeno da zapeni ovde. Ajd leba vam samogagujte se svi kolektivno i ućutite. Realno ste smorili. Ja sam za to da Senka vodi ligu.
1. Senka 3 boda
2. Lupus 2 boda
3. Sanšajn 1 bod
ja sam za to da vodi neko preko bar 20 godina, zbog sira. i mislim da bi sve bilo do jaja da nema hele. odo da sljakam
Nimic kazneni bod, Obilić kazneni bod, Elementi kazneni bod.
Madafaka piši kad budeš bio prisutan.
ne da si ga usro sad, negoo....
predomislio sam se, zajebi ovo govno, ocemo da igramo haks i ovako nema posla.
slazem se sa senkinim predlogom. OTISLO JE SVE U KURAC!
3 boda za Senku
2 boda za Lupusa
1 bod za Remea
Predlog je odbijen tako da se pišu samo kazneni Nimicu i Obiliću zbog neodigravanja meča i Obiliću zbog nesportskog ponašanja, što je zadnja odluka upravnog odbora pred raspuštanje.
Što se tiče dodele bodova:
Lupus 3 boda
Šoker 2 boda
Senka 1 bod (ali neće da vodi tako nema ničega od toga)
Shocker 3 boda
Xela 2 boda
Jorgan 1 bod
I glasam da ostane upravni odbor...
koja je sprdnja ova tema brateeeeeee
KOliko sam shvatio Senkin predlog ovo je glasanje za "predsednika saveza" koji kasnije može da radi šta god mu je volja, kao što je Laki radio, znači ako tebe izaberu možeš da okupiš Upravni odbor ponovo.
I da, dao bih svih 6 bodova senki jer nam takav neko treba na celu lige, ali posto nece onda nista.
EDIT
Nije, on je dao predlog za clana koji bi trebalo da vodi ligu do kraja i na pocetku svake da se izglasava ponovo. Pisem sa mobilnog, skida kredit ko blesavo
Пријављено ми је препуцавање овде, па ћу да лоцкујем.
Пријављено ми да сте окајали своје грехе и принели овцу као жртву.
Ljudi, aj hostujte da se igra.
Kompaunde, kad možete da igrate?
Лагови, Ђемс не може данас... Кад вам одговара сутра?
Lupus 3 boda
Xela 2 boda
madafaka sit 1 bod
Nastavljam da igram, sa manje prepucavanja i upletanja u organizaciju...
http://www.haxball.com/?roomid=40d5d5041fa66cb1ddb4198f17c190a67aa3093059b36dfc66897ba8a52b99ea&pass=1
vuka
Lupuse ne znam, vidjecu pa javljam.
vjerovatno 7-8 ili tako nesto
Mogu danas, mogu sutra posle 20:00h...
Mrzi me da proveravam forum, tako da se dogovarajte sa Remeom...
Ne možemo večeras, LŠ.
Do kad je rok
L@ki update prvi post
Xela,uvece znaci.