Prijava

Purasevic
Dok se ne odigraju mecevi 4. kola , Nimitz je treci ^^

nije tacno, vi imate 5, bodova, zvezda vec ima 9, arceri isto, snosaj ima 7, i onda ste vi valjda....

Janpi opusteno laki se iznervirao ali uopste nije u pravu. jbg do sad kad nije bio njegov tim u pitanju bila su drugacija pravila ali veceras kad je pocelo da se zateze onda se pravila mjenjaju....jbg ne moze tako.....
nekoliko strana iza smo i ja i madafaka rekli sta je problem tako da koga zanima o cemu se radi moze da se vrati.....

Alo bre opusteno bitno je da se odigra .
Sedplase nisam racunao Snosaj , ali su za mene nebesa i kad sam na 4.

Skočko i ja smo trenirali 2 sata bez prestanka i spremni smo da vas jebemo sve!

Gotovi ste. Do sljedeće kolo popravljamo gol razliku, ima da odemo ili u minus 15 ili u plus 3, nema između :D

Sledeće kolo igramo protiv Elemenata, moramo da vežbamo da ne prođemo kao Obilići :P

Ako budu onako igrali ne gine im 3:0...

Videćemo skočko, videćemo... Btw kad se igra?

Od sad se na HaxBall-u zovem JaBo 07!

Propali Snosaju igracemo sutra uvece oko 9, ako mozete tad?

madafaka zajebo si se, gospod bog dao jedan, janpi dao jedan....

Arčeri : KRAJIŠNICI / 1-0

Momci blatite mi tim. Ja sam u vas uložio svoje znanje, svoj kapital, svoj znoj. Vase je bilo samo da igrate :hhhraaaaakkk puuu:. Mislio sam da vam posaljem premije, al dobicete kurac sad. Ne moze bre, kurve droga alkohol pa posle na haxball. Pobedi vas ekipa sto je na livadi igrala hax. :hraaaaakkk puuu:.

ma laki meni nikakva poruka na fb nije stigla, kad sam offline na chatu ne mogu da procitam moras u private message da mi posaljes.

Propali Snosaju igracemo sutra uvece oko 9, ako mozete tad?

Мени је слава данас а и сутра ћу имати госте... Јел може недеља?

E nek ti je srecna slava onda .

Najedi si ribe i pasulja !

srecna slava Lupuse!