HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. BRAVO NIMITZ, SOKERE NAUCIO SI@

2. OHOHOHO! ELEMENTI SE OKUPILI!

3. Aj igrmao, tu je janpi

4. ae igra se, kreirajte

5. xela lazes da ces opet sluzbenjak dobit :D

A jebiga, šta da radim :D
    I čestitam Elementima na prvom okupljanju!

6. nema ih? ja ne mogu da ih cekam mnogo dugo...

7. Janpi cim dodje odma bi da predje na posao :D

8. Mi smo na ovoj i na nekoliko utakmica igrali bunker, ali mi ne igramo tako skoro svaku kao vi XelA...
    Laki igrate sa Elementima?

9. hahahha kakvo iznenadjenjeee smrdi mi na kaznene bodove :D

10. Ja sam tu ,mozemo sada,dok ne pocne mec...

11. Čekaj Stele nestade mi Skočko, opet ima da popijem službeni, u kurac!

12. Па што не одговарате на ПВТ?

Јеееее , чекајте сад да нађем Кузмана или већ кога ...... ја нам ионако уписао службени .......

13. Laki ne potcenjuj protivnika :)

14. Laki , tu je Peki !

15. Какав антифудбал играју ови Арчери , ја неверујем ............. са оваквом игром они да имају добре резултате , није реално ......... ем што је Јорган дивљачки погрешио ......

To sam video od tebe onaj put kada si igrao sa Biošokerom za ulazak u reprezentaciju, pa sam pomislio da je ta taktika, ako je dobra za kapitena reprezentacije, dobra i za naš tim!

16. Ajde odigrajte jebo te , jebes sluzbeni da ga jebes , oba tima imaju igrace .

17. А и они су испали курац , дођу сат времена пре истека рока , а два цела дана пре тога их нема нигде!Ако нађем неког , нађем , пре свега да испаднем човек , али ако не , службени остаје ....... правите бар собу ако сте ту још ... за случај да се неко појави

18. Ako su otišli, Obilić dobija službenim...
    a ako su tu, pošto se niste dogovorili o vremenu odigravanja, a ako Obilić ne bude kompletan khm khm zna se...

19. ko ce da pravi, meni net laguje nocu?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.