HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Purasevic
    Dok se ne odigraju mecevi 4. kola , Nimitz je treci ^^

nije tacno, vi imate 5, bodova, zvezda vec ima 9, arceri isto, snosaj ima 7, i onda ste vi valjda....

Janpi opusteno laki se iznervirao ali uopste nije u pravu. jbg do sad kad nije bio njegov tim u pitanju bila su drugacija pravila ali veceras kad je pocelo da se zateze onda se pravila mjenjaju....jbg ne moze tako.....
    nekoliko strana iza smo i ja i madafaka rekli sta je problem tako da koga zanima o cemu se radi moze da se vrati.....

2. Alo bre opusteno bitno je da se odigra .
    Sedplase nisam racunao Snosaj , ali su za mene nebesa i kad sam na 4.

3. Skočko i ja smo trenirali 2 sata bez prestanka i spremni smo da vas jebemo sve!

4. Gotovi ste. Do sljedeće kolo popravljamo gol razliku, ima da odemo ili u minus 15 ili u plus 3, nema između :D

5. Sledeće kolo igramo protiv Elemenata, moramo da vežbamo da ne prođemo kao Obilići :P

6. Ako budu onako igrali ne gine im 3:0...

7. Videćemo skočko, videćemo... Btw kad se igra?

8. Od sad se na HaxBall-u zovem JaBo 07!

Od sad se na HaxBall-u zovem JaBo 07!

Od sad se na HaxBall-u zovem JaBo 07!

9. Propali Snosaju igracemo sutra uvece oko 9, ako mozete tad?

10. madafaka zajebo si se, gospod bog dao jedan, janpi dao jedan....

11. Arčeri : KRAJIŠNICI / 1-0

Momci blatite mi tim. Ja sam u vas uložio svoje znanje, svoj kapital, svoj znoj. Vase je bilo samo da igrate :hhhraaaaakkk puuu:. Mislio sam da vam posaljem premije, al dobicete kurac sad. Ne moze bre, kurve droga alkohol pa posle na haxball. Pobedi vas ekipa sto je na livadi igrala hax. :hraaaaakkk puuu:.

12. ma laki meni nikakva poruka na fb nije stigla, kad sam offline na chatu ne mogu da procitam moras u private message da mi posaljes.

13. Propali Snosaju igracemo sutra uvece oko 9, ako mozete tad?

Мени је слава данас а и сутра ћу имати госте... Јел може недеља?

14. E nek ti je srecna slava onda .

15. Najedi si ribe i pasulja !

16. srecna slava Lupuse!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.