Па кад нико не жели да изгуби , приоритет је заштитити свој гол.По томе се лига разликује од рекреативног играња , важни су бодови :)) лепота по страни ....
1
Mislim da je Snošaj bolja ekipa, i da neće imati previše problema u ovom meču.
Arčeri : KRAJIŠNICI
2
Predviđam tesnu i rezultatski neizvesnu utakmicu. Ali, ipak mislim da će Krajišnici pobediti, mada postoji i mogućnost nerešenog rezultata.
Obilić : Elementi
1
I da se Elementi skupe, Obilić dobija.
Kompaund : Nimitz
/
Ne bih da komentarišem...
Wihnehwotumepro : Zvezdale
2
Smatram da će i ovo biti neizvesna utakmica, sa malo golova. Postoji velika mogućnost da će biti nerešeno, ali mislim da će Zvezdale ipak probiti Vunin bunker.
L@ki
Па кад нико не жели да изгуби , приоритет је заштитити свој гол.По томе се лига разликује од рекреативног играња , важни су бодови :)) лепота по страни ....
ccc a niko ne komentarise hrabru igru LAG-a koji je nasrnuo (da da nasrnuo) na sampione u prvom kolu, te komentare za smorene meceve, ostavite za vas, LAG nema smorene meceve!!! :D nama je haks prije bodova!
Ma duvajte kurac LAG-u svi lijepo. Vidimo se na terenu pičketine. Bem vas usta pokvarena, škrbava, vidjećemo na kraju sezone ko će biti na dnu tabele, a ko u Ligi Evrope. Pičke jedne arogantne, naiiite se govana.
Laki, edituj post na prvoj strani i ubaci linkove sa hakstjuba pored svake utakmice
+
Једва чекам кад се заврши лига, па кад поред сваке утакмице буде линк. Моћићемо стално да се подсетимо на највеће дербије, утакмице које су одлучиле.
Супер ствар овај снимак ! :)
Ево и ја једном тикет да одиграм овде :
Propali Snošaj : LAG
Увек поштујем противника, чак и против најслабијих никад не спуштам гард, али мислим да је ово реално кец.
Arčeri : KRAJIŠNICI
Зависи ко буде изашао за Крајишнике. Ако изађу Јорганџија и То
Играм 1Х.
Ако буду играли Јорган и Сасншајн играм двојку :)
Нелогично, али мој тикет, моја ствар.
Obilić : Elementi
Елементи ? Ко су ти беше ?
Kompaund : Nimitz
Кец. Шокер греши, излеће у 2:25, Реме се залеће и у доњи леви.
ГОООООООЛ
Dub
Prepucavanja prije utakmice!? Joj Murinjo, šta napravi, Sunce ti tvoje!!?
hahhhaha a nije... Snosaj je meni najgotivniji klub posle LAG-a naravno, i sa njima smo u prijateljskim odnosima :D sto ne znaci da cemo da ih pustimo....
nego Bonde, ne nadaj se takvim glupostima, to je bio splet mog neigranja, mog baksuzluka, moje neuigranosti sa Dabom, mog jebenog laga i tako tih stvari :)) nije da se vadim, ali cak ni ja ne bi bio u stanju da dam 3 auto gola u "normalnim" uslovima.
Jebo te Dab više, jel znaš da napišeš Dub?! Aj sa tobom bar igram u ekipi, mo'š toliko da uradiš, kad već voliš da se okrećeš prema navijačicama iza našeg gola i šutaš u svoj gol.
sta je sa snimcima?
može četvrtak posle 9.
jel ko primjetio da su mecevi krajnje nezanimljivi :D mozda po jedna sansa ili nijedna :D malo smara ovo, al et :)
Evo i moje analize narednog kola:
1
Mislim da je Snošaj bolja ekipa, i da neće imati previše problema u ovom meču.
