HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Meni se čini da je meč tehnički bio dosta dobar. Ja iskoristih greške protivnika, kod prvog gola su se obojica zaleteli napred, a to ne sme da se ne iskoristi, kod drugog, najverovatnije Jorganov lag, a kod trećeg sam samo imao sreće. A i sve golove smo dali u 20 sekundi, pre toga je meč bio dosta tvrd. Verovatno nije najrealniji rezultat.

2. Zvezdale 2 : Nimic 0
    stelexD 2 gola

3. V
    Arčeri : LAG / 1-6 (Анкор 2г )
    Obilić : Propali Snošaj /
    Kompaund : KRAJIŠNICI / 3-0 (Реме 3г)
    Wihnehwotumepro : Elementi /
    Zvezdale : Nimitz /2-0 (Стелекс 2г)

И да ,да вас обавестим да је Мадафака Шит- ЈУДА!

4. изете ми... парадајз!
    ЕДИТ: знао сам да ћете ми то написати...
    али боли ме уво, једва смо се скупљали, а овде ће ионако да играју други...

5. Neka neka senko, kiksnucete vi, a onda ceo mi biti prvi..

EDIT: ako ne bude nista od toga...uvek je tu kup...

EDIT 1: Kad pocinje KUP?

6. Kad pocinje KUP?

Od polusezone.

7. A dobro, hoće neko da me prosvetli što se tiče našeg snimka LAG - Arčersi ? Kakva je situacija ako nema snimka ?

8. A dobro, hoće neko da me prosvetli što se tiče našeg snimka LAG - Arčersi ? Kakva je situacija ako nema snimka ?

Biće vam upisana tri boda za pobedu, a onda će i vama i njima biti oduzet po 1 bod.
    Valjda je tako...

9. Јебени казнени бодови...свеједно...2. место не дамо Слошају

10. Да се не понављам

Нисте снимили?У правилима пише да оба тима морају да снимају , то што углавном снима један па се постави је ствар договора и добра воља , али снимак је снмак .Е сад ,ако нико није снимио , поред овог регуларног резултата че пасти и по један казнени Арчерима и ЛАГ-у ако не поставите видео ......

немате га , по казнени бод обома ....

11. Dobro bre, čekajte, znači na kraju mi imamo 2 boda od ovog meča ? U tome je fora ?

12. А порука за Слошај и Звездале...

да могу само _________________________________

13. Јесте , у томе је фора.Што нисте снимали?

14. madafaka napusis mi se kurca jesi cuo!
    reko si da snimas i sto si cigan sad?
    jebe mi se radite sta ocete, ali igrali smo sa usranim lagom i pingom vi se ponadali bice petarda ali kurcina pizda vam materina, NE MOZE!!!
    kad je bilo 3-1 poco si da dobijas napade i davao sam sebi golove ali jebe mi se za to dobili smo vas i sad glumis neko mudo tu, kao onaj put sa tabelom picketino raspala!
    cigani ste najogri ne mogu da vjerujem sta vi izvodite zbog jebene igre.....

15. Sedplase rekao sam ti, rekao sam svima u stvari, UVEK OBE EKIPE NEKA SNIMAJU, POGOTOVO KADA SE IGRA PROTIV ARČERA! Znao sam da će se desiti ovako nešto ali iskreno, ko vas jebe.

16. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Ali realno , Arceri 3. put vec prave sranje .

17. jebiga kselo nisam znao da ima ciganstura koje igraju sa nama....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.