HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Snošaj kad vam odgovara?
    I Sedplase instaliraj Srpski. :p
    I mislim da bi bilo fer da pustimo Elemente da dovedu bilo kog igrača, nisu Peki i Mića krivi zato što imaju derišta u ekipi.

2. Obilici kad ocete da igramo? dajte termin pa da vidimo dal odgovara

3. Кселомире договори се са Бондом кад му одговара, ја могу цео дан сутра и вечерас од 8

4. Ja neću digram, igraće Dule i Skočko protiv vas.

5. I Sedplase instaliraj Srpski

a znao sam da cu da zaboravim nesto! :D
    kako to da odradim?

6. hela na moj si sela. gospod je sam kriv sto nas 2 ne igramo a sad vi hocete da mu dozvolite da dovede igraca samo nama u inat. e ne moze. hela dechko popio si petardu od mene i kukao si posle 2 minuta da prekinemo tekmu. klinac/semafor

7. zrelA
    Ja neću digram, igraće Dule i Skočko protiv vas.

pa kad nemas pojma, bolje da igra neko ko zna, da ne budes zadnji kao soker

8. Ti janpi ocigledno imas nekakav problem. E sad ne mogu tacno da opisem sta je, jer je mesovitog tipa, nista konkretno. Koju ti teoriju ovde zastupas i za sta se boris nije mi jasno... Liga ide dalje i bez tebe, nisi nikakav presudan faktor, kao ni ja...

9. Ja kriv? JA kriv? Ostavim vas 2 nedelje same i izgubite 4 boda. Ili koliko već. Osim toga janpi, ne pitaš se ti, istupio si, sećaš se? Neka se javi neki Lukić iz odbora da izda saopštenje da li smem da dovedem igrača.

10. Rezimirao bih i objasnio celu ovu situaciju kada bih imao zivaca da pisem toliko... Problem ne postoji nego smo ga sami stvorili, zamislili, kako god... ima vecih krivaca i ima manjih...

11. Mico, ako mozes da nadjes nekog nadji, ali mora da bude sa Vuke (znaci bar mjesec dana star profil, 2 defke, i 100 bodova)

12. Mico, ako mozes da nadjes nekog nadji, ali mora da bude sa Vuke (znaci bar mjesec dana star profil, 2 defke, i 100 bodova)

opet ti? ti si to sam sa sobom dogovorio, jel? ni peki nece da igra sa gospodom.

gospod bog ja necu dalje da ti objasnjavam zasto si ti kriv, ako ti to sam nisi ukapirao tvoj problem.

evo mi sad tebe ostavismo samog pa da vidimo kolko ces ti bodova da osvojis.

13. Senko mozes da otvoris sobu tog tipa, i onda mi pitamo tamo, samo najavi kad. Eto moguce svetle i vesele tacke u ovoj krizi.

14. Odvoji mi 5 minuta tamo, taman cu da spremim pitanja.

15. Oće peki da igra, već mi treba treći zbog regularnosti.

evo mi sad tebe ostavismo samog pa da vidimo kolko ces ti bodova da osvojis.

Čega se pametan stidi, tim se lud ponosi.

16. Lolololololo, janpi vise voli prljavu igru ne moze da igra sa nekim toliko casnim kao sto je Mica.
    Mico, ne brini, ti i Peki mozete i dalje da igrate, sve je regularno.

17. Зашто само 4 места у соби Микићу ? Лига ?

18. ako je samo zbog regularnosti Mico nema frke, ne treba vam jos jedan, jer opet ponavljam, Dzanki i janpi su i dalje registrovani kao igraci Elemenata, i tako ce ostati do kraja sezone.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.