HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ja vise nisam nadlezni, obratite se vasem velikom bivsem lideru don steroidu.
    A nisu ni Xela, Lupus, Kole i Jabu. Secate se, oborili ste nas...
    I da, Laki, apdejtuj prvu stranu.

2. lolo da da da da, zaboravio sam totalno.... izvinjavam se onda

3. Aha, lepo vam kad se bunite a nije lepo kad nema nikog da vodi ovo, zanimljivo :)

4. Prvo sve citiras, drugo pre rezultata ide / , trece sve linkujes, pa i strelce.
    Tut da to izgleda bolje :)

5. Sedplase pogledaj prvi post don Steroida i videćeš kako treba da izgleda.

6. na jebo vas Milo Djukanovic!

7. E sad jos

i sve na mestu...

8. E sad lepo to udari pod citat i napiši da su rezultati 12. Kola.

9. I da, don Steroid apdejtuj prvi post na temi.

10. Ja imam problema sa njom a Madafaka ne želi da je radi više.

11. kakvih problema? i laki nece da update tabelu na 1. strani zbog kaznenih..

12. Don Steroid je kurva što je i dokazao u više navrata.
    Ne očitava mi rezultate lepo i pojebe tabelu iako sam uneo pravilno, iskaču neki retardirani brojevi i svima koji imaju dvocifren broj bodova piše da imaju 0. Hoćeš još problema?

13. Ако мадафака не жели да ради табеле, зашто се то не би урадило на хекс.гр? Листа стрелаца и казнени могу да се одраде накнадно, макар и у пејнту...

14. ja bi dao kazneni madafaki jer usrao tabelu

15. Zato što ne možemo da unosimo redosled kojim idu utakmice, morali bi da krećemo ligu ispočetka ili da radimo kao ovi sa SHB, što je sranje, teško sranje. Ja ću provaliti kako i šta i da ga jebeš.

16. Ок, ја сам само дао предлог... Мислим да је то изводљиво јер ти овде имаш распоред по којим се играју утакмице а тамо само уписујеш у табелу. Не мораш да играш по оном распореду...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.