HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. ja sam tu, sad cu da vidim ima li koga

2. Sada bi mogli ligu,kup malo kasnije,vidim nema Pastora.

3. Zato što je sranje, nema nikakvih opcija na njemu.

А какве опције ти требају?

4. Kazneni poeni, lista strelaca, podaci golova dok si gost, i dok si domaćin, pre ću da napravim sve ispočetka nego što ću da idem po onom.

5. tu je Bojan pa mozemo da igramo, cim jede.
    napravite sobu i cekajte nas

6. Kazneni poeni, lista strelaca, podaci golova dok si gost, i dok si domaćin

Те 2 табеле можеш да водиш посебно, и онако се воде посебно од ове а подаци о головима у гостима и кући ти требају као упуство у кутији кондома

7. а подаци о головима у гостима и кућити требају као упуство у кутији кондома

brate to je ksela, naravno da mu treba uputstvo :D

8. Nimitz je tu, Skocko je na treningu, a Xela hoce da ceka Skocka posle 11... Da kazem domah ovde ako tad ne budemo mogli...

9. Senko i Stele mislim da bi bilo lepo kad biste rekli rezultat.

10. Ne ne mogu da vodim posebno jer će onda na glavnoj pisati 14 a u stvari će imati 11 bodova, kapiraš?
    Edit:
    Meni ne pada na pamet da igram bez Skočka, sinoć je bio raspad protiv cigana.

11. Па јеботе водиш посебно табелу са казненим бодовима и на крају направиш ту коју си ти хтео... Ова ти је 100 пута лакша за вођење, само уписујеш резултате, не мораш да принтскринујеш па да качиш на нет итд... И снимци се лакше постављају... Мислим како хоћеш...

12. Nimitz je tu, Laki je tu, Kole i Kuzmane kad dodjete udjite u sobu za kup:
    http://www.haxball.com/?roomid=c3cc26024e9fb1ff2917b857198149952568b8059f0bf43129048ee0ce2826bd&pass=1
    sifra краљ ЋИРИЛИЦОМ

13. WIHNEH JE TU! Nimitz kada ćemo digramo ligu?

14. E sacekajte nesto ovog mog sad.

15. 'Ajdeeeeee mi smo tu do 23h.

16. Evo tu smo, sada cemo igrati.

17. Xela, brate, de ste sad, imam nesto vazno, necu vise da cekam, pojavi se ostavio sam ti link na fejsu i nek se Skocko javi!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.