HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Mi smo lepo vodili ligu, kada je i vas i nas Laki napustio, a to što je par puta došlo do pohlepe i jurenja bodova traženjem rupa u zakonu, to je stvar osobina pojedinaca... I naravno, kada dvojci ne odgovara što dobiju kaznene žale se na sistem, sistem je uvek kriv, uvek je neko drugi kriv zato što si ti napravio greške. A masa je i ovog puta bila povodljiva, srušila sistem i nastao je haos.

2. ma necu o tome opet, briga me. evo sad npr ni nimic ni elementi se ne pojave i vi proglasite da je nimic pobedio, iako su ostavljali postove 3 clana elementa taj dan a ni jedan nimica.

al to je zato sto ste klinci, da niste klinci skapirali bi neke stvari, ne bi bili tolko glupi i ljudi bi hteli da igraju sa vama. i bicete vi ok za jedno 5/6 godina ali jbt ja tolki balavac nisam bio u vasim godinama.

ali i zato ima razlog, krijete se iza kompa, cutite ko pickice u skoli i ovde glumite muda, i drukate na forumu tuzibaba, bas kao prava picka. i zato ste picke.

msm stavio si kranga na profil jbt

ovaj drugi nema ga 20 kila, dozivljava krizu indentiteta, kao neki roker je i cuo juce za steroide i kao wow steroidi su cool, svi ce da misle da sam ja jak e taj nik ce mi biti na vuki. onda nece da me prozivaju da sam klinac koji voli brkate cike vec ce misliti da sam ja muskarcina koja pije steroide.

3. Evo da vam ja predložim neke ideje za sledeću ligu.

Mogli bi odmah nakon ove da odigrate ligu 1 na 1, ima li bi sigurno 20 takmičara koji bi mogli svakog dana da igraju mečeve. Znači, ako liga ima 20 takmičara, da traje 38 dana. Taman da se slegnu uzavrele strasti od ove lige. Svaki put da domaćin bude host. Tako bi moglo da se vidi ko je zaista pravi šerpas, na kraju. A takođe, nagrada za pobednika bi mogla da bude traka kapitena reprezentacije, ili ulazak u reprezentaciju, ako pobednik već nije u njoj. I meč da traje 5 minuta.

Ako planirate još nekad 2 na 2 ligu, najbolje bi bilo da se rastave svi postojeći timovi i naprave se novi od po samo 2 člana koji će sigurno igrati svakog dana. Znači isto, jedno kolo, jedan dan. Ako bude malo timova, neka se igraju 3 ili 4 kruga. Moglo bi se uvesti i pravilo da domaćin bira teren na kojem će se igrati, da bi se unela neizvesnost, jer npr. ako neko hoće da se brani, može da stavi onaj hokej teren i šteka se iza gola, a opet, ako neko hoće da gruva gol razliku, nek' stavi izi teren. Meč bi trebalo da traje 5 ili 10 minuta, svejedno.

Ako planirate 3 na 3 ligu, što bi bilo i najbolje, mislim da treba ukinuti to pravilo da ligu mogu da igraju ljudi sa 100 poena, dve definicije i profilom starim mesec dana, nek' dođe svako ko želi da igra i gotovo, time ništa ne gubite, možete samo da dobijete. Pogotovo jer smo svi kurac na velikom terenu. Možda bi Sremski Nindža doveo njihovu ekipu s foruma, oni realno jebu 3 na 3, čak su i na esl-u u samom vrhu. Neka za ovu ligu ne važi pravilo da pobednik ulazi u reprezentaciju i slično, odigrajte je iz zabave. Meč nek' traje 10 minuta i to je to. I pošto je teže uskladiti toliko ljudi, neka se igraju 3 kola nedeljno, kao i u ovoj trenutnoj ligi.

4. ovaj drugi nema ga 20 kila, dozivljava krizu indentiteta, kao neki roker je i cuo juce za steroide i kao wow steroidi su cool, svi ce da misle da sam ja jak e taj nik ce mi biti na vuki. onda nece da me prozivaju da sam klinac koji voli brkate cike vec ce misliti da sam ja muskarcina koja pije steroide.

