Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zamolio bih vas da ne spemujete temu svojim glupim i krajnje iritantnim postovima.
DZANKEE I JANPI CE ODIGRATI 17. KOLO PROTIV LAG-A cisto MALO DA SE POIGRAJU LOLOLOL
stele, nema jebiga, jer je Laki obrisao post sa prve strane i pogubili smo sve, ne samo listu strelaca, ali ostalo smo uspjeli nekako da vratimo a lista je izgubljena. ali kontam da si prvi ubjedljivo lolo
sedplase kad igramo
kad vam odgovara?
do kad moze da se igra?
Momci vi ste beše odustali od lige?
Ti Džanki nećeš da igraš sa lopovima i pičkama? Šta ćeš ovde? I ko ti je dao pravo da govoriš u ime tima čiji član nisi?
Ukoliko se Mića slaže vi možete da odigrate, u suprotnom ne.
Стеле, сад ћу да пошаљем Бону ПВТ па кад ми одговори јављам ти...
Prvo glumite ludilo, onda se vraćate. Samo u ovom slučaju koji je Xela naveo možete da igrate.
Jea :D
A yaшто у последње време нема видеа линкованих у резултате утакмица?
jer soker ne ubacuje na hbsv kanal, ili ja nisam vidio
Крајњи непрофесионализам .....
Laki idi briši postove.
Vas dvojica, nećete igrati. Pre bih igrao sa mongoloidima nego sa vama. Ustvari, to je isto...
Ксело , зашто се понашаш као да мислиш да имаш дужност да одговориш на сваки пост на овој теми?
Onako...
nema veze ksela, ako ne pravi sranja ili ako mu naglase da ne sme da koristi duple onda može... tako su meni rekli!
nema veze ksela, ako ne pravi sranja ili ako mu naglase da ne sme da koristi duple onda može... tako su meni rekli!
da, kad si mene prijvaljivao
http://www.haxball.com/?roomid=d07ef6bea1767640ff5908391f4b6c28548b8cfedcc146613e6798c7c886111f&pass=1 vuka
заплешимо