HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Pitanja su uglavnom spremna, bice ovo vise intervju, mada cu i da improvizujem.

2. Senko, menjaj nick u Vladan Lukić ili Marko Nikolovski, lolo. Kad bi Zvezda gazila u JSL kao na Vuki, gde bi vam kraj bio...

3. Posle to postujte ovde, da mi videmo.

4. sinovi!!! ja sam vas sve napravio!!! :P

5. ae da igramo ligu... ko sme? tj ko je na redu?

6. Saopštenje:

Prvenstveno, hvala svima na čestitkama na tituli. Sezona je bila duga, i ne baš preterano teška, ruku na srce.
    Elem, kao što je već ranije najavljeno, najbolji igrač svih vremena - Mikić, igra oproštajnu sezonu u karijeri. To, nažalost, nije jedina loša vest po ligu. Naime, najbolji tim ove lige, Zvezdale, prestaje da postoji, odmah po završetku sezone. U dogovoru članova kluba, odlučeno je da Zvezdale bude ugašen, jer niko nikada neće moći da opravda težinu ovog dresa, i reprezentuje klub, kao što smo mi to radili. Razlog je i nedostatak motiva. Zvezdale će nastaviti da postoji još jedino na 2 vs. 2 lestvici na esl-u. Žao nam je što će liga izgubiti na kvalitetu našim odlaskom, ali život ide dalje. Možda baš u vama čuči neki novi Mikić i čeka da bude otkriven!

Nakon ovako šokantnih vesti, očekuje se da Biodrag Šokerić spremi još eksplicitnih pitanja za čelnike Zvezdalea!

7. Bilo mi je zadovoljstvo igrati u Zvezdaleu.

8. Senko, oces da nastavimo za 20ak minuta?

9. E, idem napolje u 6, aj veceras...

10. Aj ako nećete u zvezdaleu, dođite u Emelente, taman da se ne opterećujete, jer ako puknemo svi će mene da krive :D

11. Bilo mi je zadovoljstvo imati takve saigrace, i takvu radost kod Mikica kad neko da gol :)
    MIKIC! MIKIC! MIKIC!

12. osecam da cemo 20 godina slusati o osvajanju ove lige :)

13. Pastoreti, kad si tu ovih dana da odigramo finale kupa?

14. mozda, al ne od njih...
    ne verujem da ce se oni hvaliti!

15. Janpi mi volimo i tebe i tvoje glupe defke. <3
    A volimo da jedemo i pljeskavicu lolo.

16. Reci samo mikicu koji dan pa cu ti javiti, imam sad 100 cuda da odradim tako da ni sam ne znam kad cu biti kuci :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.