Au dečko ala ti nisi upućen, idi umri molim te.
    Edit: Aj da ti odgovorim na celi mutavi post koji nema veze s vezom.

ma necu o tome opet, briga me. evo sad npr ni nimic ni elementi se ne pojave i vi proglasite da je nimic pobedio, iako su ostavljali postove 3 clana elementa taj dan a ni jedan nimica.

al to je zato sto ste klinci, da niste klinci skapirali bi neke stvari, ne bi bili tolko glupi i ljudi bi hteli da igraju sa vama. i bicete vi ok za jedno 5/6 godina ali jbt ja tolki balavac nisam bio u vasim godinama.

ali i zato ima razlog, krijete se iza kompa, cutite ko pickice u skoli i ovde glumite muda, i drukate na forumu tuzibaba, bas kao prava picka. i zato ste picke.

ovaj drugi nema ga 20 kila, dozivljava krizu indentiteta, kao neki roker je i cuo juce za steroide i kao wow steroidi su cool, svi ce da misle da sam ja jak e taj nik ce mi biti na vuki. onda nece da me prozivaju da sam klinac koji voli brkate cike vec ce misliti da sam ja muskarcina koja pije steroide.

ma necu o tome opet, briga me. evo sad npr ni nimic ni elementi se ne pojave i vi proglasite da je nimic pobedio, iako su ostavljali postove 3 clana elementa taj dan a ni jedan nimica.

Elementi nemaju igrače koji su zainteresovani za igru, ti i Prženica niste članovi Elemenata više, zar ne?

Ja sam daleko od klinca, kako se ponašaš ti prema meni tako ću ja prema tebi. A i nisi ništa posebno stariji od mene, 3 godine u vrh glave.

Dečko ne poznaješ me i zato nemoj da sereš.

Ja sam mršavi midžet od 20 kila i ponosan sam na to. Čupav sam i slušam rok i metal i zdravo. A ovo za Steroide, da malo više pratiš temu i da malo manje sereš i prosipaš svoje uberglupe moždane izlučevine primetio bi da podjebavam Lakija da unosi steroide već duže vreme pa mi zbog toga stoji nick, nit' idem u teretanu nit' me zabole kurac za mišiće i telo, takvog bodibildera od 23 kila u pokušaju imaš, tj. imao si u istom timu, sada ste se obojica povukli i samo spemujete temu za džabe.

5. ma necu o tome opet, briga me. evo sad npr ni nimic ni elementi se ne pojave i vi proglasite da je nimic pobedio, iako su ostavljali postove 3 clana elementa taj dan a ni jedan nimica.

Dan pre toga Elementi ostanu na jednom članu i on izjavi da se do kraja piše službeni za protivnike.

To je tvoj najjači argument je li?

Ne, mi ne prozivamo, niti smo u tripu da glumimo muda, mi smo se trudili da ovo organizujemo tako da svi budu zadovoljni. E sad, to što su neki imali želju da budu zadovoljniji od drugih, to je njihov problem koji se proširio i na celu ligu.

msm stavio si kebu na profil jbt
    Jel se ti ložiš na mene? Ja tebe nikada nisam prozivao i provocirao, uvek sam se trudio da izbegnem svađu jer nikad nije ni postojao valjan razlog da ona bude započeta. Zašto uplićeš neke nevažne stvari u "raspravu"? Nemaš dovoljno argumenata.

Ovim si dokazao koliko si površan lik. Ne mogu ovo da objašnjavam stvarno...

6. soker ocemo mec? mi smo tu

7. iz senke
    Evo da vam ja predložim neke ideje za sledeću ligu.

Mogli bi odmah nakon ove da odigrate ligu 1 na 1, ima li bi sigurno 20 takmičara koji bi mogli svakog dana da igraju mečeve. Znači, ako liga ima 20 takmičara, da traje 38 dana. Taman da se slegnu uzavrele strasti od ove lige. Svaki put da domaćin bude host. Tako bi moglo da se vidi ko je zaista pravi šerpas, na kraju. A takođe, nagrada za pobednika bi mogla da bude traka kapitena reprezentacije, ili ulazak u reprezentaciju, ako pobednik već nije u njoj. I meč da traje 5 minuta.

