U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nimitz : Wihnehwotumepro
Laki mi bismo sad odigrali 4. da znate svi smo tu .
Laki je l' možemo mi odma da odigramo 4. kolo? Počelo je zvanično.
Ja tu.
Pomoz bog.
Kad je 4. kolo?
Upravo sad .
Ај ако треба да се игра, ја сам ту.
Laki, gospod bog je dao 2. gol za elemente.
inace, njima svaka cast na nacinu igre. pokazali su muda i napali Obilic i isplatilo se. vi ste se zajebali, trebali ste odma da krenete naprijed i sigurno bi ih razbili, jer su totalno neuigrani. ali na kraju borbenost je pobjedila :D
laki srce me je bolelo kad sam gledao onaj mec kolko je glup bio jer znam da ono nije ni 10% sto bi mi dali nasom igrom, samo reci zasto me nisi zvao da igram?xDD
Nimic - Wihnehwotumepro 0:0
Po 1 odlična prilika na obe strane, jednu ja jedva izvukao, drugu jedva Šoker, ali bukvalno milimetar pred gol, Šoker će ostaviti snimak.
Mi smo svoje odigrali .
0:0
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=3723e79b
Par dobrih prilika , ali jebao nas je njihov bunker , nisam zadovoljan rezultatom , dok smatram da je nasa igra bila na zadovoljavajucem nivou .
Cestitam Skocimisu koji se veoma brzo vraca u formu .
Ma kakva forma, vidjećete vi formu :D
http://www.haxball.com/?roomid=bc060725163cb22b5af9d217e63b7b35ae83d3eb3fcabb764c8f6785edd624d0
Кузмане , ја сам те звао , имаш поруку на фејсу , као што смо и рекли да чемо се преко њега договарати.Али није проблем у томе , већ је проблем у томе што сам ја био добар и дао шансу пичкетинама да играју иако то нису заслужили јер се 2 дана нису јавили нити одговарали ....... нек им је на част ....
boli te kurac, bar niste zadnji.... Vuna je zadnja i ostace tu bar jos jedno kolo :D
Dok se ne odigraju mecevi 4. kola , Nimitz je treci ^^
Ljubomorne duše mogu da nam puše :P
Bar nismo izgubili 6:0 lol
Uglavnom, kad se SKočko i ja uigramo sve ćemo redom da vas jebemo :D
Sad tek odgledah mec Obilic-Elemenati .
Solidnu igru su pruzila oba tima , nije bilo bunkerisanja , bas lepi golovi , opet su se potkrale sitne greske , ali je utakmica prijatna za oko .
A ovo ti Laki ne treba ....
laki jel smo mi prekrsili neko pravilo, ne razumem sto smo picke? picka si ti sto si stavio da tekme moraju da se igraju uvece od 20/23h. licno meni odgovara radnim danima u 7 ujutru pa ajde ko se ne pojavi tad gubi sluzbenim. ja licno ispastam zbog vecine i mogu samo da cutim izgleda... a sad vam smeta i kad se pojavim
I da bacim prognozu :
LAG : Zvezdale - Zvezdale ostaje na tronu i dalje .
Elementi : Kompaund - Moze biti svasta ovde , malu prednost dajem Kompaundu iako mi najvise odgovara x .
KRAJIŠNICI : Obilić - Krajina ipak , ali nek se bori Obilic jos jace nego danas . Samo da Laki bude predaniji u odbrani , a da pritom ponovo Peki izadje na teren i bice to x .
Propali Snošaj : Arčeri - Kao i u ostalim utakmicama sa Arcerima protiv nekog atraktivnog tima , i ovde je sve moguce .