HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. XelA
    Ne javljam tebi termin! Ja ću kontaktirati i Dušana i Skočimiša, i odigraćemo do 23 h i ti drži svoje u pripravnosti!

jel shvatas sta si ti upravo rekao? da drzim Daba, Bojana i Anchora u pripravnosti?? pa jebote dje si ti bio prosle sezone?? kako da izvedem to majke ti?

2. Pa ja sam tu već 2 sata, jbg, biće neko, ali nismo mi krivi ako ne bude meča danas, ne možemo mi znati kad su oni tu, ali mislim da ćemo večeras svi biti tu.

3. jel shvatas sta si ti upravo rekao? da drzim Daba, Bojana i Anchora u pripravnosti?? pa jebote dje si ti bio prosle sezone?? kako da izvedem to majke ti?

Shvatam, i shvatam da smo Dule i ja većinu utakmica odigrali tako, kad se nađemo-nađemo, ne znam šta je vama problem? A i prošli put kad sam ti javio termin (inače jedina unapred dogovorena utakmica oko termina) su i Dule i Skočko nestali :P
    Edit:

Ma neće valjda, pa ne bi oni to.

Dokazali smo prošle sezone da nam nije sve u pobedi i službenom kad smo odigrali utakmicu protiv Laga i kad sam Zezatrolu zavuk'o takvu golčinuuuuuuuuuuuuu :D

4. kselomire jebote....
    nema problema, ako mi budemo tu odigracemo naravno, ali cisto sumnjam da cemo biti....
    Dabe, cuo si, pokusaj da budes tu veceras....

5. Dub je uvek tu :P
    Gledaj, iscimao sam ih sve, ali nije mi to to bez Duleta jebiga, igramo čitavu sezonu zajedno i sad počeli drugu...

6. ad smo odigrali utakmicu protiv Laga i kad sam Zezatrolu zavuk'o takvu golčinuuuuuuuuuuuuu :D

Kad je šupalj ko švajcarski sir.

7. koliko se secam, igra bolje od tebe :P

8. Kad je šupalj ko švajcarski sir.

khm6:0khm

9. a jebi se, nisam hteo prvu da igram!
    morao sam nešto da završim na kompu (oflajn), taman dok vi odigrate jednu utakmicu!

10. iiii poslednji dokaz o snazi nase reprezentacije :P
    poraz 2 reprezentativca od jadnog guslara i Aleksandre
    ccc
    http://www.dodaj.rs/f/z/xQ/T913cay/ahhahah.jpg

11. Нисмо играли озбиљно , био је лаг , Ксела пола текме дркао нет ........ тако да ....... нечеш јебат Момире!Не репрезентацију!

12. Živi li ste Zvezdale i Jabu, ako ste tu ja mogu i sad da odigram tekmu.

13. Meni nema Duleta pa moram da cimam Skočka ili Sijalicu, u kurac!

14. cimaj cimaj :D
    stvarno bi bilo dobro da odigramo prije lige sampiona brate....

15. S tobom se ne dogovaram, nit' igram mečeve više, svaki put kad treba s tobom da igram nestanu obojica!

16. XelA
    S tobom se ne dogovaram, nit' igram mečeve više, svaki put kad treba s tobom da igram nestanu obojica!

evo. dokaz. klub Vunevokuracpalac ne zeli da ucestuvje u dogovoru oko termina za igranje meca. molim nadlezne da reaguju :P :D

17. Hoćeš službeni? Dobiješ tuki :P
    Igraćemo, čekaj samo :P

18. Aj odigramo posle LS ,ili sad....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.