Ako planirate još nekad 2 na 2 ligu, najbolje bi bilo da se rastave svi postojeći timovi i naprave se novi od po samo 2 člana koji će sigurno igrati svakog dana. Znači isto, jedno kolo, jedan dan. Ako bude malo timova, neka se igraju 3 ili 4 kruga. Moglo bi se uvesti i pravilo da domaćin bira teren na kojem će se igrati, da bi se unela neizvesnost, jer npr. ako neko hoće da se brani, može da stavi onaj hokej teren i šteka se iza gola, a opet, ako neko hoće da gruva gol razliku, nek' stavi izi teren. Meč bi trebalo da traje 5 ili 10 minuta, svejedno.

Ako planirate 3 na 3 ligu, što bi bilo i najbolje, mislim da treba ukinuti to pravilo da ligu mogu da igraju ljudi sa 100 poena, dve definicije i profilom starim mesec dana, nek' dođe svako ko želi da igra i gotovo, time ništa ne gubite, možete samo da dobijete. Pogotovo jer smo svi kurac na velikom terenu. Možda bi Sremski Nindža doveo njihovu ekipu s foruma, oni realno jebu 3 na 3, čak su i na esl-u u samom vrhu. Neka za ovu ligu ne važi pravilo da pobednik ulazi u reprezentaciju i slično, odigrajte je iz zabave. Meč nek' traje 10 minuta i to je to. I pošto je teže uskladiti toliko ljudi, neka se igraju 3 kola nedeljno, kao i u ovoj trenutnoj ligi.

Za slučaj da obriše post, ne bi mu bio prvi put.

8. Aj, ako ostajete tu onda čekajte zaluđujte, ne znam da li će se pojaviti ovaj, ako niste slobodni, onda sutra...

9. Ja sam daleko od klinca, kako se ponašaš ti prema meni tako ću ja prema tebi. A i nisi ništa posebno stariji od mene, 3 godine u vrh glave.

Daj brate..ne transferisi se...stariji je 8 godina od tebe

10. sokere ako dodje javite, bicemo tu. jel treba to da se upisuje?

11. Daj brate..ne transferisi se...stariji je 8 godina od tebe

Toliko gore za njega da se tako neprimereno ponaša u tim godinama...

12. ne ponasa se neprimereno...nego podjebava xelu...a delimicno je u pravu

13. Podjebava... Da je iole inteligentiji znao bi kad treba da stane...
    Ali, dosta, ovo ne vodi nikuda!

14. vi jebeno sami sebi udarite kontru u istom postu!!!

prvo nindza kornjaca kaze : mozete da napustite ali ste i dalje clanovi tima, onda kaze vi niste clanovi,
    onda hela kaze dovescu clanove,
    gospod kaze idu svi sluzbeni pa ne idu svi sluzbeni,
    hoce peki da igra sa mnom pa nece peki da igra sa mnom,
    hela ne moze da dovede clanove,
    hela kaze gospod i peki hoce da igraju pa
    hela kaze elementi nemaju clanove zainteresovane za igru,
    dzanki kaze da hoce da igra a
    hela opet kaze nemaju zainteresovane za igru.

e i mrzi me da nabrajam dalje koliko ste puta sami sebi upali u usta, ispali glupi i pravili se ko da nista nije bilo

ja sam 86. god to je jedno 8 godina vise od tebe. inace me mrzi da se smaram ovako al vas dvojica ste mi toliko ljigavi da jednostavno moram da nastavim

15. А ксела и шокер ко да су копирали одговоре један од другог :) Још једном да питам компаунд, кад сте слободни ?

А што се тиче сенкиних предлога, требало би и поред стандардне лиге(2 на 2,3 на 3,свеједно) да се организује и ова 1 на 1, звучи занимљиво

16. '86, a trošiš sebe na ovo? Au, jebote...

17. Шта ти је шокере...јанпи има жену и децу које издржава од плате..

18. vidis npr jorgandzija, ozbiljan decko, dodje odigra tekmu i ode, boli njega kurac da se smara sa vama, nasao 2 klinca da mu rade tabele, organizuju sve i uziva. pametan decko.

e sad njega ti klinci jos nisu izjebali kao lakija, i on ce da cuti cita postove i smeje se sve dok njega ne izjebu. a dotle ce svi normalni (i koji znaju da igraju posto soker i hela nemaju veze sa haxballom) da odu sa teme.

19. Bioshocker
    '86, a trošiš sebe na ovo? Au, jebote...

pa moram da se spustim na tvoj nivo da bi nas dvojica mogli da komuniciramo i da bi, ako ne mogu da ti dokazem da gresis bar malo iznervirao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.