HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Kompaund - Krajišnici

3 - 0

Strelci:
    Reme 3g

Uslovi:
    Solidni, osim Jorganu. Ping mu je bio zaista visok, i žalio se na lag.

Snimak:
    Za Download
    HaxBall Tube

2. Uploadovacu samo da odigram svoje pa ce da ide u kompletu .
    Pada Krajina .

3. Sunshine 1g (autogol)

Šteta, ja tu imao fleš, zalagovalo mi je, pa nisam bio siguran jesam li to ja ili Sanšajn. :)

EDIT: Pregledah snimak, ono je moj, gol odbilo se od mene. Usporio sam snimak tek se tu vidi.

4. Ima da napišem knjigu: Krajišnici, od šampiona do propast ekipe :P

5. V
    Arčeri : LAG / 1-6 (Анкор 2г )
    Obilić : Propali Snošaj /
    Kompaund : KRAJIŠNICI / 3-0 (Реме 3г)
    Wihnehwotumepro : Elementi /
    Zvezdale : Nimitz /

Какво необично коло ....

6. Laki ja sam dao gol i treći, pogledaj sloumoušn, promenih joj pravac, mada je Sanšajn šutnuo, pogodila mene i u gol. :)

7. Cestitam Kompaundu, bolji su. Ne shvatam vise ovo previse ozbiljno, ne vezbamo, ne ugiravamo se kao prosle sezone. Moracu da nadjem jos jednog igraca na polusezoni da nas ima 4...

8. Samo ne kontam sta nas svi zajebavaju :D samo ce jos jedna ekipa moci da se kurci sa nama da su osvojili ligu, a ovi ostali ce morati da cekaju trecu :P tako da jezik za zube :D
    cestitam kompaundu :D

9. Molio bih članove saveza da pogledaju snimak meča Kompaund - Krajišnici, i da odluče da li se treći gol pripisuje Remeu ili Sanšajnu.

Sunshine je šutnuo loptu, i ona je pogodila Remea i promenila pravac.
    Pogledajte u slow-motion.

Gol je dat na oko 2:23.

10. Ima da napišem knjigu: Krajišnici, od šampiona do propast ekipe

O vama ne moze nista da se napise, vi ste uvek propast :D

11. sunshine
    Cestitam Kompaundu, bolji su.

Jorgandzija
    cestitam kompaundu :D

E, to su pravi šampioni, dostojanstveni i u porazu. Treba svi da se ugledate na njih.
    Hvala momci, vaše čestitke mi mnogo znače. ;)

12. Hvala Jorgane, šteta što ti je lagovalo, čini mi se da te lag ujebao kod mog drugog gola sad kad gledam snimak.
    Polako ljudi, nisu Krajišnici naivni, mislim da će se oni boriti za titulu ipak.

13. Признат је Ремеу.

Иначе крајње нереалан резултат.Две грешке Јоргана и ето....оде мас у пропас ....али има наде и те како за Крајину да одбрани титулу ..... игра се 18 кола ....

14. L@KI, jel se moze na polusezoni vrsiti transferi ?

15. Ја само да ми стоји у јавним темама

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.