Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Intervju sa zdezdom lige i frontmenom budućih šampiona... MIKIĆEM! Intervju vodio kolega iz Šumadijskog Pressa, Biodrag Šokerić.
Микић: Prvo, hvala na čestitkama.
Iznenađen plasmanom nisam, ali nisam očekivao ovako lošu igru.
Mislim da smo previše ležerno igrali i da nismo dovoljno omalovažavali protivnike svojom nadmoći.
Микић: Nikako, navikli smo na uspeh.
Микић: Na koju pobedu mislite?
Biodrag Šokerić: Kompletna pobeda, trijumf, osvajanje lige...
Микић: Mhm, pa moglo bi se reći da ima, ali po protivnike jer su gubili vrlo malom razlikom. Ali svojim kvalitetom, porazili smo i sreću i protivnike u paketu.
Микић: Steleksde... Pa ovako.. U početku, doveden je u Zvezdale kao neformiran igrač da bi mi smetao kako bi uskadili ravnopravnost u ligi, jer da sam doveo nekog ozbiljnog igrača, ne bi bilo fer prema ostatku lige. Ali igrajući u tandemu sa najvećim igračem svih vremena - Mikićem, steleksde je postao jedan od najboljih igrača na svetu i možda naslednik Mikića.
BŠ: Imate li još nešto da dodate u vezi toga?
Микић: Lekcije i iskustvo koje je dobijao od takvog igrača su bili od neprocenjive važnosti za njegov razvoj... to bi bilo to.
Микић: Moja blistava karijera i zapanjujući uspesi, kao i neverovatni rezultati govore glasnije od svake reči. Kao i zvanični izbor za najboljeg igrača svih vremena od zavoda za fudbalsku istoriju i statistiku. Tako da nemam šta da kažem o sebi.
Микић: Na kog igrača ili tim konkretno mislite?
BŠ: Sveukupno.
Микић: Ne mogu da odgovorim na tako formulisano pitanje, morate biti određeniji.
Ne mislim da su svi ljudi isti, pa tako ni igrači, ni timovi, da bih mogao da dam isti odgovor o svima, ili da ih sve stavim u isti koš.
Osobe ili timovi koji su obeležili ovu sezonu?
Микић: Mikić i Zvezdale.
Микић: Iskritikovao bih prevashodno rukovodstvo lige, koje je u totalnom rasulu cele sezone, i sve koji su bili umešani u malverzacije i afere oko nameštanja rezultata. Ovo je plemenit sport, nema mesta kriminalu i politici.
BŠ: Želite li da imenujete te osobe?
Микић: Ne želim da se bavim imenima.
Микић: Pohvalio bih Marka_bre, bez ikakvog razloga, ali znam da bi želeo da se nađe u ovom intervjuu.
I takođe, pohvalio bih sve učesnike u ligi, i moje saigrače koji su uspeli
da pobede nekoga bez mene u timu.
Микић: Nije bilo preterano teških trenutaka, ali recimo crkavanje hard diska u ključnim trenucima sezone i poraz od Arčera u 9. kolu, mojim neverovatnim greškama. Tada je prekinut neverovatan niz od 8 utakmica bez primljenog gola.
Микић: Takav ne postoji, ja sam nedodirljiv, ali kao potencijalne naslednike vidim, kao što sam već rekao, Steleksdea, ali i To-a.
BŠ: Ali neko ko bi mogo da parira vašem timu?
Микић: Našem timu niko ne može da parira.
Микић: Nijedan. A zašto? O tome ćete moći da pročitate u saopštenju.
BŠ: Kada možemo očekivati to saopštenje o kojem se puno govori ovih dana?
Микић: Svakog minuta.
Микић: Užas. Ne bih više ništa dodao, mislim da je ovaj odgovor vrlo opširan iako na prvi pogled deluje jednostavno.
Микић: Nikako, jednostavno nikada nije postojao niko bolji od mene, na koga bih mogao da se ugledam. Nadam se da ću ja zato biti inspiracija mnogim mladim nadama ovog sporta.
Микић: Nikakav vid podrške nismo imali, ni od koga... Osim, naravno, naših navijača, koji su nas pratili na svim gostovanjima, pa čak i onom u CG.
Микић: Pozdravljam sve svoje fanove, bez vas ne bih uspeo da postanem ovo što jesam. Naravno, šalim se, totalno ste nebitni u celoj priči, bio bih najbolji i bez vas.
Микић: Krajišnici - Nema mnogo da se priča. Posle Zvezdalea, najbolji tim u ligi. A pošto
Zvezdale odlazi, njihovo vreme tek dolazi i verujem da će obeležiti naredne lige.
Propali snošaj - Žao mi je što nisu osvojili ligu prošle sezone, kada su bili iznenađenje lige ipotpuno je obeležili. Ove već deluju nezainteresovano za igru, kruže priče po gradskim kuloarima da im je, takođe, ovo poslednja sezona u ligi. Lupus i Đejms su sjajni momci i pravi sportsmeni.
