HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Биођокеру , ајде да одиграмо ово наше што пре ,да не дужимо без разлога.Види , ја могу од 15:00 па на даље, питаћу и Кузмана када он може , вероватно вечерас.Види са Ђавезом или Скурдијем па да то пребринемо.

Ево нека моја анализа , прошло коло сам половично погодио.

II
    LAG : Wihnehwotumepro / Изгубио сам сваку наду за ЛАГ после прошлог кола.Обично бих сад рекао , чврста утакмица , 0-2 , али Вунево добија.Све осим тога би било мега изненађење.
    Zvezdale : Kompaund / кец ко врата
    Nimitz : Obilić / -
    Elementi : Arčeri / службени за Арчере , јер их вероватно неће ни питати да играју ,чекаће ....
    KRAJIŠNICI : Propali Snošaj /Први дерби првенства.Као и у сваком дербију , све је могуће ,али дајем благ предност Крајини.

2. Sto se tice meca 2 kola,ja mogu samo sutra,i to popodne i uvece ,jer sam u Bg-u trenutno,i imam onaj budjavi telenor net...

3. kselomire kad igramo??

4. LAG : Wihnehwotumepro / Vune dobija , ili ostaje 0:0 .
    Zvezdale : Kompaund / Zvezdale - da obrazložim . Oba tima primenjuju sličnu taktiku , ali Zvezdale je utreniranija po tom pitanju , očekujem da će Jabu pasti na nekom iznenađenju .
    Elementi : Arčeri / Arčeri dobijaju , službeno ili ne , u ovo sam siguran .
    KRAJIŠNICI : Propali Snošaj / Oboma će biti prvi meč ove sezone , pošto je ono sa Lagom za Krajišnike bila zajebancija , dok su ovi prošli službeno prvo kolo . Uzdam se u Snošaj da pokaže neke znake života s obzirom da je Bond kolko mi se čini duhom klonuo , ali mislim da dobijaju Krajišnici .

5. А утакмицу ко јебе а?Ајде Шокере , Чавезе , Скурди , огласите се!

6. Ја могу преко целог дана , само још да ми Кузмановић одговори ....

7. Pa ok , onda cemo videti .

8. tu sam i ja slobodan sam sad posle necu moci

9. Moja analiza narednog kola:

LAG : Wihnehwotumepro

2
    U pršlom kolu se videlo da je Lag još uvek neuigran, i smatram da Vuna neće imati previše problema na ovoj utakmici. Predviđam sigurnu pobedu gostujućeg tima.

Zvezdale : Kompaund

1
    Ne volim da prognoziram rezultate mečeva mog tima, ali realno, Zvezdale je trenutno jedna od najboljih ekipa u ligi. Ipak, to ne znači da nećemo ostaviti srce na terenu. ;)

Nimitz : Obilić

2
    Mislim da je ovde sve moguće, ali ipak malu prednost dajem Obiliću. Iako su još uvek neuigrani, mislim da bi mogli da naprave problem Nimitzu. Predviđam neizvesnu i zanimljivu utakmicu.

Elementi : Arčeri

2
    Čak i da se Elementi sakupe, smatram da Arčeri neće imati previše problema da ih savladaju. Sigurna pobeda gostiju.

KRAJIŠNICI : Propali Snošaj

1
    Veliki derbi drugog kola. Predviđam zanimljivu utakmicu, oba tima su prošle sezone pokazala svoj kvalitet. Malu prednost ipak dajem Krajišnicima.

------------------------------

stefannpXE
    Sto se tice meca 2 kola,ja mogu samo sutra,i to popodne i uvece ,jer sam u Bg-u trenutno,i imam onaj budjavi telenor net...

Ja sam sutra ceo dan slobodan, ne znam za Remea. Kada vama najviše odgovara?

10. LAG : Wihnehwotumepro / Vune dobija , ili ostaje 0:0 .

Šta je ovo prognoze neke? Aj igramo. Samo da sed okrene na drugu stranu i najebaćete. A mi nikako da se skupimo za trening.

11. Obilici , cekamo vas u 7 , 8 kad vec . A mozda mozete sad ?

12. Snosaj danas ili sutra?

13. e ljudi danas, ne znam da li cu moci da igram u vecernjem terminu, ali elementi ako se nadjete kojim slucajem ovde, da znate da sutra od 20:00 do 22:00 mozemo da igramo mec sigurno! ali recite ipak kad bi vi mogli pa cemo uskladiti termin!

14. Kuzmane pojavi se da zavrsimo to .

15. LAG : Wihnehwotumepro
    Vinevotumepro pobedjuje sa 2-3 gola, ne bih rekao da ce biti vise od 3.

Zvezdale : Kompaund
    cvrsta utakmica sa malo golova, Zvezdale pobedjuje ili remi

Nimitz : Obilić
    cvrsta utakmica sa malo golova, Obilic pobedjuje ili remi

KRAJIŠNICI : Propali Snošaj
    nadam se neresenom, ali ore bih rekao da ce krajisnici pobediti

16. Laki , Chaveze , Kuzmane , odoh napolje , budite tu od 7 pa na dalje ako mozete .

17. Бићу ја , ал рече Кузман да нече моћи касније ........

18. oke bicu u tom terminu al ne znam sha je sa lakijem?

19. samo da ozvanicim mali problem.... dakle i ksela i dule nisu na sajtu duze vrijeme, ksela 2 dana, dule 17 sati, mozda se pojave (vjerovatno oce) ali eto, da ja to kazem, za svaki slucaj... inace i jednom i drugom sam poslao pvt

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.