Pa ja sam tu već 2 sata, jbg, biće neko, ali nismo mi krivi ako ne bude meča danas, ne možemo mi znati kad su oni tu, ali mislim da ćemo večeras svi biti tu.
Shvatam, i shvatam da smo Dule i ja većinu utakmica odigrali tako, kad se nađemo-nađemo, ne znam šta je vama problem? A i prošli put kad sam ti javio termin (inače jedina unapred dogovorena utakmica oko termina) su i Dule i Skočko nestali :P
Edit:
Dokazali smo prošle sezone da nam nije sve u pobedi i službenom kad smo odigrali utakmicu protiv Laga i kad sam Zezatrolu zavuk'o takvu golčinuuuuuuuuuuuuu :D
kselomire jebote....
nema problema, ako mi budemo tu odigracemo naravno, ali cisto sumnjam da cemo biti....
Dabe, cuo si, pokusaj da budes tu veceras....
Dub je uvek tu :P
Gledaj, iscimao sam ih sve, ali nije mi to to bez Duleta jebiga, igramo čitavu sezonu zajedno i sad počeli drugu...
Kad je šupalj ko švajcarski sir.
koliko se secam, igra bolje od tebe :P
ti se javljaš
khm6:0khm
a jebi se, nisam hteo prvu da igram!
morao sam nešto da završim na kompu (oflajn), taman dok vi odigrate jednu utakmicu!
iiii poslednji dokaz o snazi nase reprezentacije :P
poraz 2 reprezentativca od jadnog guslara i Aleksandre
ccc
http://www.dodaj.rs/f/z/xQ/T913cay/ahhahah.jpg
Нисмо играли озбиљно , био је лаг , Ксела пола текме дркао нет ........ тако да ....... нечеш јебат Момире!Не репрезентацију!
Živi li ste Zvezdale i Jabu, ako ste tu ja mogu i sad da odigram tekmu.
Meni nema Duleta pa moram da cimam Skočka ili Sijalicu, u kurac!
cimaj cimaj :D
stvarno bi bilo dobro da odigramo prije lige sampiona brate....
S tobom se ne dogovaram, nit' igram mečeve više, svaki put kad treba s tobom da igram nestanu obojica!
evo. dokaz. klub Vunevokuracpalac ne zeli da ucestuvje u dogovoru oko termina za igranje meca. molim nadlezne da reaguju :P :D
Hoćeš službeni? Dobiješ tuki :P
Igraćemo, čekaj samo :P
Aj odigramo posle LS ,ili sad....
Ne javljam tebi termin! Ja ću kontaktirati i Dušana i Skočimiša, i odigraćemo do 23 h i ti drži svoje u pripravnosti!
jel shvatas sta si ti upravo rekao? da drzim Daba, Bojana i Anchora u pripravnosti?? pa jebote dje si ti bio prosle sezone?? kako da izvedem to majke ti?