Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=437b4b79
Eve ga .
Nije im loša ova postava , to što prave glupe greške je drugo , generalno su se skroz solidno držali .
khm khm xD opet neke prozivke u pravcu Maroka....
ali slazem se ipak, da si malo uigraniji bilo bi mnooogo teze Snosaju, jbg....
A za snimanje , bow to me .
LAG ne mijenja filozofiju napadačke igre, mentalno jebemo protivnike. Viječni moralni pobjednici!!! I naravno, ne trebaju nam tuđi napadači, naša odbrana je uvijek tu da zavali autogol.
TAKO JE!
Aj da prognoziram i ja .
Tvrd mec u kome je sve moguce . Nepredvidivo .
Gruba igra sloznih Elemenata , Obilic pod njom pada .
Kao i u dosadasnjim kolima , Zvezdale .
KRAJIŠNICI možemo li danas u 4 da odigramo?
danas kad dođem kući staviću tabelu, od 4 do 6 je meni savršen termin, ali ako ne onda...
kad cemo mi laki?
Whunewutempro ili kako vec,ja mogu veceras od 20 00 ...
Nema sanse u 4, idem na fax a Jorgan je tada na poslu. Tek oko pola 7 pa na dalje ja sam slobodan.
ПА види Кузмане , добијамо службеним.Нема никог од Елемената да ми одговори ....
Uh , cudo sluzbeni .
ok, sanšajne onda ćemo oko 20:15.
Значи рок је до вечерас 23 00 ? :)
laki ja bi zadrzao isti sistem, utorak, cetvrtak, nedelja.... ali kako ocete...
Мадфака , по ко зна који пут , уради Јорганџији дрес са бројем 14 а Тоу дрес са бројем 10 , и вечерас избаци табеле за треће коло , ионако их нема ни за друго ....
И да , ако ухватимо добар ритам , можемо да играмо четири кола у недељу дана...распоред би био следећи :
1-недеља понедељак ; 2-уторак ,среда ; 3-четвртак петак ;4-субота , недеља
1-понедељак , уторак ;2 -среда ,четвртка , 3-петак , субота , 4-недеља , понедељак
и тако у круг ................... или да задржимо стари систем по ком играмо :
1-понедељак , уторак ;2-среда , четвртак ;3-петак , субота , недеља
??????
копираш пост?
нека овако,, не дирај ништа
sto se mene tice, ja bi svako 3 dana, tako najbolje uskladimo vrijeme, i skoro da nema vise sluzbenih .. Ja sam stigao madafaka, al aj onda oko 8, ako sun nije tu. Mada ne znam, mozda ce umjesto mene i to igrati ako bude tu.
ne, stavicu sad tabelu! a za 3 kolo tek u subotu, necu biti veceras tu, a ni sutra...
a za dres, ne secam se koji je bio font, ali uradicu u nekom
nece se ni videti ionako je mala slicica...
jorgandzijo koji ces broj, biraj neki drugi...
14 je zauzet, nosi ga tvoj timmejt sansanj...
broj 10 je nosio bojanbojanbojan ali je on na sirem spisku, tako da to dobija broj 10