HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Mole se Biošoker i Chavez da se vrnu u kup sobu kad završe sa 2v2 ligom, došao je KuzmaN. Hvala.

2. senko kako god mi da odigramo vi ste sampioni :D

3. Šoker otiš'o na čas matematike, mi ćemo igrati ligu sutra :)

4. Poručujem Šokeru Matematičaru da računa da su sutra najebali. :D

5. Крајишници кад можете?

6. trenutno nema nikog od mojih, ako dodju zvacu vas, ako nista sutra, jbg, a baguje mi ovo sranje od neta, svugdje ulazim po pola sata.

7. nema kompaunda....sluzbeni za nas...jee

8. Ljudi sutra posle 8, budite svi tu, i Xela i Skocko i Chavez i Dunn i Laki i Kole i Kuzman. Jebi ga prvo sam cekao Kuzmana preko sat vremena, onda Xelu i Skocka, i sta da radim, ne moze nastavnica da ceka, jebaga...

9. Ја могу да играм данас после поноћи и сутра од 20:00 до 21:00 значи још увек није службени.

10. Ma koji crni sluzbeni bre...

11. Džanki službeni ne može nikako da bude tvoj jer se i sutra igra.

12. а да бре...и данас се игра

13. Ја могу да играм данас после поноћи и сутра од 20:00 до 21:00 значи још увек није службени.

Igramo večeras.

14. Nerealna je kvota na Nimic u našem meču :p
    I na Zvezdale protiv LAGa, čoveče ja bih stavio 1,01
    I zašto je veća kvota na Snošaj nego na Arčere?
    Sve u svemu nemaš pojma :p

15. Pazi, ovo ti je radio tim profesionalnih kladioničarskih analitičara na čelu sa mnom. Ne mešaj se u naše rasuđivanje :P

16. Ја чекам Џанкса да да неку дојаву :)

17. Ali 1,35 si stavio na Zvezdale protiv LAGA, pa veće šanse ima Zvezda da osvoji titulu sad nego LAG da pobedi. (ne prozivam Anchore da ti unapred kažem :p)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.