lolo hela decko, nisi niko i nista pa da delis sluzbene kako ti se kurac digne. i zbog toga si kaznjen sa oduzimanjem 5 bodova.
ja i dzanki smo malopre odrzali sastanak na kome sam ja izabran da rukovodim ovim govnetom. ako ima neko nesto protiv jbg sto niste dosli na glasanje. elem
lag je kaznjen sa 20 bodova
vuneproprdimkadjemluka je kaznjen sa 5.
zvezdale ce izgubiti sluzbenim ako se ne pojave uskoro
kakva frka bre, ne bi mogli 3 boda da nam uzmu drugacije...a svi ste picke...dobro niste svi ... vecina ... necu da igram ovu fegetsku ligu sa fegetskim timovima...evo vam pa igrajte, ionako poceli svi da idu...i mucnite glavom sta ste uradili...nista
Au sta ti reko...
Madafaka, hvala sto moj tim nisi kaznio sa po 100 bodova, no nisu ni drugi s obzirom da sam ti na pvt-u priznao da sam JA bio lazni janpi, a ti tako bezobrazno koristis moju pricu.
Arceri su diskvalifikovani. Ko me citira iz mesta je najebao.
Xela, oprosti se od lige.
Madafaka, zbog takvog ponasanja tvoj tim ima broj bodova jednak brzini kojom Ivan Gavrilovic ulece u krivinu. Ali sa minusom ispred.
Dzanki Kostunica....
?
zvezdale mi smo tu, ako smete ae da igramo.
Ako žele da igraju igraćete, ako ne onda ostaje službeni.
Kakav sluzbeni sedplase decko? :)
lolo hela decko, nisi niko i nista pa da delis sluzbene kako ti se kurac digne. i zbog toga si kaznjen sa oduzimanjem 5 bodova.
ja i dzanki smo malopre odrzali sastanak na kome sam ja izabran da rukovodim ovim govnetom. ako ima neko nesto protiv jbg sto niste dosli na glasanje. elem
lag je kaznjen sa 20 bodova
HQYHHAHAAHHAHAHAHAAH
i da, zadnji na tabeli ne igra sledecu ligu. jebi ga, malo da bude interesantno
senko, jebote, ocete da igrate ili ne?
ma nece, ovaj mu nije tu pa nema sa kime, i onda reko sedplasu da proglasi sluzbeni :D klinacke fore
zlezdale, jel cete da igrate ili ne? ako necete odose eljementi iz ljige
Дај искулирајте, сад чим падне мала фрка сви одоше из Лиге!
ma dzanki nemaju osnova da nam udare sluzbeni, igra se do 11 ako se ne skupe cao zdravo, 3 boda za nas
kakva frka bre, ne bi mogli 3 boda da nam uzmu drugacije...a svi ste picke...dobro niste svi ... vecina ... necu da igram ovu fegetsku ligu sa fegetskim timovima...evo vam pa igrajte, ionako poceli svi da idu...i mucnite glavom sta ste uradili...nista
EL RAZUMES DA SE OVDE RADI O JEBENOM MECU ZVZLE- ELEMENTI?
Au sta ti reko...
Madafaka, hvala sto moj tim nisi kaznio sa po 100 bodova, no nisu ni drugi s obzirom da sam ti na pvt-u priznao da sam JA bio lazni janpi, a ti tako bezobrazno koristis moju pricu.
Arceri su diskvalifikovani. Ko me citira iz mesta je najebao.
HAAHAHHAAHAHAHAAAH sta je sad ovo, zaplet?
JA SAM TAJ CET OSNOVAO,
LUKE, I'M YOUR FATHER!
Ne spemujte, što ste kulovi?
Xela, oprosti se od lige.
Madafaka, zbog takvog ponasanja tvoj tim ima broj bodova jednak brzini kojom Ivan Gavrilovic ulece u krivinu. Ali sa minusom ispred.