Извини молим те а зашто они не одговарају на поруке?Ми можемо да будемо ту цела два дана ,а ониу могу да улете сат времена пре краја рока и шта сад , они су испали фаце?Немојте да ми продајете те "Арчери" фазоне .....
e sad Laki, to sto ne bi trebali.....
vjerovatno si vec zaboravio situaciju od prije 2-3 dana kad sam rekao ovo:
sedplas
btw ovo gore rekoh, jer me zanima sta ako se ovi iz Vune pojave na primer sutra oko 8-9 i ostave mi kurac od vremena da okupim ove moje (ioanko je problem da se okupimo), sta onda?
a ti si rekao da u tom slucaju idu kazneni bodovi, jbg ti jesi glavni odje ali ista pravila za sve, jer je ova vasa situacija sad potpuno ista kao ona od prije 3-4 dana.....
Извини молим те а зашто они не одговарају на поруке?Ми можемо да будемо ту цела два дана ,а ониу могу да улете сат времена пре краја рока и шта сад , они су испали фаце?Немојте да ми продајете те "Арчери" фазоне .....
Izvini molm te, pre neki dan si hteo da nam daješ kaznene (http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=21#post_1234144)
ako se ne upiše još jedan igrač na temi iako sam napisao dva dana ranije kada je naša ekipa slobodna i to veče 3 puta napisao da smo tu...
ti si mene cimao u 5 do 11 da nađem igrača da se upiše... eeeej i ja onda prodajem ,,Arčeri'' fazone?
EDIT: sedplas je u pravu, eto nisam jedini...
čekaj da im dođe još jedan igrač...
Elementi su tu? Kako može da ostane službeni za Obiliće ako ne nađeš igrača?
Peki je tu ponavljam ti , ovo nece da ostavi jebeni post .
Рек'о ми газда Лаки да дођем овде, а ви кажите како даље.
Pa tu je i ovaj gospod bog...kako moze sluzbeni..prvi put sam doso da igram, iako mi laguje
ponavljam, tu sam
Ето сви смо смо ту , ја ћу да правим собу па ћемо да играмо ,иако не би требали ,ал ајде...... http://www.haxball.com/?roomid=151c6e2d5fe94e4c61e178dec56ec7f96ca17da4105f2a403e9f5eb74c290c3b&pass=1 vuka
e sad Laki, to sto ne bi trebali.....
vjerovatno si vec zaboravio situaciju od prije 2-3 dana kad sam rekao ovo:
btw ovo gore rekoh, jer me zanima sta ako se ovi iz Vune pojave na primer sutra oko 8-9 i ostave mi kurac od vremena da okupim ove moje (ioanko je problem da se okupimo), sta onda?
a ti si rekao da u tom slucaju idu kazneni bodovi, jbg ti jesi glavni odje ali ista pravila za sve, jer je ova vasa situacija sad potpuno ista kao ona od prije 3-4 dana.....
GUSLARE ALE
Izvini molm te, pre neki dan si hteo da nam daješ kaznene (http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=21#post_1234144)
ako se ne upiše još jedan igrač na temi iako sam napisao dva dana ranije kada je naša ekipa slobodna i to veče 3 puta napisao da smo tu...
ti si mene cimao u 5 do 11 da nađem igrača da se upiše... eeeej i ja onda prodajem ,,Arčeri'' fazone?
EDIT: sedplas je u pravu, eto nisam jedini...
Igraju ljudi , pusti sad .
I treba jebeno da se igra , imas 4 igraca pored tebe , EEEEJ , VISOKO DIGNUTA NOGA BREEE !
Vune,ocemo igrati?
A što pitaš kad znaš odgovor unapred?
Pa ne znam jebeno...
EVO GA SKOČIMIŠ!
EVO GA SKOČIMIŠ! IGRMAO AJDE ODMAH!
Kolo bez sluzbenih ?
:'))
Laki, objavi rezultat
LADNO ELEMENTI DOBILI LOLOO