Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Добро, обирсао сам интервју да се легенда не буни...
Колико је ово комично - нереална изјава ................
Kad Mica kaze nekom da je nub :) HHAHHAHA
Nemate vi pojma. Ja jesam loš, ali oni su gori. Nezamislivo, jel da?
Mislim da i ekipa krajisnici nece vise igrati ovu ligu, tj. ja necu igrati vise vjerovatno. Bolje mozda da organizujemo turnire, jednom mjesecno, ili jednom u 15 dana. Pa da se malo zezamo, tako moze stalno doci do izmjena ekipa i tako to, 2 na 2 naravno, ipak nam je to islo najbolje.
SLAZEM SE SA DZORGANOM
turnire po kup sistemu 2na2, 2 clana po ekipi. samo smorice se oni koji ispadnu ali moze nesto na foru lige sampiona tipa 16 timova 4 grupe po 4 dalje idu po 2 tima pa 2 lige po 4 pa polufinale i finale. po jedna tekma svako sa svakim, jedna grupa moze da se zavrsi za vece. samo treba da se skupe njih 8 u isto vreme, nista vise
a moze i npr svi clanovi da se stave u zreb, da ne mozes da biras sa kime ces da igras, kao ni protivnika, pa sta ti padne to ti je
Па тешко да можемо да скупимо ми 16 тимова... Све зависи колико ће људи хтети да игра тај турнир...
Када је компаунд слободан да одигра меч ?
За.
pa trenutno ima 44 igraca koji su u nekom timu, a treba nam 32. i mozda dodje jos neko...
Prva pametna koju sam čuo od tebe.
Ali PRVA, apsolutno PRVA.
Ovakvo nešto sam predlagao i ja odavno ali su svi bili za klasičnu ligu bez menjanja timova.
Ja sam za kupove 2v2 po ovom sistemu, kup je mnogo lakše organizovati.
A ti kladioničaru u pokušaju sagni se i posisaj mi ga onako sočno.
Edit:
Ali pazi većina njih služi samo da drži broj i nije zainteresovano za igru uopšte.
Ali imamo, ja mislim, samo malo više od dvadeset koji će biti zainteresovani.
pa da ali izgubis prvu, ukenja nekog levaka i kuracc. smoris se. ovako mozes i da kiksnes jednu imas sanse da se izvuces,
i tako smo i igrali na pocetku al onda smo rekli da je kao bolje da sami biramo sa kime da igramo. i sad bi morali da glasamo o tome.
ako ne moze da se skupi nas 32 moze 24 ili 16, lupio sam 32 zato sto je to taman za moj predlog.
ja ni jednu pametnu ne cuh od tebe, ja vodim
Реално , треба нам један Миша да нам подигне морал и атмосферу ..... http://www.youtube.com/watch?v=Cmy76NtYTRo&feature=related
Bila je pametna kad sam predložio kaznene za Elemente.
Kup kratko traje, ali baš kratko traje tako da se ne bi smorio, za nedelju-dve se završi.
Realno, ti i nekolicina ste upropastili sve ovo, sad dižite atmosferu kako god znate...
Da nije bilo tvog spema ne bi popio ni ban, da nisi popio ban ne bi se Obilići žalili, da se nisu Obilići žalili ja se ne bih posvađao sa Lakijem, da se nisam posvađao sa Lakijem svi bi ostali u ok odnosima i sve bi bilo k'o pre. Ti si kriv lolo.
ja sam igro hex i gledao svoja posla dok vas dvojica niste poceli da glumite neka muda