Arčeri - Jedini tim koji je pobedio Zvezdale ove sezone, ni dan danas mi nije jasno kako, ali je to svakako vredno respekta. U svakom slučaju, krvožedni smo i spremni na osvetu u poslednjem kolu.
Obilić - Vrlo osporavan tim, stekao sam utisak da ih ostatak lige kompletno ne voli. Moje
mišljenje je da oni nisu pokazali ni u jednoj od ove dve sezone svoj potencijal i kvalitet, i da bi u narednoj sezoni mogli da se umešaju u trku za titulu. Oni su, uz Krajišnike, jedina ekipa u ligi koja ima tri reprezentativca.
Kompaund - Vidim da su u poslednje vreme pali sa formom, inače jako dobro igraju, imaju taktiku koje se drže i koja daje rezultate. Takođe, imaju i drugog strelca lige. Isto vrlo korektni i sjajni momci.
Wihnehwotumepro - Nikad mi, zapravo, nije bilo jasno zašto ksela igra ovu igru, jer je non-stop prisutan, a večito se u tom trenutku bavi svim stvarima, sem igranjem. Ne deluje ekipa loše sa Skočimišem, ali teško se snalaze bez Dušana u odbrani. Koliko se sećam, prošle sezone su imali najbolju odbranu u ligi, a sada su pretposlednji na tabeli.
Nimitz - Ovo je jedini tim koji je izvukao nerešen rezultat protiv Zvezdalea, i takođe, zbog toga zaslužuju respekt. Treba pomenuti i da su tim s najmanje poraza u ligi posle Zvezdalea. Bilo je hrabro od Čaveza što se prihvatio da igra sa Biošokerom u timu, pošto je u tom periodu bio Šerpas, a sada bere plodove svog truda, jer se Nimitz nalazi u gornjem delu tabele.
Elementi - U prvom delu sezone su bili normalna ekipa, sada su užas u svakom smislu. Dobro je da je Mića uklonio kukolj iz svog žita.
Lag - Šta reći o ekipi koja u svom timu ima Šerpasa? Maskotu lige! Definitivno ekipa koja odnosi titulu miss šarma i najsimpatičnije ekipe u ligi. Mislim da se cela liga zajedno raduje njihovom osvajanju bodova. Koliko danas, kad se pogleda u nazad, neverovatno deluje podatak, da je Šerpas bio član Zvezdalea, ćo'eće... Nadam se da će, u nekoj od narednih sezona, biti bar pretposlednji.
Микић: Izvolite...
Crveni tim / Plavi tim - Crveni
Partizan / Zvezda - Zvezda
Xela / Laki - Laki, Xela je peder
Domaća kuhinja / Strane poslastice - domaća
Kosovo / EU - KOSOVO!
Napad / Odbrana - Odbrana
Premier Liga / Kup kralja - Premier liga
Dupe / Sisa - Sisa
Crno / Belo - crno
Leto / Zima - zima
Fudbal / Košarka - fudbal
Pandan / Arčer - Pandan
Vukajlija / Burek - Vukajlija
Микић: Nikad ne odustaje od svojih snova, osim ako ne sanjate da ćete jednog dana biti kao Mikić.
Микић: Hvala Vama.
Skromno, nema šta :D
Kselomire prepravio sam, izvini na pretrpljenom dusevnom bolu i stresu :D
Kako ovi drugi listovi kradu ideje, to je tako tužno ::smajlikojirazočaranovrtiglavom::
Не Биодраже, не крадемо идеје... Твој лист је Блиц жена, моја питања су 100% спортског типа... Једино анкета није
.!. ja planiram da se povučem iz aktivne igre još od sredine prve sezone ali nikako nije moglo da se poklopi sve jer je uvek falio ili Skočimiš ili Dušan i igrao sam zato što nije bilo nikog drugog.
E, pa ja o anketi pričam :D
http://www.dodaj.rs/f/d/2F/2IkunLKN/rezultati-1-dio.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1f/Li/2iLNUOGz/tabela-velika.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2B/pZ/x2APSyV/mala-tabela.jpg
Krajino, kada ste slobodni?
Elementi : LAG
Nimitz : Krajisnici
Zvezdale : Propali Snosaj
Wihnehwotumpero : Arceri
Kompaund : Obilic
mene samo zanima jel sad Elemntima idu sluzbeni po difoltu ili cekamo nesto? :/
idu, jebi ga
Nijedno od pojačanja ne može, u kurac.
Jebiga izvini Mićo... :/
Steta Mico, al ne brini ne mozemo da vas stignemo lolo :D
E jebiga Sedplase, opet ostajete na samom dnu...
E Mikicu razocarao si me, svog drugog ali ne manje bitnog kolegu nigde ne spominjes... -.-
Пасторе, ја бих сад из ината прешао у Сношај...
ahhaahah xela DOVODI POJACANJA!! NOOT
HELA ADZICU!!!
mico koliko bodova ti izgubi, vise ili manje od 4
MICA VODJA EKIPE LOOLOL