Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Коле не може да се јави на овој теми јер је банован али играће купашки меч .......
е па неће моћи!
ми смо испали јер се Дио није уписао иако је био ту а Вукајлија му је баговала!
боли ме уво има да се упише и крај!
ЕДИТ: Поготово зато што је његово име било коришћено за раније малверзације!
Koji si ti licemer.
Ne može da igra dok se ne upiše, je l' tako beše Laki?
I igraće se, ali Ognjetina ili Peki umesto Koleta.
Nisam dosta bio na ovoj temi zbog ispita i neću sigurno biti često ovde do 20-og i tek sam juče skontao ovu svađu i poslao kseli i lakiju pvt
Ja jesam učestvovao u tim mutnim sranjima al ne svojom voljom evo i print skrinovi pa sami procenite
Dakle ja nisam bio na sajtu 27 marta kad smo trebali da igramo sa snošajem i mislio sam da ta utakmica treba da se odigra u ponedeljak to jest 28 marta ko što ćete videti iz sledećih print skrinova
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-28.png
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled1-1.png
Kako ne bi ispao govno ponudio sam lakiju istu vrstu usluge što se vidi na ovom prin skrinu
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled2.png
Što se na kraju obistinilo u utakmici protiv biošokerovog tima
Dalje mislim da laki treba da nastavi voćenje ovoga iz razloga da nije njega ne bi bilo ni ovog saveza iako su i on i ksela muljali u prošloj sezoni pa i ja nažalost sa njima
Eto čisto da ne ispadne da sam otišao sa teme zbog ovog slučaja
Nema, Bioshocker paranoik najveci...
и како он да води после овог?
који мој онда правимо тимове, ајде да играју они који се нађу тад на сајту и крај...
pa cekaj ksela ako ne dopustate koletu da igra, zasto onda nije obilic dobio sluzbeni, jbg i ti vise ne znas sta ces, sve ides protiv obilica.
Dule hvala al vec znamo, nije bilo fer pleja, jednostavno da vodim ligu drmnuo bi vuneu u trenutku kad se sazna, znaci ne bitno sto je druga liga, jedno 5 utakmica za redom sluzbenih, a lakia bi kaznio jer je on odigrao sa jedno 5-10 meceva suspenzije. Al nebitno.
4 казнена за Вуне и за Обилић за неспортско понашање!
dabome...
Nego jel će da umeju ovi da se okupe?
Ne, vodimo se po njegovim pravilima kojih se on pridržava, on sem Koleta ima još 2 igrača.
Uh, uh, dobra ti ideja, 'ajde da onoga ko je smislio i organizovao sve to kaznimo manje od onih koje je izmanipulisao i nagovorio, to je kao da si odveo Dačića u Hag a ne Miloševića, baš ti je ispravna logika. :)
Prošla liga je u pitanju ne ova.
i vojvodini oduzese bodove za sledecu sezonu tako da.... 4 kaznena jbg
Zvezdale, aj veceras oko 21?
Meni je svejedno, biće kako Sedplas odluči jer on vodi tabelu i ligu.
А сад он води, а?
Ja sam mu predao traku uz dogovor sa Xelom.
Sposoban je i zainteresovan za to.
Bicu tu sutra popodne verovatno,idem na planinu oko 16-17 sati,pa ako stignemo da odigramo do tada bice super,ako ne,nedelja uvece.
Da. Da nećeš možda ti da vodiš? Sedplas je jedini vodio ligu i tabelu nakon što ste se žalili na odbor zbog čega je i raspušten i najviše zaslužuje da je vodi do kraja lige.