U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
sta je sa snimcima?
može četvrtak posle 9.
jel ko primjetio da su mecevi krajnje nezanimljivi :D mozda po jedna sansa ili nijedna :D malo smara ovo, al et :)
Па кад нико не жели да изгуби , приоритет је заштитити свој гол.По томе се лига разликује од рекреативног играња , важни су бодови :)) лепота по страни ....
Evo i moje analize narednog kola:
1
Mislim da je Snošaj bolja ekipa, i da neće imati previše problema u ovom meču.
2
Predviđam tesnu i rezultatski neizvesnu utakmicu. Ali, ipak mislim da će Krajišnici pobediti, mada postoji i mogućnost nerešenog rezultata.
1
I da se Elementi skupe, Obilić dobija.
/
Ne bih da komentarišem...
2
Smatram da će i ovo biti neizvesna utakmica, sa malo golova. Postoji velika mogućnost da će biti nerešeno, ali mislim da će Zvezdale ipak probiti Vunin bunker.
Па кад нико не жели да изгуби , приоритет је заштитити свој гол.По томе се лига разликује од рекреативног играња , важни су бодови :)) лепота по страни ....
ccc a niko ne komentarise hrabru igru LAG-a koji je nasrnuo (da da nasrnuo) na sampione u prvom kolu, te komentare za smorene meceve, ostavite za vas, LAG nema smorene meceve!!! :D nama je haks prije bodova!
Ma duvajte kurac LAG-u svi lijepo. Vidimo se na terenu pičketine. Bem vas usta pokvarena, škrbava, vidjećemo na kraju sezone ko će biti na dnu tabele, a ko u Ligi Evrope. Pičke jedne arogantne, naiiite se govana.
Опуштено Дубу , ниси ти крив што ЛАГ бије неко проклетство :))
Laki, edituj post na prvoj strani i ubaci linkove sa hakstjuba pored svake utakmice
+
Једва чекам кад се заврши лига, па кад поред сваке утакмице буде линк. Моћићемо стално да се подсетимо на највеће дербије, утакмице које су одлучиле.
Супер ствар овај снимак ! :)
Ево и ја једном тикет да одиграм овде :
Увек поштујем противника, чак и против најслабијих никад не спуштам гард, али мислим да је ово реално кец.
Зависи ко буде изашао за Крајишнике. Ако изађу Јорганџија и То
Играм 1Х.
Ако буду играли Јорган и Сасншајн играм двојку :)
Нелогично, али мој тикет, моја ствар.
Елементи ? Ко су ти беше ?
Кец. Шокер греши, излеће у 2:25, Реме се залеће и у доњи леви.
ГОООООООЛ
2Х
Линковао сам утакмице у секцији парова и резултата , видите дал ваља ....
Гледам прву текму и умирем од смеха.
СЕДПЛАСЕ, МАНИ СЕ ТИ ИНТЕРНЕТА, НИСУ ЦРНОГОРЦИ ЗА ТО, ИДИ ГУСЛАЈ !
ЛОЛОЛОЛОЛОЛО
Prepucavanja prije utakmice!? Joj Murinjo, šta napravi, Sunce ti tvoje!!?
ГУСЛАРЕ....ЈЕДИНО ШТО ТИ ЈЕ ОСТАЛО ЈЕ...
KYAKOSHINKAI
http://members.fortunecity.com/senshidojo/Image6.gif
Prepucavanja prije utakmice!? Joj Murinjo, šta napravi, Sunce ti tvoje!!?
hahhhaha a nije... Snosaj je meni najgotivniji klub posle LAG-a naravno, i sa njima smo u prijateljskim odnosima :D sto ne znaci da cemo da ih pustimo....
nego Bonde, ne nadaj se takvim glupostima, to je bio splet mog neigranja, mog baksuzluka, moje neuigranosti sa Dabom, mog jebenog laga i tako tih stvari :)) nije da se vadim, ali cak ni ja ne bi bio u stanju da dam 3 auto gola u "normalnim" uslovima.
i naravno- KAYOKiSHINKAIIIII!!!!
Jebo te Dab više, jel znaš da napišeš Dub?! Aj sa tobom bar igram u ekipi, mo'š toliko da uradiš, kad već voliš da se okrećeš prema navijačicama iza našeg gola i šutaš u svoj gol.
Kyakoshinkai ce ti pomoci, ali samo ako budes iskren i vispren.
///
http://media.merchantcircle.com/597763/man%20meditating%20dressed%20in%20black%20istock%20purch%20300dpi_full.jpeg
Пропали Сношај - ЛАГ 3:0
Голови:
Лупус 2 гола
Бојан 1 аутогол
Снимак
http://www.mediafire.com/?ltsvlwpkp666shi
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=b47cb425
nije sto su moji, ali realno nisu zasluzili dizgube 3-0 :D
ladno nam je gol razlika -8 lolo