HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Zvezdale - Wihnehwotumepro 2:0
    Stelexd 1gol
    XelA 1 autogol
    http://www.mediafire.com/?8xtj0idkhha44ou

2. Xela, jel uze sva 3 boda? HAHAHHAHAHHAAH

3. Inače partija moje golmanske karijere, i najgora partija koju je Zvezdale odigrao do sad, Stele nemaš pojma.

4. Nije neki problem,ali koji gol tacno je autogol?

5. Prvi gol koji si ti šutnuo na mene a ja je ćušnuo u sopstveni gol jer sam bio loše postavljen, videće se na snimku.

6. Odbila se od tebe,nisi je sutnuo,moj gol :p

7. Nimitz-Kompaund
    1:1
    Bioshocker autogol
    Chavez 1 gol

Uslovi dobri svima osim meni, net me je jebao sve vreme u toku tekme pa sam i "postigao" onaj gol pri pingu od skromnih 468...
    Uglavnom, nisam mogao da dam neki doprinos, ali nicija greska nije, do mene je.
    A sad odoh da ucim, snimke cu aploudovati kasnije.

8. Sad je stig'o Skočko da igramo bezveze jednu da vidim šta bi vam uradila puna postava :D

9. Hajde,mozemo probati :D

10. AE NEK PRAVI NEKO DA IGRAMO JEBENO

11. 10 minuta nas je delilo od silovanja Zvezdalea u zvaničnoj utakmici, Skočko znaš da odabereš trenutak da dođeš ccc.

12. http://www.haxballtube.com/watch.php?v=dbaf5672
    1-1 dakle, mene je lag ubio u pojam, evo da vidite kako je to izgledalo...

13. 13

Zvezdale : LAG
    Wihnehwotumepro : Nimitz
    Kompaund : Elementi
    Obilić : KRAJIŠNICI
    Arčeri : Propali Snošaj

Igra se do cetvrtka 23h...

14. jebote jel treba da trckaramo po temi i trazimo rezultate.
    ajde vi nadlezni fino citirajte sve rezultate sa sve snimcima, msm to je vas pos'o zar ne?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.