U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Коле не може да се јави на овој теми јер је банован али играће купашки меч .......
е па неће моћи!
ми смо испали јер се Дио није уписао иако је био ту а Вукајлија му је баговала!
боли ме уво има да се упише и крај!
ЕДИТ: Поготово зато што је његово име било коришћено за раније малверзације!
Koji si ti licemer.
Ne može da igra dok se ne upiše, je l' tako beše Laki?
I igraće se, ali Ognjetina ili Peki umesto Koleta.
Nisam dosta bio na ovoj temi zbog ispita i neću sigurno biti često ovde do 20-og i tek sam juče skontao ovu svađu i poslao kseli i lakiju pvt
Ja jesam učestvovao u tim mutnim sranjima al ne svojom voljom evo i print skrinovi pa sami procenite
Dakle ja nisam bio na sajtu 27 marta kad smo trebali da igramo sa snošajem i mislio sam da ta utakmica treba da se odigra u ponedeljak to jest 28 marta ko što ćete videti iz sledećih print skrinova
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-28.png
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled1-1.png
Kako ne bi ispao govno ponudio sam lakiju istu vrstu usluge što se vidi na ovom prin skrinu
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled2.png
Što se na kraju obistinilo u utakmici protiv biošokerovog tima
Dalje mislim da laki treba da nastavi voćenje ovoga iz razloga da nije njega ne bi bilo ni ovog saveza iako su i on i ksela muljali u prošloj sezoni pa i ja nažalost sa njima
Eto čisto da ne ispadne da sam otišao sa teme zbog ovog slučaja
Nema, Bioshocker paranoik najveci...
и како он да води после овог?
који мој онда правимо тимове, ајде да играју они који се нађу тад на сајту и крај...
pa cekaj ksela ako ne dopustate koletu da igra, zasto onda nije obilic dobio sluzbeni, jbg i ti vise ne znas sta ces, sve ides protiv obilica.
Dule hvala al vec znamo, nije bilo fer pleja, jednostavno da vodim ligu drmnuo bi vuneu u trenutku kad se sazna, znaci ne bitno sto je druga liga, jedno 5 utakmica za redom sluzbenih, a lakia bi kaznio jer je on odigrao sa jedno 5-10 meceva suspenzije. Al nebitno.
4 казнена за Вуне и за Обилић за неспортско понашање!
dabome...
Nego jel će da umeju ovi da se okupe?
Ne, vodimo se po njegovim pravilima kojih se on pridržava, on sem Koleta ima još 2 igrača.
Uh, uh, dobra ti ideja, 'ajde da onoga ko je smislio i organizovao sve to kaznimo manje od onih koje je izmanipulisao i nagovorio, to je kao da si odveo Dačića u Hag a ne Miloševića, baš ti je ispravna logika. :)
Prošla liga je u pitanju ne ova.
i vojvodini oduzese bodove za sledecu sezonu tako da.... 4 kaznena jbg
Zvezdale, aj veceras oko 21?
Meni je svejedno, biće kako Sedplas odluči jer on vodi tabelu i ligu.
А сад он води, а?
Ja sam mu predao traku uz dogovor sa Xelom.
Sposoban je i zainteresovan za to.
Bicu tu sutra popodne verovatno,idem na planinu oko 16-17 sati,pa ako stignemo da odigramo do tada bice super,ako ne,nedelja uvece.
Da. Da nećeš možda ti da vodiš? Sedplas je jedini vodio ligu i tabelu nakon što ste se žalili na odbor zbog čega je i raspušten i najviše zaslužuje da je vodi do kraja lige.