Prvenstveno, hvala svima na čestitkama na tituli. Sezona je bila duga, i ne baš preterano teška, ruku na srce.
Elem, kao što je već ranije najavljeno, najbolji igrač svih vremena - Mikić, igra oproštajnu sezonu u karijeri. To, nažalost, nije jedina loša vest po ligu. Naime, najbolji tim ove lige, Zvezdale, prestaje da postoji, odmah po završetku sezone. U dogovoru članova kluba, odlučeno je da Zvezdale bude ugašen, jer niko nikada neće moći da opravda težinu ovog dresa, i reprezentuje klub, kao što smo mi to radili. Razlog je i nedostatak motiva. Zvezdale će nastaviti da postoji još jedino na 2 vs. 2 lestvici na esl-u. Žao nam je što će liga izgubiti na kvalitetu našim odlaskom, ali život ide dalje. Možda baš u vama čuči neki novi Mikić i čeka da bude otkriven!
Nakon ovako šokantnih vesti, očekuje se da Biodrag Šokerić spremi još eksplicitnih pitanja za čelnike Zvezdalea!
Pitanja su uglavnom spremna, bice ovo vise intervju, mada cu i da improvizujem.
Senko, menjaj nick u Vladan Lukić ili Marko Nikolovski, lolo. Kad bi Zvezda gazila u JSL kao na Vuki, gde bi vam kraj bio...
Kreiraj senko...
Posle to postujte ovde, da mi videmo.
sinovi!!! ja sam vas sve napravio!!! :P
ae da igramo ligu... ko sme? tj ko je na redu?
http://www.haxball.com/?roomid=5f50682f411855a8fd0321e4081169f815a8d79068343d162c1f57ff88e5bea9&pass=1
zvezdale jeste tu, sifra kraj
Zvezdale 1 - Krajisnici 0
stelexD 1 gol
http://www.2shared.com/file/bD-21ykn/2011-06-06-replay.html
Saopštenje:
Elem, kao što je već ranije najavljeno, najbolji igrač svih vremena - Mikić, igra oproštajnu sezonu u karijeri. To, nažalost, nije jedina loša vest po ligu. Naime, najbolji tim ove lige, Zvezdale, prestaje da postoji, odmah po završetku sezone. U dogovoru članova kluba, odlučeno je da Zvezdale bude ugašen, jer niko nikada neće moći da opravda težinu ovog dresa, i reprezentuje klub, kao što smo mi to radili. Razlog je i nedostatak motiva. Zvezdale će nastaviti da postoji još jedino na 2 vs. 2 lestvici na esl-u. Žao nam je što će liga izgubiti na kvalitetu našim odlaskom, ali život ide dalje. Možda baš u vama čuči neki novi Mikić i čeka da bude otkriven!
Nakon ovako šokantnih vesti, očekuje se da Biodrag Šokerić spremi još eksplicitnih pitanja za čelnike Zvezdalea!
Bilo mi je zadovoljstvo igrati u Zvezdaleu.
Senko, oces da nastavimo za 20ak minuta?
E, idem napolje u 6, aj veceras...
Imaš pvt.
Aj ako nećete u zvezdaleu, dođite u Emelente, taman da se ne opterećujete, jer ako puknemo svi će mene da krive :D
Bilo mi je zadovoljstvo imati takve saigrace, i takvu radost kod Mikica kad neko da gol :)
MIKIC! MIKIC! MIKIC!
osecam da cemo 20 godina slusati o osvajanju ove lige :)
Pastoreti, kad si tu ovih dana da odigramo finale kupa?
mozda, al ne od njih...
ne verujem da ce se oni hvaliti!
Janpi mi volimo i tebe i tvoje glupe defke. <3
A volimo da jedemo i pljeskavicu lolo.
Reci samo mikicu koji dan pa cu ti javiti, imam sad 100 cuda da odradim tako da ni sam ne znam kad cu biti kuci :)