HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Jedan veliki trol Vukajlije nam je jednom rekao:

Da vam dam noz da se pokoljete ko ljudi?

2. Lageri, javite se cim dodjete, gledajte da budete tu i pre 5, planiram da lajferisem posle.

3. kizo!!!
    :klanja se:

4. Šoker rešio da pročita sve Hax teme.

5. Prizivam secanja i pomislim kako je ova druzina prosla kroz dve velike krize. Prva je ona koju je izazvao Zezator i odnosila se vise na krizu tj. smetnje u igri. Ova druga kroz koju upravo prolazimo je raspad sistema, valjda ce i ona proci...

6. Uradio ja sad iz dosade onaj numerološki test koji je muluca postavila i ispade 865. Pazi sad ovako:

865
    Osmica u bioritmu vam daje energiju, snagu, volju, agresivnost, ambicije, ali i fanatizam. Takođe vam daje impulsivnost kao i strast u svakom obliku. Takođe vam je data osmica ovako položena u segmentu izražavanja kroz Anđela čuvara. Ukoliko ne budete poštovali zakonitosti Neba i bilo šta pokušali i da smuvate, em vam neće uspeti, em ćete debelo platiti za to, i Anđeo čuvar će prestati da vam pomaže. Tada vi kroz vašu bioritmičku osmicu možete da budete izazivač katastrofa i nemira uopšte. Osmicu imaju genijalci ili kriminalci. Vama je dato da birate kojom ćete se stazom života kretati i da li ćete se odlučiti za Anđela milosrđa ili Anđela pakla. U svakom slučaju temperamentni ste i žustri, branite svoje ideje i stavove i često ne dozvoljavate da iko bude ispred vas. Spremni ste na svako dobro, ali i zlo u zavisnosti kojom se stazom života krećete. Imate izraženu želju za nezavisnošću i slobodom. Borba vam je u krvi, bilo da se borite za svoja ili tuđa prava. Svoje stavove uvek ćete opravdati i smatrati ih pravednim bez obzira gde leži istina. Radni ste i volite društvo na koje uvek ostavljate jak utisak bio on povoljan ili nepovoljan. Ako ste muškarac, volite žensko društvo, jer vi zaista znate da volite, ali preljubu nikada ne opraštate. Umete da budete agresivni, a ljudi druge staze bestidni i razvratni. Ljudi prve staze su iskreni i vaša glavna oznaka je borbenost. Okružite se malo žutom bojom bar u sitnicama. Umete da predosetite budućnost, jer često živite izvan vremena u svom ličnom svetu. Posedujete izuzetan šarm koji vam daje šestica u generacijskom broju. Iz prošlih života nosite ličnu karmu koju u ovom životu otplaćujete na dosta bezbolan način. Vaše zdravlje bi moglo da bude ugroženo kada su organi za reprodukciju u pitanju kao i grlo, bubrezi i receptori u koži. Venska cirkulacija rano počinje da vam bude problem i to se manifestuje kroz trnjenje u prstima i ponekad hladne ruke ili noge.

Tada vi kroz vašu bioritmičku osmicu možete da budete izazivač katastrofa i nemira uopšte.

Za raspad lige zahvalite 8-ici u mom trobroju lolo.

7. Ja sam tu za igru.

A inače ljudi, setite se kada smo poslednji put samo napravili smo samo za zajebanciju i igranje iz želje da se družimo, a ne samo da ne bi popušili. Uživanje postade robotika. I eto nam ova situacija.

8. ceka se Anchor.
    ma igramo mi Chaveze svaki dan, ali nije to kao nekad sto je bilo...

9. Ljudi, odoh, jebaga, mora se, cekah 20 minuta ovog nema, aj da iskombinujemo nesto uvece...

10. Tu sam, tu sam, evo me, izvinjavam se.

11. uf ne znam, kad mozete vi? ja cu bit tu svakako nego ne znam za Sidrasa....

12. eh sad.... Nimice moze li sad?

13. i sta sad? otiso je Soker

14. Ako se Obilići okupe, okupe se, slobodni smo do 8...

15. Mi mozemo posle 8..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.