HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Elementi, to jest Mico, dogovori se sa Pekijem pa nam reci kad ste slobodni da odigramo.

2. Aj ubuduce lepo pisite Wihnehwotumepro.
    I imena ostalih timova...

3. Tek od veceras, posle 23:01 se moze igrati finale, posto se ne zna ko je drugi finalista, al ZNACI JA nije tu 5 dana, pa cekam da vidim sta ce snosaj da kaze.

4. Не могу никако да ступим у контакт са њим, нема га ни на вуки ни на фејсу... Ако не дође, имате службени, нећу да доводим лажног :)

5. Jel mogu da dovedem makar još jednog, da bih imao minimalan broj igrača u timu?

6. Господе ја мислим да би требали да ти дозволе... Ниси ти крив зато што су те напустили саиграчи...

7. pa oni i ne mogu da napuste do kraja sezone, tj igraj sa tim sto je ostao. :D

8. Lupuse, Bonde, hoćemo li igrati?

9. Играћемо, кад вама одговара? Нама одговарају углавном вечерњи термини....

10. Igraj sa Pekijem, pusti limit sad.

11. Gospod Bog
    Samo jedna stvar: Zašto nama službeni?

zato sto kad je trebalo da igrate sa zvezdaleom (u subotu) kad je Dzanki trazio sobu senka je malo kasnio i dao link tek za 10tak minuta a Dzanks je otisao bas tad. Onda je Janpi dosao i poceo da histerise kao napaljena klinka na koksu i trazio sluzbeni za vas sa argumentom da je TAD bio dogovor i da je zvezdale zakasnio. Ok, rekoh, ako je tad dogovor pogledajmo pravila, u pravilu pise da se ceka sat vremena plus 15 minuta od dogovorenog termina i ako tad nema jednog tima ide sluzbeni. Senkin post sa linkom za sobu je stajao sve vrijeme i cekali smo sat vremena i 15 minuta, stele i senka su bili tu, dok od elemenata nikog nije bilo, jebiga sluzbeni za zvezdale.
    Ponovicu opet, da je Janpi kriv jer je poceo da sere (kao i uvjek) i sam senka je rekao da ne bi trazio sluzbeni da nije bilo kurcenja i bezobrazluka.
    Sve to bi mogao sam da vidis nekoliko strana iza da Janpi (a i senka kao po obicaju) nisu pobrisali svoje postove, tako da su ostali samo moji i izgledam kao debil koji se prepire sam sa sobom.
    inace ne bi ponavljao sve ovo ali fino si pitao i reko da te ispostujem.

a sto se tice tvoih igraca, jebiga oni ne mogu zvanicno da napuste klub do kraja sezone tako da vi imate potreban broj igraca. jbg zao mi je, nisi ti kriv nista, ali pokusaj sa Pekijem da izvuces nesto, jer ne mozemo da dovodimo igrace osim u pauzama (posle 9. kola i na kraju lige), ranije su neki trazili to, ne bi bilo fer....

12. Divota. Baš divota.

13. Седпласе, потребно је минимум 3 играча да би се играла лига а Елементи су остали на 2. Имаш примере у фудбалу, иако ово није фудбал него само игра, где је тимовима који су остајали у сред сезоне без сва 3 голмана, дозовољено да доведу неког.

14. Krajisnici,ajmo posle 23 00 i kup i ligu,tada ce valjda Pastore biti prisutan.

15. Predlažem jednu promenu, iako nisam u odboru.
    Neka svaki član koji nema dupli nalog napravi jedan PRE nego što je banovan, i da da link tog naloga u svom opisu, štajaznam , da se ne bi desio novi 'Elementi' slučaj. I da mu taj nalog služi samo za Heks, i da nije potrebno 100 bodova da bi igrao.

16. Ма и то уписивање није никаква гаранција. Како ви можете да будете сигурни да игра неко и ако се упише на теми? Нпр ја се упишем а у том тренутку уместо мене игра неко други...

17. Pa jebemga, tako možeš za sve da kažeš. ' Kako ja mogu da budem siguran da je ovo zaista Gospod, a ne njegov ćale? ' :)

18. E da, Nimice recite nam kad ste slobodni, pošto je peki otišao pa da mu javim :P

19. Lupuse sto se mene tice nek Mica nadje jos jednog, meni ne smeta, ako ostali misle da je u redu neka bude tako....

Elementi imaju registrovana 4 igraca, e sad to sto 2 nece da igraju to je druga stvar (kao sto Bojan nece da igra vise za nas, ali je i dalje igrac LAG-a, bar do kraja sezone).
    a posto ima samo jos 3 kola do kraja, a Elementi su ispali iz kupa (ako se ne varam) pa im i ne trebaju 3 igraca da bi igrali, mislim da mogu da izguraju njih 2.
    Ali opet kazem ako niko nema nista protiv nek nadje jos nekog....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.