nisam ja nikakav link stavio, kad je senka stavio link ti si trazio sluzbeni pozivajuci se na to da je mec ugovoren. imas sve nekoliko strana iza pa potrazi i bice ti jasno, nema sta da se raspravljam ja sa tobom, necu da se ponavljam....
i sta te boli tukson koje sam godiste oces me jebes mozda?
Aj' računajte uveče nešto da iskombinujemo, ali ne garantujem, zaista. Dolazi mi devojka, i postoje ogromne šanse da ću zaboraviti na komp. ALi potrudiću se.
koja je šifra
sedplas a gde sam ja to tacno trazio? jel tamo gde si ti turio link od sobe?
i jos vaznije pitanje, koje si ti godiste?
nisam ja nikakav link stavio, kad je senka stavio link ti si trazio sluzbeni pozivajuci se na to da je mec ugovoren. imas sve nekoliko strana iza pa potrazi i bice ti jasno, nema sta da se raspravljam ja sa tobom, necu da se ponavljam....
i sta te boli tukson koje sam godiste oces me jebes mozda?
Ti si janpi opsednut godistima jebote...
nisam nego sam na ovoj temi okruzen decom. ne znam deco sto vas je sramota sto imate po 14/15 godina, nema niceg loseg u tome.
ja sam sad gledao nekolko strana unazad, taj svoj post nisam nasao tako da ako se ne skupite veceras do 11 jbg sluzbeni za nas
http://www.haxball.com/?roomid=e4bd8505c21d929e694d547ad00944ccbffc47d0091e26106329435b26f71033&pass=1
šifra vuka
aj malo neko nisam odavno igro
Sedplase, jel su ti tu saborci? Ako nisu onda sjutra.
http://www.mediafire.com/?w4leazfw4w4l3xi
Krajina - Vunevoaksd 1:0 sunshine 1 gol
Sad treba da ti se zalepi još 4 komada zbog brisanja postova sa detaljima dogovora i nesportskog ponašanja.
Napiši lepo ime nemoj da si Džanki .!.
-.- trebalo je da igrate protiv zvezvdalea.
ja ne igram u zvezdale.
zvezdale je vec pobjedio sluzbenim rezultatom protiv vas.
nesto nejasno?
sedplase?
aj ga ti napisi ako znas, a da ne gledas prvu stranu :D
pa sta se ti dete javljas ako nisi zvezdale? lololo
upravo si kaznjen sa oduzimanjem 20 bodova zato sto se kurcis.
nesto nejasno?
E'o ja.
dobra krajina!
nesto nejasno?
ok upisi mi ih u tabelu.
Sokeru nema mojih, jbg vidjecemo sutra.
znas li kad ste tu mozda?
Aj' računajte uveče nešto da iskombinujemo, ali ne garantujem, zaista. Dolazi mi devojka, i postoje ogromne šanse da ću zaboraviti na komp. ALi potrudiću se.
sedplas jel smo tvoju ekipu pocastili sa 7 komada? jel si zbog toga ljut? e mukice
tu sam oko 22 :)