HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. АЈДЕ ОБИЛИЋИ, НЕ МОГУ САМ ДА ИГРАМ!

2. Обилић 1:0 Вуне

Обилић: Огњетина, Србин1389
    Вуне: Скочимиш, Душан1001

Честитам огњетини, две текме и две победе, предвиђам му светлу будућност у Обилићу,а честитам и противницима на коректној и фер игри

ОБИЛИЋ ЈЕ ОДРЖАО РЕЧ

http://www.mediafire.com/?41i26ppm1spxh6z

3. To kobilici prskajte!

4. Бурна сезона је иза нас, много промена што у Обилићу, што у репрезентацији, дошли су неки нови играчи, неки стари се повлаче, али Обилић је задржао своју душу, свој карактер. Кажу да нас је ова сезона уништила, а ја кажем да нас је учинила јачима, сада нема те ствари на коју нисмо спремни. Жао ми је што ћемо опет наставити са овом лигом тек после лета, али шта да се ради, неки овде би радије провели вруће летње дане пијући коктеле са рибама на плажама Грчке, или Црне Горе него играјући хаксбал (не разумем те људе :) ).
    И да, честитам звездалеу на титули,и захваљујем се свим учесницима на времену које су посветили овоме
    До следеће сезоне...
    http://i899.photobucket.com/albums/ac200/Kole1389/obilichbr.png

5. Кад почиње нова сезона?

6. Тек у септембру, али имаћемо неке мини лиге до тад, 1 на 1 например

7. Уписујем се!

8. Службени за Сношај. Договор био у 9, Шокер заборавио да јави Чавезу а до сад смо их чекали, значи пола сата после рока...

9. VRatite se u sobu, ja sam doveo dva igrača... Samo se vratite u sobu...

10. Не занима ме, ја се не враћам...

11. Службени за Сношај. Договор био у 9, Шокер заборавио да јави Чавезу а до сад смо их чекали, значи пола сата после рока...

Prvo, došli smo mi malo ranije, to što Loki ne može da uđe a meni ping divlja, to pitaj ljude iz ADSL-a. Ako ćete da se ciganišete poslednje kolo onda evo vam službeni. I 4. mesto, ali ja kažem da su moji igrači tu, a sada ste vi izašli iz sobe, e pa ne može na kraju će biti kazneni jer nismo odigrali.

12. Ja se ne vraćam. Ne pada mi na pamet. Odluka da Vas sačekamo je bila samo stvar naše dobre volje. Da nam je ''Zinulo dupe za 4. mesto'' mi bismo istog sekunda ugasili sobu moju kad je bila i tražili službeni. U 21:15, kad je istekao po pravilima rok, ja sam ti rekao da vas čekamo još 15 minuta.. Čekali smo još 30 minuta, bili ste tu, tebi nije odgovaralo zbog pinga koji je samo tebi smetao. Posle ovakvog bezobrazluka ne pada mi na pamet da igram.

13. I ružno je da lažeš...

14. Шокеру, 5 пута си нам рекао следеће: "Добро, знам да хоћете службени", ја ти 5 пута кажем да не провоцираш да смо дошли да би вас сачекали и одиграли што доказује то да смо вас чекали пола сата после рока. Стварно си претерао и не занима ме више да се враћам...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.