2
Predviđam tesnu i rezultatski neizvesnu utakmicu. Ali, ipak mislim da će Krajišnici pobediti, mada postoji i mogućnost nerešenog rezultata.
1
I da se Elementi skupe, Obilić dobija.
/
Ne bih da komentarišem...
2
Smatram da će i ovo biti neizvesna utakmica, sa malo golova. Postoji velika mogućnost da će biti nerešeno, ali mislim da će Zvezdale ipak probiti Vunin bunker.
ccc a niko ne komentarise hrabru igru LAG-a koji je nasrnuo (da da nasrnuo) na sampione u prvom kolu, te komentare za smorene meceve, ostavite za vas, LAG nema smorene meceve!!! :D nama je haks prije bodova!
Ma duvajte kurac LAG-u svi lijepo. Vidimo se na terenu pičketine. Bem vas usta pokvarena, škrbava, vidjećemo na kraju sezone ko će biti na dnu tabele, a ko u Ligi Evrope. Pičke jedne arogantne, naiiite se govana.
Опуштено Дубу , ниси ти крив што ЛАГ бије неко проклетство :))
Laki, edituj post na prvoj strani i ubaci linkove sa hakstjuba pored svake utakmice
+
Једва чекам кад се заврши лига, па кад поред сваке утакмице буде линк. Моћићемо стално да се подсетимо на највеће дербије, утакмице које су одлучиле.
Супер ствар овај снимак ! :)
Ево и ја једном тикет да одиграм овде :
Увек поштујем противника, чак и против најслабијих никад не спуштам гард, али мислим да је ово реално кец.
Зависи ко буде изашао за Крајишнике. Ако изађу Јорганџија и То
Играм 1Х.
Ако буду играли Јорган и Сасншајн играм двојку :)
Нелогично, али мој тикет, моја ствар.
Елементи ? Ко су ти беше ?
Кец. Шокер греши, излеће у 2:25, Реме се залеће и у доњи леви.
ГОООООООЛ
2Х
Линковао сам утакмице у секцији парова и резултата , видите дал ваља ....
Гледам прву текму и умирем од смеха.
СЕДПЛАСЕ, МАНИ СЕ ТИ ИНТЕРНЕТА, НИСУ ЦРНОГОРЦИ ЗА ТО, ИДИ ГУСЛАЈ !
ЛОЛОЛОЛОЛОЛО
ГУСЛАРЕ....ЈЕДИНО ШТО ТИ ЈЕ ОСТАЛО ЈЕ...
KYAKOSHINKAI
http://members.fortunecity.com/senshidojo/Image6.gif
hahhhaha a nije... Snosaj je meni najgotivniji klub posle LAG-a naravno, i sa njima smo u prijateljskim odnosima :D sto ne znaci da cemo da ih pustimo....
nego Bonde, ne nadaj se takvim glupostima, to je bio splet mog neigranja, mog baksuzluka, moje neuigranosti sa Dabom, mog jebenog laga i tako tih stvari :)) nije da se vadim, ali cak ni ja ne bi bio u stanju da dam 3 auto gola u "normalnim" uslovima.
i naravno- KAYOKiSHINKAIIIII!!!!
Jebo te Dab više, jel znaš da napišeš Dub?! Aj sa tobom bar igram u ekipi, mo'š toliko da uradiš, kad već voliš da se okrećeš prema navijačicama iza našeg gola i šutaš u svoj gol.
Kyakoshinkai ce ti pomoci, ali samo ako budes iskren i vispren.
///
http://media.merchantcircle.com/597763/man%20meditating%20dressed%20in%20black%20istock%20purch%20300dpi_full.jpeg
Пропали Сношај - ЛАГ 3:0
Голови:
Лупус 2 гола
Бојан 1 аутогол
Снимак
http://www.mediafire.com/?ltsvlwpkp666shi
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=b47cb425
nije sto su moji, ali realno nisu zasluzili dizgube 3-0 :D
ladno nam je gol razlika -8 lolo