HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. JANPI I DZANKEE SE POVLACE IZ LIGE, ELEMENTI PROPADAJU POLAKO ODLASKOM NAJBOLJEG DUETA U LIGI.

2. JANPI I DZANKEE SE POVLACE IZ LIGE, ELEMENTI PROPADAJU POLAKO ODLASKOM NAJBOLJEG DUETA U LIGI.

Skočko i ja se ne povlačimo.
    I da vas obavestim da nećete imati u kom timu da igrate ako se povučete iz Elemenata. :)

3. JANPI I DZANKEE SE POVLACE IZ LIGE, ELEMENTI PROPADAJU POLAKO ODLASKOM NAJBOLJEG DUETA U LIGI.

I za to mi puca kurac...

4. Skočko i ja se ne povlačimo.

http://images.wikia.com/facepalm/images/3/32/Facepalm.jpg

Pa i meni puca kurac sto tebi puca kurac

5. Kuzmane, i juče i danas smo po ceo dan pitali kada Obilići mogu i hoće da igraju...mi možemo još 15 minuta, dežurali smo 2 dana, dosta vam je...

6. Ok, ako si se povukao zaobilazi temu ubuduće.

7. Naravno, povremeno cu komentarisati kad ''favoriti izduckaju'' :D

8. e a jes KuzmaNe, u pravu je Dio...
    3 puta smo pitali, ti ili nisi video ili nisi hteo da vidis, ja stvarno ne znam...
    ali imao si otprilike na svakoj strani po jedan post!

9. A gledaaaj, Kuzman nije tu više od pola sata...

10. Ma hajde, kaze mogu posle 8 i onda ode, e pa kurac, necu mu ja dezurati ovde 3 dana....

11. nek se jave obilici na temi da ne bude malverzacija

12. Срећно!
    НЕ МОЖЕ; НЕК СЕ УПИШУ НА ТЕМИ!
    АКО СЕ НЕ УПИШУ МИ СМО ПОБЕДИЛИ!

13. stole mozes ti da hostujes?

14. Banovani su Kole i Laki,ne mogu da se jave.

15. нема шта да хостује док се не упишу на теми!
    па не могу ни да играју, онда стеле, јеби га, тражили су и они Шокеру да се упише, ето им на сад! нек се упишу и они!

16. stefannpXE
    Banovani su Kole i Laki,ne mogu da se jave

oni bjese imaju jos 3 igraca jel?

edit:
    http://nurr.org/albums/Motivational/karma_its_a_bitch_aint_it_demotivational_poster.jpg

17. Obilić - Laki, Srbin, Kuzman, Peki D Džem, Ognjetina

18. Da, moraju igrači da se upišu...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.