U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bezobrazluk što mi laguje? Sve sam probao i molio vas da čekate pošto ste rekli da možete, sve vreme sam probao da smirim ping. A ja sam došao u 15 do 10, pozvao Lokija i u 10 smo bili tu, što se vidi po postovima. Njemu nije htelo da uđe samo u Bondovu sobu, onaj error kad zakuca "connecting to host". Ok, iscimao sam još jednog sporednog igrača, dvojcu sam dakle doveo i tu smo, samo sam vas molio da čekate (jer možete) da se nekako ping smiri. Ajde da se na kraju svađamo. Neka budu kazneni, mi smo voljni sutra da odigramo, za razliku od protivnika.
Аха, молио и све време нам причаш да нам дупе зинуло за 4. место и како хоћемо службени. Ја ти кажем да не провоцираш и да смо спремни да вас чекамо. Мени је пуко филм кад си нам то рекао по ко зна који пут и не занима ме, хоћу службени сад...
Dakle kazneni, nemate osnovu da dobijete.... oba tima su bila tu, ja sam bio voljan da igram i sa ljudima koji ovo ne igraju da bih vas ispoštovao, to što vi glumite ludilo i izlazite iz sobe zbog JEBENOG MESTA me ne zanima. Ako ne budete hteli sutra da odigrate kazneni... Preživeše drugi, preživećemo i mi...
Ovo nije moja greška, ovo je njegova. Zašto je moj problem ako njemu ne može da uđe u sobu ? Ta cela frka sa ulaženjem je trajala do posle roka. Dakle i kad ste bili tu ti nisi hteo zbog pinga da igraš. Bezobrazluk nije što ti je veliki ping, već što si tvrdio da je nama zinulo dupe za 4. mestom (iako nas zabole jaje) , a mi smo vas čekali POLA SATA posle roka. Niko drugi to ne bi uradio sigurno. Sutra NE MOŽEMO, a ne nećemo.
Danas bi vas sačekali da ti nisi počeo da provociraš. I zašto bismo dobili kaznene mi kad smo mi bili tu 1:15 minuta od početka zakazanog vremena, a vi pritom tada niste mogli da igrate ili niste bili tu većinu vremena. Adio.
Мени вриште јаја за 4. место и нећу више да се расправљам са тобом. Овер енд аут.
Mnogo ste mi vi uvredljivi momci nešto, pogotovu kad pomenem poene.
Znači mogli ste da igrate, a onda ste se šatro iznervirali i napustili sobu.
Kazneni, ne zanima me, ako nećete sutra.
Nisi bio voljan da igraš. Bio si tu i pričao da ne možeš zbog pinga.
Ovo već postaje bezobrazluk i laganje.
I sad se vidi kome je ''zinulo dupe'' za bodove.
JA LAŽEM!
JESTE, TO JE!
PROZREO SI ME, DOVITLJIVI MOMCI SNOŠAJA SU ZBOG OVOGA ZASLUŽILI POBEDU!
Dobili smo novog Xelu.
Ja ne kažem da meni nije zinulo dupe za bodove, ja sam hteo da se izborimo za mesto pošteno. E pošto ne možemo da odigramo, a obe ekipe su tu, onda kazneni...
Kad već pominješ ono sa Xelom i Kompaundom... to je odigrano i zbog toga nije išo službeni jer je uvek prioritet da se odigra. A to što vi padate na provokacije i zbog toga napuštate sobu, divljate i tako to će rešiti kazneni za kraj...
Bonde ti si prvi poludeo, Lupus je bio strpljiv, ali ti si poludeo jer sam ja imao problema sa pingom. Kad neko krene da mi ciniči i sere "Tvoj problem, čekali smo vas" vidim kome je zinulo dupe da bez igre dobije bodove. Ja sam ti onda uzvratio i Lupus je izašo, a ti za njim, jebi ga, i ja sam tvojih godina i povodlljiv sam, razumem te. Izašo Lupus, aj i ja ću da paradiram malo... Toliko o tome...
Дошли смо у 9, кад је и био договор, њих није било до 10 што могу да потврде Сенка и Србин који су били са нама у соби, тачније Сенка је остао до 10. Нашао сам Шокера на фејсу и питам га да ли играмо, на шта ми он одговара да је заборавио да јави чавезу. Кажем му да не можемо сутра да играмо јер имам јебени испит у понедељак и морам да учим цео дан а Бонд има обавезе. Рекао сам му да потражи неког од своја 3 преостала играча и да одиграмо то вечерас. Констатно нас провоцира речима:"Зинуло вам дупе за служени" на шта му одговарам да не провоцира и да је наша добра воља што их чекамо после рока. Нашао је ваљда Локија који није могао да уђе у собу и онда је дошао Ричи који је могао да игра. Шокер се констатно жали на пинг иако је свима добро док ми чекамо као 2 будале. Наравно он наставља да провоцира на шта му одговарам да престане док није превршио сваку меру и ја сам попиздео и изашао. Наша добра воља је што их чекамо пола сата иако смо требали да тражимо службени после 1:15. Ако ћемо да цепидлачимо, екипа Нимица није била ту јер се Локи уписао 3 секунде после рока. (За случај да обрише пост имам принт скрин...)
Сношај се неће више оглашавати о овом случају.
SNOŠAJ JE OSVOJIO LIGU!
ČESTITAM, PRVI STE!
Pišite im službeni... Zašto bih se ja oko ovoga cimao? Nek dobiju ljudi, čekali su, to što su poludeli na kraju je zbog mog provociranja.
Pozdrav svima, bilo je lepo družiti se sa vama, ide leto, lepo ga provedite, vidimo se u septembru!
Ovo je lažni svet.
Ovo su lažne vrednosti.
znaci ostala jos jedna utakmica da se odigra.
derbi!
kad cemo Kompaunde??
http://www.haxball.com/?roomid=98da7c03e433e869fc839ead8e36b3bcbf79049961c8bb6131071196443e5712&pass=1
вука љатиницом
Шокеру, шта треба да се игра? Ако треба нешто сад ту сам...
Ma sad treba kurac...
Pišite im službeni... Zašto bih se ja oko ovoga cimao? Nek dobiju ljudi, čekali su, to što su poludeli na kraju je zbog mog provociranja.
Pozdrav svima, bilo je lepo družiti se sa vama, ide leto, lepo ga provedite, vidimo se u septembru!
melodramatic queen
Ma sad treba kurac...
treba ti, vidi se da si nervozan :)
Ajde idi radi nešto pametno, umesto sto spopadaš nas decu, leba ti...