Znači, meni sutra odgovara sve do pola 10 uveče, ako je došlo do zabune jebiga izvinjavam se. Posle toga idem na trening. A iskreno mislim da je najbolje da bude u 20:30-21:00.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
to sto se ping slabije osjeca to zajebi....
Nemamo jebene hostove ni za 2v2 kako da organizujemo 3v3 ligu? Jesi normalna? A još imamo i neodgovorne igrače, na to si izgleda zaboravila :P
Znači, meni sutra odgovara sve do pola 10 uveče, ako je došlo do zabune jebiga izvinjavam se. Posle toga idem na trening. A iskreno mislim da je najbolje da bude u 20:30-21:00.
http://www.haxball.com/?roomid=887c02bf5f43c1e4ef88fdcbe245e470ac7af1e4859b6bfccf76487d1818756a&pass=1
Šifra: vuka
Ja sam u NP-u oko 15 00.
Ajde da sačekamo Jabučila i Senku da vidimo kad im odgovara, mada je meni ovo sasvim ok, a kapiram da odgovara i njima. :)
Ne mislim da igram odmah cim dodjem....
Znači i tebi odgovara 20:30-21:00?
reme nema pojma
Pa mogu tada,al mala je verovatnoca da moze i iz senke,al neka se on izjasni sam.
On reče da mu je svejedno.
E Dube Dube, bolje pređi na fliper, haxball ti ne ide. :)
Je l' imate neku sobu? Aj' neka hostuje neko ja ne mogu, ubi me net...
А коме ово одговарате за 3 на 3 лигу?Ко вас је шта питао уопште? О.о
Senka peder.
kselomire jesi se dogovorio sa duletom?
Beži! Ti si baksuz! Svaki put kad igram sa tobom Duleta nema na par dana!
lololo smrdi mi na sluzbeni :P
ako nema njega vidi skocimisa brate, ali mi javi termin da znam, ne mogu skupit ove moje u 5 do 12.....
Ne javljam tebi termin! Ja ću kontaktirati i Dušana i Skočimiša, i odigraćemo do 23 h i ti drži svoje u pripravnosti!
Meni odgovara. :)
Ma neće valjda, pa ne bi oni to.