HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ali red je na Miću pošto on nije igrao onaj dan. :)

2. Џанки Типсер је сада пријатељ са Rachel Welsh и Roberto Carlos.

edit: 17:00 Russia 2

1) VolgarGazprom - Fakel
    Tip - 1
    Odd - 2.20

3. Janpi overi Pekijev profil, on će u školi sutra da jede kiflu a ti pljeskavicu nja nja nja. lolo

4. a najjace je sto peki ima samo jednog autora koji ga prati i to sam ja, da bih ga lakse nasao kad mi treba :D

5. 32
    Autori koji ga prate

Umm. Ne :D

6. lose sam vido, spava mi se :/

7. Nisi loše video, otrovao si se od pokvarene pljeskavice, eto ti tako kad nećeš da jedeš kiflu!

8. AJDE ZVEZDALE DA IGRAMOO

9. ajde da vas operemo cas

10. Mislim da je bioshocker svrsio u ćega kad je video da je sada prvi post njegov u ovoj temi.

11. Мораће и Кершо да брише пост кад га одбанују, видиш да Шерпас води евиденцију...
    Компаунде, ми можемо сутра увече, најбоље да се договорите са Бондом па ми јавите...

12. Kuzmane probaj da organizuješ Obilić da odigrate ovaj meč do nedelje.

13. Nimiceeee kad igramo?

14. Кузманац , морамо ми пошто Коле банован а још ми није одговорио на поруку...
    И у исти мах да питам Звездале за куп , када би могли?

15. То морамо да питамо КселоБранкицу .......

16. Kad se završilo prošlo kolo kupa?

17. Proslo kolo se zavrsilo u sredu, sto se tice Laga, dosta vas je, igramo kad se nadjemo :)

18. eh bas i nije, Bojan nece igrati sad, a sa Dubom se nikad ne zna... cak je i Sidro pocelo da se gubi u zadnje vrijeme, tako da....

19. Tako da se LAG vraća opet u period jedva sastavljanja i službenih rezultata :D
    Edit:
    Onda ovo kolo traje do ponedeljka.

20. Ako ti zafali igrač Grimija mogu da iscimam lako :p

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.