HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. sta je sa snimcima?

2. jel ko primjetio da su mecevi krajnje nezanimljivi :D mozda po jedna sansa ili nijedna :D malo smara ovo, al et :)

3. Па кад нико не жели да изгуби , приоритет је заштитити свој гол.По томе се лига разликује од рекреативног играња , важни су бодови :)) лепота по страни ....

4. može četvrtak posle 9.

5. Evo i moje analize narednog kola:

Propali Snošaj : LAG

1
    Mislim da je Snošaj bolja ekipa, i da neće imati previše problema u ovom meču.

Arčeri : KRAJIŠNICI

2
    Predviđam tesnu i rezultatski neizvesnu utakmicu. Ali, ipak mislim da će Krajišnici pobediti, mada postoji i mogućnost nerešenog rezultata.

Obilić : Elementi

1
    I da se Elementi skupe, Obilić dobija.

Kompaund : Nimitz

/
    Ne bih da komentarišem...

Wihnehwotumepro : Zvezdale

2
    Smatram da će i ovo biti neizvesna utakmica, sa malo golova. Postoji velika mogućnost da će biti nerešeno, ali mislim da će Zvezdale ipak probiti Vunin bunker.

6. L@ki
    Па кад нико не жели да изгуби , приоритет је заштитити свој гол.По томе се лига разликује од рекреативног играња , важни су бодови :)) лепота по страни ....

ccc a niko ne komentarise hrabru igru LAG-a koji je nasrnuo (da da nasrnuo) na sampione u prvom kolu, te komentare za smorene meceve, ostavite za vas, LAG nema smorene meceve!!! :D nama je haks prije bodova!

7. Ma duvajte kurac LAG-u svi lijepo. Vidimo se na terenu pičketine. Bem vas usta pokvarena, škrbava, vidjećemo na kraju sezone ko će biti na dnu tabele, a ko u Ligi Evrope. Pičke jedne arogantne, naiiite se govana.

8. Опуштено Дубу , ниси ти крив што ЛАГ бије неко проклетство :))

9. Laki, edituj post na prvoj strani i ubaci linkove sa hakstjuba pored svake utakmice

10. Laki, edituj post na prvoj strani i ubaci linkove sa hakstjuba pored svake utakmice

+

Једва чекам кад се заврши лига, па кад поред сваке утакмице буде линк. Моћићемо стално да се подсетимо на највеће дербије, утакмице које су одлучиле.
    Супер ствар овај снимак ! :)

Ево и ја једном тикет да одиграм овде :

Propali Snošaj : LAG

Увек поштујем противника, чак и против најслабијих никад не спуштам гард, али мислим да је ово реално кец.

Arčeri : KRAJIŠNICI

Зависи ко буде изашао за Крајишнике. Ако изађу Јорганџија и То

Играм 1Х.

Ако буду играли Јорган и Сасншајн играм двојку :)

Нелогично, али мој тикет, моја ствар.

Obilić : Elementi

Елементи ? Ко су ти беше ?

Kompaund : Nimitz

Кец. Шокер греши, излеће у 2:25, Реме се залеће и у доњи леви.
    ГОООООООЛ

Wihnehwotumepro : Zvezdale

11. Линковао сам утакмице у секцији парова и резултата , видите дал ваља ....

12. Гледам прву текму и умирем од смеха.

СЕДПЛАСЕ, МАНИ СЕ ТИ ИНТЕРНЕТА, НИСУ ЦРНОГОРЦИ ЗА ТО, ИДИ ГУСЛАЈ !

ЛОЛОЛОЛОЛОЛО

13. Prepucavanja prije utakmice!? Joj Murinjo, šta napravi, Sunce ti tvoje!!?

14. ГУСЛАРЕ....ЈЕДИНО ШТО ТИ ЈЕ ОСТАЛО ЈЕ...

KYAKOSHINKAI

http://members.fortunecity.com/senshidojo/Image6.gif

15. Dub
    Prepucavanja prije utakmice!? Joj Murinjo, šta napravi, Sunce ti tvoje!!?

hahhhaha a nije... Snosaj je meni najgotivniji klub posle LAG-a naravno, i sa njima smo u prijateljskim odnosima :D sto ne znaci da cemo da ih pustimo....

nego Bonde, ne nadaj se takvim glupostima, to je bio splet mog neigranja, mog baksuzluka, moje neuigranosti sa Dabom, mog jebenog laga i tako tih stvari :)) nije da se vadim, ali cak ni ja ne bi bio u stanju da dam 3 auto gola u "normalnim" uslovima.

i naravno- KAYOKiSHINKAIIIII!!!!

16. Jebo te Dab više, jel znaš da napišeš Dub?! Aj sa tobom bar igram u ekipi, mo'š toliko da uradiš, kad već voliš da se okrećeš prema navijačicama iza našeg gola i šutaš u svoj gol.

17. i naravno- KAYOKiSHINKAIIIII!!!!

Kyakoshinkai ce ti pomoci, ali samo ako budes iskren i vispren.

///

http://media.merchantcircle.com/597763/man%20meditating%20dressed%20in%20black%20istock%20purch%20300dpi_full.jpeg

18. Пропали Сношај - ЛАГ 3:0

Голови:
    Лупус 2 гола
    Бојан 1 аутогол

Снимак
    http://www.mediafire.com/?ltsvlwpkp666shi
    http://www.haxballtube.com/watch.php?v=b47cb425

19. nije sto su moji, ali realno nisu zasluzili dizgube 3-0 :D

ladno nam je gol razlika -8 lolo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.