HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. JANPI I DZANKEE SE POVLACE IZ LIGE, ELEMENTI PROPADAJU POLAKO ODLASKOM NAJBOLJEG DUETA U LIGI.

2. JANPI I DZANKEE SE POVLACE IZ LIGE, ELEMENTI PROPADAJU POLAKO ODLASKOM NAJBOLJEG DUETA U LIGI.

Skočko i ja se ne povlačimo.
    I da vas obavestim da nećete imati u kom timu da igrate ako se povučete iz Elemenata. :)

3. JANPI I DZANKEE SE POVLACE IZ LIGE, ELEMENTI PROPADAJU POLAKO ODLASKOM NAJBOLJEG DUETA U LIGI.

I za to mi puca kurac...

4. Skočko i ja se ne povlačimo.

http://images.wikia.com/facepalm/images/3/32/Facepalm.jpg

Pa i meni puca kurac sto tebi puca kurac

5. Kuzmane, i juče i danas smo po ceo dan pitali kada Obilići mogu i hoće da igraju...mi možemo još 15 minuta, dežurali smo 2 dana, dosta vam je...

6. Ok, ako si se povukao zaobilazi temu ubuduće.

7. Naravno, povremeno cu komentarisati kad ''favoriti izduckaju'' :D

8. e a jes KuzmaNe, u pravu je Dio...
    3 puta smo pitali, ti ili nisi video ili nisi hteo da vidis, ja stvarno ne znam...
    ali imao si otprilike na svakoj strani po jedan post!

9. A gledaaaj, Kuzman nije tu više od pola sata...

10. Ma hajde, kaze mogu posle 8 i onda ode, e pa kurac, necu mu ja dezurati ovde 3 dana....

11. nek se jave obilici na temi da ne bude malverzacija

12. Срећно!
    НЕ МОЖЕ; НЕК СЕ УПИШУ НА ТЕМИ!
    АКО СЕ НЕ УПИШУ МИ СМО ПОБЕДИЛИ!

13. stole mozes ti da hostujes?

14. Banovani su Kole i Laki,ne mogu da se jave.

15. нема шта да хостује док се не упишу на теми!
    па не могу ни да играју, онда стеле, јеби га, тражили су и они Шокеру да се упише, ето им на сад! нек се упишу и они!

16. stefannpXE
    Banovani su Kole i Laki,ne mogu da se jave

oni bjese imaju jos 3 igraca jel?

edit:
    http://nurr.org/albums/Motivational/karma_its_a_bitch_aint_it_demotivational_poster.jpg

17. Obilić - Laki, Srbin, Kuzman, Peki D Džem, Ognjetina

18. Da, moraju igrači da se upišu...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.