Извини молим те а зашто они не одговарају на поруке?Ми можемо да будемо ту цела два дана ,а ониу могу да улете сат времена пре краја рока и шта сад , они су испали фаце?Немојте да ми продајете те "Арчери" фазоне .....
e sad Laki, to sto ne bi trebali.....
vjerovatno si vec zaboravio situaciju od prije 2-3 dana kad sam rekao ovo:
sedplas
btw ovo gore rekoh, jer me zanima sta ako se ovi iz Vune pojave na primer sutra oko 8-9 i ostave mi kurac od vremena da okupim ove moje (ioanko je problem da se okupimo), sta onda?
a ti si rekao da u tom slucaju idu kazneni bodovi, jbg ti jesi glavni odje ali ista pravila za sve, jer je ova vasa situacija sad potpuno ista kao ona od prije 3-4 dana.....
Извини молим те а зашто они не одговарају на поруке?Ми можемо да будемо ту цела два дана ,а ониу могу да улете сат времена пре краја рока и шта сад , они су испали фаце?Немојте да ми продајете те "Арчери" фазоне .....
Izvini molm te, pre neki dan si hteo da nam daješ kaznene (http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=21#post_1234144)
ako se ne upiše još jedan igrač na temi iako sam napisao dva dana ranije kada je naša ekipa slobodna i to veče 3 puta napisao da smo tu...
ti si mene cimao u 5 do 11 da nađem igrača da se upiše... eeeej i ja onda prodajem ,,Arčeri'' fazone?
EDIT: sedplas je u pravu, eto nisam jedini...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
čekaj da im dođe još jedan igrač...
Elementi su tu? Kako može da ostane službeni za Obiliće ako ne nađeš igrača?
Peki je tu ponavljam ti , ovo nece da ostavi jebeni post .
Рек'о ми газда Лаки да дођем овде, а ви кажите како даље.
Pa tu je i ovaj gospod bog...kako moze sluzbeni..prvi put sam doso da igram, iako mi laguje
ponavljam, tu sam
Ето сви смо смо ту , ја ћу да правим собу па ћемо да играмо ,иако не би требали ,ал ајде...... http://www.haxball.com/?roomid=151c6e2d5fe94e4c61e178dec56ec7f96ca17da4105f2a403e9f5eb74c290c3b&pass=1 vuka
e sad Laki, to sto ne bi trebali.....
vjerovatno si vec zaboravio situaciju od prije 2-3 dana kad sam rekao ovo:
btw ovo gore rekoh, jer me zanima sta ako se ovi iz Vune pojave na primer sutra oko 8-9 i ostave mi kurac od vremena da okupim ove moje (ioanko je problem da se okupimo), sta onda?
a ti si rekao da u tom slucaju idu kazneni bodovi, jbg ti jesi glavni odje ali ista pravila za sve, jer je ova vasa situacija sad potpuno ista kao ona od prije 3-4 dana.....
GUSLARE ALE
Izvini molm te, pre neki dan si hteo da nam daješ kaznene (http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=21#post_1234144)
ako se ne upiše još jedan igrač na temi iako sam napisao dva dana ranije kada je naša ekipa slobodna i to veče 3 puta napisao da smo tu...
ti si mene cimao u 5 do 11 da nađem igrača da se upiše... eeeej i ja onda prodajem ,,Arčeri'' fazone?
EDIT: sedplas je u pravu, eto nisam jedini...
Igraju ljudi , pusti sad .
I treba jebeno da se igra , imas 4 igraca pored tebe , EEEEJ , VISOKO DIGNUTA NOGA BREEE !
Vune,ocemo igrati?
A što pitaš kad znaš odgovor unapred?
Pa ne znam jebeno...
EVO GA SKOČIMIŠ!
EVO GA SKOČIMIŠ! IGRMAO AJDE ODMAH!
Kolo bez sluzbenih ?
:'))
Laki, objavi rezultat
LADNO ELEMENTI DOBILI LOLOO