Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Биођокеру , ајде да одиграмо ово наше што пре ,да не дужимо без разлога.Види , ја могу од 15:00 па на даље, питаћу и Кузмана када он може , вероватно вечерас.Види са Ђавезом или Скурдијем па да то пребринемо.
Ево нека моја анализа , прошло коло сам половично погодио.
II
LAG : Wihnehwotumepro / Изгубио сам сваку наду за ЛАГ после прошлог кола.Обично бих сад рекао , чврста утакмица , 0-2 , али Вунево добија.Све осим тога би било мега изненађење.
Zvezdale : Kompaund / кец ко врата
Nimitz : Obilić / -
Elementi : Arčeri / службени за Арчере , јер их вероватно неће ни питати да играју ,чекаће ....
KRAJIŠNICI : Propali Snošaj /Први дерби првенства.Као и у сваком дербију , све је могуће ,али дајем благ предност Крајини.
Sto se tice meca 2 kola,ja mogu samo sutra,i to popodne i uvece ,jer sam u Bg-u trenutno,i imam onaj budjavi telenor net...
kselomire kad igramo??
LAG : Wihnehwotumepro / Vune dobija , ili ostaje 0:0 .
Zvezdale : Kompaund / Zvezdale - da obrazložim . Oba tima primenjuju sličnu taktiku , ali Zvezdale je utreniranija po tom pitanju , očekujem da će Jabu pasti na nekom iznenađenju .
Elementi : Arčeri / Arčeri dobijaju , službeno ili ne , u ovo sam siguran .
KRAJIŠNICI : Propali Snošaj / Oboma će biti prvi meč ove sezone , pošto je ono sa Lagom za Krajišnike bila zajebancija , dok su ovi prošli službeno prvo kolo . Uzdam se u Snošaj da pokaže neke znake života s obzirom da je Bond kolko mi se čini duhom klonuo , ali mislim da dobijaju Krajišnici .
А утакмицу ко јебе а?Ајде Шокере , Чавезе , Скурди , огласите се!
Kad možete vi ?
Ја могу преко целог дана , само још да ми Кузмановић одговори ....
Pa ok , onda cemo videti .
tu sam i ja slobodan sam sad posle necu moci
Moja analiza narednog kola:
2
U pršlom kolu se videlo da je Lag još uvek neuigran, i smatram da Vuna neće imati previše problema na ovoj utakmici. Predviđam sigurnu pobedu gostujućeg tima.
1
Ne volim da prognoziram rezultate mečeva mog tima, ali realno, Zvezdale je trenutno jedna od najboljih ekipa u ligi. Ipak, to ne znači da nećemo ostaviti srce na terenu. ;)
2
Mislim da je ovde sve moguće, ali ipak malu prednost dajem Obiliću. Iako su još uvek neuigrani, mislim da bi mogli da naprave problem Nimitzu. Predviđam neizvesnu i zanimljivu utakmicu.
2
Čak i da se Elementi sakupe, smatram da Arčeri neće imati previše problema da ih savladaju. Sigurna pobeda gostiju.
1
Veliki derbi drugog kola. Predviđam zanimljivu utakmicu, oba tima su prošle sezone pokazala svoj kvalitet. Malu prednost ipak dajem Krajišnicima.
------------------------------
Sto se tice meca 2 kola,ja mogu samo sutra,i to popodne i uvece ,jer sam u Bg-u trenutno,i imam onaj budjavi telenor net...
Ja sam sutra ceo dan slobodan, ne znam za Remea. Kada vama najviše odgovara?
Šta je ovo prognoze neke? Aj igramo. Samo da sed okrene na drugu stranu i najebaćete. A mi nikako da se skupimo za trening.
Obilici , cekamo vas u 7 , 8 kad vec . A mozda mozete sad ?
Snosaj danas ili sutra?
e ljudi danas, ne znam da li cu moci da igram u vecernjem terminu, ali elementi ako se nadjete kojim slucajem ovde, da znate da sutra od 20:00 do 22:00 mozemo da igramo mec sigurno! ali recite ipak kad bi vi mogli pa cemo uskladiti termin!
Kuzmane pojavi se da zavrsimo to .
LAG : Wihnehwotumepro
Vinevotumepro pobedjuje sa 2-3 gola, ne bih rekao da ce biti vise od 3.
Zvezdale : Kompaund
cvrsta utakmica sa malo golova, Zvezdale pobedjuje ili remi
Nimitz : Obilić
cvrsta utakmica sa malo golova, Obilic pobedjuje ili remi
KRAJIŠNICI : Propali Snošaj
nadam se neresenom, ali ore bih rekao da ce krajisnici pobediti
Laki , Chaveze , Kuzmane , odoh napolje , budite tu od 7 pa na dalje ako mozete .
Бићу ја , ал рече Кузман да нече моћи касније ........
oke bicu u tom terminu al ne znam sha je sa lakijem?
samo da ozvanicim mali problem.... dakle i ksela i dule nisu na sajtu duze vrijeme, ksela 2 dana, dule 17 sati, mozda se pojave (vjerovatno oce) ali eto, da ja to kazem, za svaki slucaj... inace i jednom i drugom sam poslao pvt