HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Крајино, Бонд ми не одговара на ПВТ, нека буде онда сутра...

2. btw ovo gore rekoh, jer me zanima sta ako se ovi iz Vune pojave na primer sutra oko 8-9 i ostave mi kurac od vremena da okupim ove moje (ioanko je problem da se okupimo), sta onda?

3. Онда лепо по казнени и теби и њима ....... :)) заправо , то је већ крајња мера....

4. Jebem ti telenor net,nisam igrao ovu igru ima 3 dana :D

5. У принципу да , али када нас противник удостоји својим блаженим присуством .... :))

6. Aj igrajte taj mec,hocu replay da gledam,ako ne mogu da igram....

7. I ja mogu sutra. Ali pre pola deset da se odigra. Ništa posle toga mi ne odgovara.

8. Kurota .

Nimiz:Obilic
    0:0

Odgledajte sami , veoma , veoma tunjav mec .
    http://www.haxballtube.com/watch.php?v=5462c3bc

9. samo da ozvanicim mali problem.... dakle i ksela i dule nisu na sajtu duze vrijeme, ksela 2 dana, dule 17 sati, mozda se pojave (vjerovatno oce) ali eto, da ja to kazem, za svaki slucaj... inace i jednom i drugom sam poslao pvt

Bubim te ne brini se ti za mene :*

10. mozda ne bi bio tunjav da je se bio pomerio sa gola nekad :P

11. Sta bi onda rekao za Vune , koji imaju 2 golmana? :D

12. Sta bi onda rekao za Vune , koji imaju 2 golmana? :D

Ja bih rekao da im ti i Senka dugujete učestvovanje u ovoj ligi :P

13. Dobro,dogovorili smo se vec,vi nama igraca,mi vama pustamo mec...jel tako bese :D

14. Odgledajte sami , veoma , veoma tunjav mec .

realno Obilic je imao nekoliko zajebanih sansi i mogli ste da izgubite lagano. ne znam sta si ocekivao sa onakvom igrom, nisi ni krug od centra prelazio...

a za ove malverzacije odozgo, ocekujem da neko od nadleznih odreaguje :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.